Zookeeper Salaris

Er zijn zeer weinig carrièremogelijkheden die geven een persoon de vrijheid te doen wat hij wil. Als je een voorliefde voor dieren, de beste carrière voor u open is die van een dierenverzorger. Zal echter alleen een voorliefde voor het werken met dieren niet doen, je moet ook een aantal andere belangrijke overwegingen in het achterhoofd. Er zijn dierenliefhebbers die in dit beroep te krijgen zonder na te denken over hoeveel ze verdienen. Zookeepers gebeuren met deze carrière genieten van een veel in het verzorgen van dieren. Mensen proberen om binnen te komen op dit gebied niet door het verdienen van een hoger salaris, maar alleen omdat ze liefde te verzorgen van de dieren. Ze moeten om te werken in moeilijke omstandigheden, en een goede verzorging van de dieren te nemen. Zij noodzakelijkerwijs moeten fysiek fit, met betrekking tot het werk te houden voor de lange extra uren in de dierentuin.

Gemiddelde Zookeeper Salaris

Het gemiddelde salaris is afhankelijk van factoren zoals het niveau van expertise, en, het belangrijkste, de plaats van die diensten van dierverzorging. De gemiddelde beloning is vastgelegd op ongeveer 34.000 dollar per jaar. Als een dierenverzorger woont aanvullende relevante opleidingen, kan hij eventueel verdienen ongeveer 40.000 dollar per jaar. In het algemeen, de vergoeding pakket voor full-time Zookeepers omvat ziektekostenverzekering, pensioenen, en betaalde vakanties.

Bedrag van Experience
Met een tot vier jaar ervaring, kan het salaris voor een baan als een dierenverzorger variëren van $ 15.000 tot $ 31.000. Degenen met vijf tot negen jaar ervaring kunt verdienen een jaarlijks loon van ongeveer $ 22.000 tot $ 42.000. Het salaris stijgt samen met een toename in het niveau van expertise van de professional.

Staat van Werkgelegenheid
Als u het verlenen van diensten in Colorado, kunt u verdienen een mediane salaris van $ 37.000. Zowel Tennessee en Florida hebben een gemiddelde loon van rond de $ 34.000. De staten van Pennsylvania en Illinois hebben een mediane per jaar salaris van ongeveer $ 33.000 en 33.500 dollar respectievelijk. In North Carolina en Ohio, is de gemiddelde beloning opgenomen te zijn rond de $ 31.000. Arizona, Georgia en Texas bood een mediane per jaar bezoldiging van ongeveer 29.000 dollar, 34.000 dollar en 30.000 dollar.

Stad van Werkgelegenheid
De per jaar salaris kan ook verschillen afhankelijk van de stad van de werkgelegenheid. Denver is waargenomen dat de best betaalde stad te zijn, met een gemiddelde salaris van rond de 41.500 dollar. In Atlanta of Orlando, krijgt u mogelijk een jaarlijks loon van ongeveer $ 37.000. Cincinnati en Indianapolis hadden een middeninkomen betalen van $ 35.000 en $ 36.000. Phoenix heeft de minste salaris op ongeveer $ 29.000 per jaar. Chicago en Dallas ook aangeboden een vergelijkbare gemiddelde salaris van $ 32.000. Houston en Charlotte had een gemiddeld salaris van $ 31.000 en 32.500 dollar.

Andere factoren
Soms kan de positie van de dierenverzorgers ook van belang met betrekking tot het loon uwer krijgen. Bijvoorbeeld, zou een stagiair ontvangt een minder salaris dan een senior dierenverzorger en een in andere geavanceerde functies. Een dierenverzorger heeft meer kans om een ​​beter salaris te ontvangen wanneer hij werkzaam is in een faciliteit waar er niet veel dierenverzorgers. Hij kan zelfs betaald op uurbasis, met een gemiddelde van van $ 14,00 per uur.

Hoewel een carrière als dierenverzorger is niet zo goed betaald, deze baan is het meest geschikt voor degenen die graag om te zorgen voor dieren. Het salaris kan oplopen met promoties om een ​​hoofd keeper of een assistent-conservator.

Hoe kan ik Online Research Jobs zoeken
Marketing Teacher
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf
Spine Chirurg Salaris
Cowboy Jobs
Assembly Line Worker Job Description
Creative Career Choices
Tips voor het solliciteren in het ziekenhuis
Online Jobs from Home
Wat Job is geschikt voor Quiz Me
Art Teacher Salaris

Leave a Reply