Woorden om jezelf te beschrijven

In de wereld van vandaag, zijn er vele platformen waar je zou kunnen hebben om jezelf te beschrijven in een paar woorden. Of het nu een facebook profiel, andere social networking site of een sollicitatiegesprek, zal u gevraagd worden om jezelf te beschrijven in een paar woorden bij vele gelegenheden. Het idee hier is om origineel en creatief, en niet dezelfde oude run van de molen antwoorden die iedereen geeft. Je moet om zich te onderscheiden van de rest van de menigte, en het gebruik van een aantal creatieve woorden om het te doen, is een manier die zeker is om te slagen.

Iedereen weet dat je nodig hebt om hier concentreren op de positieve aspecten van je persoonlijkheid. Als iemand je vraagt ​​om jezelf omschrijven u niet van plan om ze te vertellen dat je een luie sloddervos die oversleeps en hoont bij iedereen (zelfs als het waar is), wat de mensen willen horen is hoe je bent het toppunt van netheid en idealisme, en hoe alles wat je aanraakt verandert in goud. Kortom, je moet alles wat je zegt verbloemen.

Nu, dit is een iets cynische manier van kijken naar dingen, maar laten we eens kijken wat korte overzichten over wat je kunt zeggen als iemand je vraagt ​​om jezelf te beschrijven in een paar woorden.

Antwoord # 1: Ik ben een levendige en bruisende persoon die vreugde brengt in elke kamer die ik te voet lag binnen Waar ik op reis ben, uitbundigheid volgt, en ik wil niets liever dan de enige oorzaak van onbeperkte vreugde in het leven van iedereen te zijn.

Antwoord # 2: Ik ben een idealistische rokkenjager en niets doet me meer dan die deel uitmaken van een wederzijds voordelige productieve cirkel, waar mijn onbetwiste vaardigheden zijn een aanwinst voor iedereen op een geheel.

Antwoord # 3: Ik ben een flexibele en avontuurlijke persoon die grote trots is op mijn vermogen om te werken in een team te motiveren en alle mensen om mij heen om hun beste te bieden om gemeenschappelijke doelstellingen te bereiken.

Al deze lijnen klinken erg aangenaam en aantrekkelijk, maar als je leest tussen de regels door kun je dat antwoord te vinden # 1 houdt in dat het individu altijd wil het middelpunt van de aandacht, antwoord # 2 wijst erop dat het individu altijd proberen te bereiken een onderhandelen met iemand anders, en antwoord # 3 laat zien dat het individu zal krediet te stelen voor iemand anders is hard werken. Zoals ik al zei, kan dit enigszins cynisch voor sommige te volgen.

Beschrijf jezelf met deze woorden

Hoe dan ook, als je jezelf beschrijven moet je focussen op je sterke punten en je vaardigheden, in plaats van je fouten en zwakheden, en je moet een sterke wil en display vertrouwen als iemand vragen die u over hen. Wanneer u deze woorden te kiezen, om jezelf te beschrijven op een cv moet je praten over je team vaardigheden, en hoe u kunt werken in een andere omgeving, zelfs als je onder druk en stress. Het punt is om de potentiële recruiter te overtuigen dat je goed zou passen bij de organisatie, en zou geen storende invloed.

Interviews zijn een andere plaats waar men vaak wordt gevraagd voor woorden om zichzelf te beschrijven. Je moet tactvol en diplomatiek te zijn in een dergelijke situatie en uw woorden zeer zorgvuldig te kiezen. Terwijl in een interview, moet je woorden die praten over hoe je kan blijken te zijn een actief en welke kwaliteiten je kan brengen naar de tafel te gebruiken. Iedereen houdt van een positieve en enthousiaste mensen, en als ze zien dat deze kwaliteiten in je, ze zullen zeker aannemen.

Op social networking websites, deze woorden moeten leuk en bizar, en moet zo origineel mogelijk. Kom met een innovatief beschrijving van jezelf dat het feit dat je gewoon graag plezier te hebben belicht. Kort praten over je interesses, want laten we eerlijk zijn, iedereen zoals het luisteren naar muziek en het bekijken van films. Wees origineel en creatief te zijn, of anders zult u alleen maar weer een steen in de muur.

Denk goed na over de woorden die u kiest, want deze woorden definieert u en stok met u voor een tijdje. Beoordeel de situatie dat je jezelf in, en daarom voeg een vleugje humor.

Apotheker Salaris
Medical Field Carrière zonder diploma
Kinesioloog Salaris
Hoe kan ik een baan Snelzoeken
Top werk in vraag
Wat zijn de voordelen en nadelen van jobhoppen?
Hoog betaalde banen in de medische sector
Best betaalde banen
Snelst groeiende Carrière 2012
Presentatie Ideeën voor Interviews
Online Jobs voor 16-jarigen

Leave a Reply