Zwakte Interview Questions

De gedachte van het interview schrikt velen als het gaat om sollicitatie. Dit gebeurt omdat we niet weten wat we zullen worden gevraagd. De beste manier om weg te komen van deze angst is de voorbereiding van uw antwoorden voor de waarschijnlijke vragen. De interviewer kan u vragen een aantal vragen. Maar het feit is, alleen wat u bereid bent met zal worden gevraagd in het interview geen borg. Het goede nieuws is dat er veel websites die informatie over de verschillende sollicitatiegesprek vragen en antwoorden te bieden. Maar zelfs na het bereiden van hen veel van de mensen krijgen afgewezen, omdat zij niet genoeg lijken overtuigend en vol vertrouwen, terwijl het beantwoorden van een aantal van de moeilijke en lastige vragen tijdens een sollicitatiegesprek.

Zwakte Interview Voorbeeld

Er zijn vele manieren een interview vraag kan worden beantwoord. Hieronder zijn enkele van de vragen die kunnen worden gesteld:
Wat zijn uw sterke en zwakke punten?
Wat ben je zwakke punten?
Wat is je grootste zwakte?
Wat zijn je tekortkomingen?
Wat zijn uw nadelen?
Als u een kans om je leven te leven opnieuw, wat je zou willen veranderen aan jezelf?

Dit waren enkele van de manieren waarop je kan worden gevraagd de zwakte vragen. Eerder de interviewers gebruikt om de vraag direct te stellen, maar met de toenemende lame antwoorden op deze moeilijke interview vraag, vragen ze dezelfde vraag op een meer riskante manier. Deze vraag lijkt erg recht en simpel, maar het is niet zo. Het is een open vraag die moet nauwkeurig en eerlijk worden beantwoord. Elke voor de hand liggende fout antwoord kan zetten van de interviewer.

Ik ben een perfectionist. Een dergelijke vorm van antwoorden zal echt ergeren de werkgevers. Nooit proberen om de sterke punten om te zetten in zwakheden. Het laat een slechte indruk voor de hand liggende reden, als zijnde volmaakt is een goede kwaliteit en geen zwakte. Een interviewer kan averechts werken met andere vragen, zoals, U hoeft dus geen zin om een ​​perfectionist te zijn? en dit zal echt je in een moeilijk dilemma.

Ik ga niet naar de sportschool. Het draaien van uw persoonlijke tekortkomingen in beroepsmatige is een grote fout die je kunt maken. Het maakt niet helpen op alle. Het benadrukt alleen uw persoonlijke zwakheden, samen met professionele degenen waardoor je meer ongewenst. Dergelijke antwoorden ook af te leiden van het gesprek en de stroom van gesprek en krijgt u mogelijk geen geselecteerd.

Dus altijd geven relevante en eerlijke antwoorden op deze vraag. Maar een zwakte die relevant zijn voor het functieprofiel mag niet worden gemarkeerd. Bijvoorbeeld, als u een accountant, zeg niet dat je slecht met woorden en getallen. Als je een leraar, dan niet zeggen, ik ben niet de beste als het gaat om kinderen. Dergelijke antwoorden zeker een bedreiging vormen voor uw waarschijnlijke kandidaat.

Hoe om dergelijke vraag te beantwoorden?

Het beantwoorden van vragen tijdens een sollicitatiegesprek als deze is altijd een lastige klus. U moet deze vraag te beantwoorden op een manier die uw vermogen om problemen op te lossen toont. Altijd antwoord op deze vraag met aanvullende informatie over de manier waarop je probeert om te gaan met de zwakte. Bijvoorbeeld, als je een schrijver en je zwakte is, langzaam typesnelheid, zeg dan dat je probeert om het te overwinnen door het ondergaan van verschillende typen test. Samen met dit, ook nog de verbetering of positieve resultaten van uw inspanningen. Dit dient als een bevredigend antwoord voor de werkgever en het toont ook uw sportieve houding terwijl het omgaan met problemen. Dit antwoord kan markeer uw zwakheid, maar meer dan dat het je sterke punten benadrukt en dienen als een van de beste antwoord op interview vraag. Je moet ook de volgende dingen in gedachten:
Niemand is perfect, dus accepteren dat je tekortkomingen vertonen.
Heb een comfortabele, zelfverzekerde en positieve lichaamshoudingen.
Iedereen heeft fouten, zodat vermelding van uw zwakke punten zonder dat schamen.
Zorg ervoor dat de lijst van uw zwakke punten korter is dan sterke punten.

De bovenstaande sollicitatiegesprek tips zullen u helpen om uw interview interessant en het verhogen van uw kansen op het krijgen van de droombaan. Ik hoop dat deze informatie over zwakheid interview vraag was vindingrijk voor u.

Interessante Carrière
Horeca Functiebeschrijvingen
Microbioloog Salaris
Construction Management Career Information
Systems Analyst Job Description
Zookeeper Job Description
Beste Betalen Vacatures voor mannen
Future Jobs in Amerika
Wat kunt u doen met een Biologie Degree
Reden voor Leaving Huidige vacatures
Daarom wil ik een Leraar te zijn

Leave a Reply