Zes Figuur Jobs met een bachelordiploma

Is het mogelijk om zes cijfers banen krijgen met een bachelor? Dit kan een vraag voor vele jonge afgestudeerden zijn. Om het antwoord in een woord ja, echter, moet je weten dat deze banen niet kunnen worden gegrepen door alle afgestudeerden. Omdat bedrijven zijn bereid om een ​​groot bedrag te betalen, ze verwachten hoge prestaties van potentiële kandidaten, en de vraag die u nodig hebt om jezelf te vragen is dat ben jij in staat genoeg voor dergelijke uitdagingen. De volgende zijn enkele gunstige factoren die bepalen of je zo’n baan te krijgen:
Afstuderen school-cijfer
Passing rangen van de kandidaat-
Stage cijfers
Praktische kennis
Communicatieve vaardigheden en attitude

Finance Manager
Als u op zoek bent naar leidinggevende functies met een bachelordiploma, dan is de taak van een financieel manager zou het beste voor je zijn. Finance bedrijven is bekend dat ze goed betalen, en als je in staat om af te studeren van de top vijf business scholen met grote scores, dan is de kans grijpen 100.000 dollar + salaris banen sterk toenemen. Om deze business schools voeren, moet u veel voorbereiding en hard werken en zo, maak je klaar voor hetzelfde.

Software Engineers
Onder de verschillende computer carrières, de taak van een software engineer / programmeur is de beste. Software salarissen hebben consequent overtroffen de salarissen van andere taken, en deze trend zal naar verwachting doorzetten gezien de groei in de IT-sector. Software engineering afgestudeerden met een consistente academische record van premier instituten kunnen trekken tussen de $ 100.000 tot $ 120.000.

Airline Pilots
Piloot salaris is altijd een onderwerp van discussie onder jongeren. Als piloot, is het inderdaad mogelijk om een ​​zes cijfers salaris te verdienen met een bachelordiploma. Afstuderen in de luchtvaart gerelateerde gebied samen met een goede training van een vliegschool kunt uw droom om een ​​piloot in de realiteit. Geschoolde piloten kunnen verwachten tot ongeveer 110.000 dollar per jaar verdienen.

Tandartsen
De zorgsector zal groeien in een prachtig tempo ook in de komende jaren en specialisten, zoals de tandartsen zou zijn in veel vraag. Het is waar dat het onderwijs van een top tandarts college kost je veel in termen van de vergoedingen. Maar, zult u in staat zijn om de schuldvordering te innen in een paar jaar, als tandarts salarissen, zelfs met een bachelordiploma goed boven de $ 100.000 per jaar.

Bedrijfsjuristen
Alle top bedrijven behoefte aan zeer getalenteerde en ervaren bedrijfsjuristen tot gevallen voor hen te vechten. Juridische geschillen zijn een onderdeel van de huidige concurrerende zakelijke wereld en dus ook bedrijfsjuristen zijn in grote vraag. Salarissen voor advocaten voor grote bedrijven kan worden rond de $ 125.000 per jaar.

Personal Financial Planner
Financiële planning is de noodzaak van het uur om rijkdom te vergroten en sloeg de stijgende kosten van levensonderhoud. Het is waargenomen dat veel mensen zich niet bewust zijn van de investeringen opties en andere dingen zoals fiscale planning. Dus, de rol van de persoonlijke financiële planners is van groot belang ion huidige leeftijd. Met afstuderen graden in financiën, boekhouding of wiskunde, kunnen deze planners maken uitzonderlijke hoeveelheid geld. Salarissen kan 130.000 dollar plus voor getalenteerde professionals.

Sommige Meer $ 100.000 + Jobs
Hier is een lijst van enkele meer $ 100.000 + banen:
Apothekers
Actuaris
Computer-en informatiesystemen manager
Marketing Managers
Computer Hardware Engineers
Astronomen
Human Resources Managers

Zoals hierboven vermeld, het krijgen van zes cijfers banen met een bachelordiploma is geen gemakkelijke taak, gezien de toenemende concurrentie. Toch moet men nooit de hoop verliezen, en blijven proberen om succes in zijn / haar carrière. Dus, in de hoop dat u de meest van deze informatie, wil ik hier afmelden. Veel succes voor je carrière!

Eisen aan een leraar te zijn
Managing Director Salaris
Het kiezen van een carrièrepad
Hoe kan ik een Exit Interview Handle
Stabiele Jobs voor de Toekomst
Personal Banker Job Description
Eisen voor Online Teaching Jobs
Leuk Werken die goed betalen
Top Medical Jobs
Software Engineer Salaris
Interview Follow-up Letter

Leave a Reply