Zes Figuur Vacatures Zonder Degree

Het is een bekend feit dat niet alle studenten zijn briljant in academici. Het is niet mogelijk voor elke student om meer dan negentig percentiel scoren en opnames in top medische management of technische hogescholen krijgen. Veel mensen geloven dat de hoogste betaalde banen kunnen worden gegrepen alleen door medische of ingenieurs. Echter, om uw verbazing, zijn er vele goed betaalde banen zonder diploma die kan je meer betalen dan de winst van veel afgestudeerden. Deze banen vereisen volledige toewijding, toewijding en extreme hard werken en passie voor succes.

Airline Pilots
De taak van een piloot is een van de grote luchtvaartmaatschappij banen zonder een universitaire graad. Als u houdt van avontuur en zijn op zoek naar iets te doen spannend en opwindend in het leven, dan is steeds een piloot met een gereputeerde luchtvaartmaatschappij kan de beste optie voor je. Dit beroep zal niet nodig een universitaire graad. Echter, je moet een opleiding hebben afgerond in het besturen van een gereputeerde instituut, krijgen een licentie om te vliegen en te voltooien die nodig vlieguren. Piloten kunnen verdienen iets tussen de $ 55.000 tot 170.000 dollar per jaar, afhankelijk van hun ervaring.

Prive-detective
De carrière van een prive-detective is een van de top betalende carrières en echt een uitdaging. Om een ​​prive-detective te worden, moet je een detective scholen te sluiten en getrainde krijgen van uw senioren op alle gebieden. Prive-detectives of het onderzoek is ingehuurd door grote bedrijven en vermogende particulieren en kan een groot bedrag in rekening voor hun diensten. Eenmaal gevestigd, zult u in staat om geld te verdienen van meer dan $ 100.000 per jaar.

Event Management
Werk in event management kan een van de beste banen zonder een universitaire graad. Dit is een van die banen die veel contacten, opleiding en de bereidheid om te reizen en interactie met mensen nodig. Event managers kunnen werken op contractbasis of gewoon werken in event management bedrijven. Sommigen kunnen verdienen ruim boven de $ 100.000 per jaar na vijf tot zeven jaar ervaring. Werk in event planning zal u helpen om meer te weten.

Schrijven Carrière
Werk in creatief schrijven of inhoud van het schrijven kan ook betalen zeer goed. Nu, op dit gebied, alles hangt af van je taalvaardigheid, schrijfvaardigheid en verbeelding de macht. Sommige schrijvers maken miljoenen dollars en hun boeken en de inhoud wordt gelezen. Dus, probeer je vaardigheden te verbeteren en banen te krijgen in online content publishing websites die goed doen betalen.

Sales Representative
Vertegenwoordiger is ook een geweldige, goed betaalde baan als je een goede marketing-en interpersoonlijke vaardigheden. Vertegenwoordigers werken voor grote organisaties krijgen aantrekkelijke commissie voor elk product te koop met uitzondering van het vaste salaris en incentives. Veel vertegenwoordiger hebben het groot in de industrie ondanks het feit dat er geen formele kwalificatie in de verkoop of marketing.

Some More goed betaalde banen die het niet nodig een diploma

Begrafenisondernemer
Transport manager
Gaming manager
Mode-ontwerper
Lift installateur en reparateur
Opslag en distributie manager
Industriële productie manager

Deze jobs kan u helpen een financieel zekere toekomst. U moet echter niet overslaan je hbo-opleiding als het geeft een persoon respect en snelle groei mogelijkheden. Denk erover en neem de juiste beslissing. All the best!

Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win
Hoe maak je een spion te worden
Stadia van Career Development
Hoe maak je een Receptioniste Word
Apotheker Salaris
Recessie Proof Jobs
Bedienden Jobs
Airline Pilot Salaris
Vacatures in de reisbranche
Beste Steden voor Vacatures 2012
Hoogste betaalde banen in de wereld

Leave a Reply