Zwakte Interview Vraag Voorbeelden

Een van de meest gestelde vragen tijdens een sollicitatiegesprek te beantwoorden zijn de vragen die betrekking hebben op wat zijn je zwakke punten. Terwijl ik weet dat je heel worden gebruikt om mijn lange inleidingen, ik wil echt gesneden om de achtervolging in dit geval. Mede omdat, ik weet hoe het voelt om een ​​antwoord op zwakte interview vraag voorbeelden nodig hebben, en om het te krijgen te wachten, en deels omdat de vragen en de antwoorden zijn interessanter dat de invoering.

Nou, de vraag blijft hetzelfde; Wat zijn uw zwakke punten?. Maar er zijn verschillende manieren waarop u kunt kiezen om de vraag te beantwoorden, om te spiegelen in uw voordeel. Hier is een lijst en verklaring van de beste ideeën die je kunt gebruiken om sollicitatiegesprek vragen over uw minnen te beantwoorden.

Antwoorden op grootste zwakte Interview Questions
Veel interviewers zal u niet vragen om al uw minpunten te noemen. Laten we eerlijk zijn, we zijn ons allemaal bewust van de hoeveelheid literatuur beschikbaar over dit onderwerp. Dus, in dat geval wordt verwacht dat je een grootste zwakke punt te geven.

Veel mensen maken de fout van het geven van de clichematige antwoorden als, ik ben te veel van een perfectionist, of ik de neiging om mijn werk prioriteit over mijn persoonlijke leven om deze schijnbaar moeilijke interview vraag. Terwijl al deze zijn de beste voorbeelden van het gebruik van je kracht als een zwakte, ze zijn erg voor de hand liggend, en vaker wel dan niet, ze terug-het-vuren. Meer nog, vanwege het feit dat ze zo voor de hand liggend, zal de interviewer omdraaien en vragen u een tegenvraag die misschien laat je sprakeloos.

Het beste antwoord dat je kunt geven in een dergelijk geval zal een zwakte dat het volledig niet relevant zijn voor uw gebied van werk. Dit maakt de interviewer beseffen dat je inderdaad, eerlijk en oprecht in uw interview. Wees zelfverzekerd en oprecht, terwijl je antwoord, anders kunnen ze je niet-verzorgende over je zwakke punten. Een voorbeeld van dit type van een antwoord zou zijn ik heb moeite met het omgaan met delegatie van het werk ondervinden. Als zodanig ik uiteindelijk het nemen van meer dan ik aankan. Vergeet niet om dit te volgen met iets dat de interviewer zou vertellen dat je iets aan deze fout te corrigeren als het doen, maar toen nam ik begeleiding in time management, en het wordt steeds makkelijker voor mij om te delegeren en beheren van de werken, zelfs met een team.

Antwoorden op grootste zwakte Interview Questions
Een andere benadering van het beantwoorden van dit interview vraag zegt de volledige waarheid. Sinds wanneer ben planning, opleiding en liggen voor een interview te worden belangrijk?

Gezien het feit dat deze mensen kunnen wij u een baan, die u waarschijnlijk zal nemen, zullen ze contact met u op in actie te zien, hoe dan ook. In het licht van deze, de veiligste wat je kunt doen, is de waarheid zeg. Als u een probleem hebt te maken met de druk situaties, zeg het. Als je niet erg goed in het team spelen, zeg dan het op die manier.

Wat je ook zegt, is het belangrijk dat u ook hen te vertellen dat u werkt aan het verbeteren van het en hoe. Net als je een probleem hebt het beheren van tijd, vertel hen dat je nu begonnen met behulp van een planner en het is echt helpt. Uw interviewers zijn geen robots, het zijn mensen. Maak het interview interactief. Dit is de beste tijd om dat te doen. Als je een frisser kun je zeggen dat je grootste nadeel is de onervarenheid. Maar, kun je toe te voegen, dat als gevolg van het gebrek aan ervaring, je de beperking van het feit dat de meeste ervaren mensen hebben gebrek aan.

Tips om vragen met betrekking tot Zwakte Antwoord
Er zijn een paar punten die men nodig heeft om in gedachten te houden terwijl het proberen om een ​​vraag te beantwoorden.

Worden geopend tijdens het beantwoorden van deze vraag. Uw lichaamstaal zal aarzelen als je probeert om jezelf te beperken tijdens het beantwoorden van deze vraag.
Probeer om het zeer gemoedelijke. De reden waarom deze vraag wordt gesteld in een interview is omdat we allemaal mogen tekortkomingen te hebben. Dus, vertel hen uw minnen in een conversatie manier.
Veel mensen uiteindelijk slungelig toen gestelde vragen. Handhaving van de juiste houding. Niets is erger dan een persoon die in verlegenheid gebracht van zichzelf.
Liggen niet in het interview. Zelfs als je het land het werk, zal uw leugen worden gevangen. Dat zal op zijn beurt schadelijk zijn voor je carrière.
Zorg ervoor dat u een lijst meer troeven ten opzichte van zwakke punten. Dit is zo dat je een positieve kanteling in de balans schalen. Echter, tonen niet al te veel trots of houding tijdens het praten over je sterke punten.
Zeg nooit dat je geen nadelen. Uw interviewers worden geteeld volwassenen en zal onmiddellijk merken dat u af als pompeus en niet op de hoogte. Een persoon die heeft een paar zwakke punten dat hij zich bewust is van beter af is in vergelijking met iemand die beweert dat hij er geen heeft.

Stay tuned voor meer hulp voor interviews. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

Stenograaf Salaris
Verschillende gebieden van de geneeskunde
Top Liberal Arts Colleges
Nucleaire Apotheker Job Description
Wildlife Rehabilitator Salaris
Essentiële Workplace vaardigheden voor College Grads
Vacatures werken met kinderen met autisme
Zwakte Interview Vraag Voorbeelden
Up and Coming Carrière 2012
Leuk Werken die goed betalen
Strange Jobs

Leave a Reply