Wildlife Rehabilitator Salaris

Wildlife Rehabilitation heeft onlangs veranderd in een volwaardige professie voor diverse families en mensen van wie de voorouders / voorouders waren wild rehabilitators. Eerder werd achtervolgd door mensen als een onderdeel van hun hobby of als gevolg van hun liefde voor wilde dieren en wilde dieren. Echter, als de wielen van de tijd hebben zich, met verschillende niet-gouvernementele organisaties en het milieu liefhebbers stimuleren van participatie van mensen, is deze carrière neemt nieuwe vormen en afmetingen.

Job omschrijving
De taak van een wildlife rehabilitator omvat een verscheidenheid van taken en het te beperken tot slechts een paar betaalde taken vernedert de geest van liefde en zorg voor dieren. Men moet een drive voor self-minder service aan dieren en wilde dieren om te overleven in dit beroep. Het salaris is voor degenen die werken op een betaalde basis. Voor de rest die vrijwillig werken, is het de vreugde van dienst die hen motiveert om te werken. De functiebeschrijving is als volgt.

Het voeden en baden baby-vogels en dieren.
Het helpen van de dierenarts in het meegeven van vloeistof therapie om de zieke dieren.
Verbandmateriaal de dieren in het geval van pijn dieren (ongevallen, jacht, dierenmishandeling).
Het begeleiden, begeleiden en instrueren van de betaalde of vrijwillige medewerkers.
Handhaven van een regelmatige database over de gezondheid, voeding en andere factoren die helpen bij het volgen van de groei van de dieren.
Het vastleggen en het transport van gewonde wilde dieren.
Het verspreiden van bewustzijn over wilde dieren zoals slangen, die in het algemeen worden gedood op zicht, voor het geval ze worden gevonden in de buurt van dorpen en gebieden dicht bij de dorpen.
Praten met betrokken burgers en soortgelijke denkende mensen, en het maken van een team voor de verbetering van de voorwaarden voor de wilde dieren.

Vereisten
Hoewel er geen diploma of kwalificatie is van essentieel belang voor steeds een wild rehabilitator, met uitzondering van een hart dat elke keer dat een dier pijn heeft, nog steeds, zoals elk beroep vraagt ​​om vaardigheden en kennis huilt, sommige NGO’s en bedrijven de voorkeur aan mensen met een diploma in dierlijke anatomie, zoölogie , biologie en andere life sciences. In principe is het de bedoeling dat de werknemer moet een basiskennis hebben van dieren en hun leven stijlen. Echter, als u niet beschikt over een dergelijke mate dan is het niet een punt van zorg, als de passie voor het echte verschil in het leven van dieren te maken is belangrijker dan een van de graden.

Men moet weten dat bijna alle vogels en wilde dieren worden beschermd door strenge wetten. Om te werken met zoogdieren, reptielen en amfibieën, is de verwachting dat de agentschappen en organisaties inhuren van wilde dieren rehabilitators een toestemming van de staat wilde dieren agentschappen te krijgen. De overheidsinstellingen test de kandidaten volgens hun normen in gespecialiseerde opleidingscentra, met schriftelijke en mondelinge examens, alvorens de vergunningen. Alleen door het ontvangen van een adequate toestemming ze kunnen werken met volledige bevoegdheid.

Voor wie is een Wildlife Rehabilitator Be?
Men moet een verlangen om te helpen en te genezen van de wilde dieren. Iedereen die is betrouwbaar, eerlijk, coöperatief en kan werken in teams wordt altijd verwelkomd door de werkgevers. De onderste regel van werven is dat de persoon is gemotiveerd en heeft een oprechte bezorgdheid voor het leven van dieren en hun welzijn. Organisaties kijk uit voor mensen die verantwoordelijk zijn en zich bewust zijn van de problemen en uitdagingen die deze job kunnen presenteren voor hen.

Salaris
De voornaamste zorg voor de meeste mensen (het kan zijn dat u een van hen) is hoeveel is het salaris? Nou, ten eerste al, als je enige doel is om geld te verdienen, dan beter overwegen een aantal andere opties in plaats van het overwegen van een wildlife rehabilitator carrière. Het salaris is helemaal niet glamoureus. Dit betekent niet dat je niet in staat zullen zijn om geld te verdienen op alle. In principe moet geld de secundaire ding in deze carrière. De salarissen van de betaalde werknemers worden meestal opgevoed door de middelen die worden gegeven door grote ondernemingen, NGO’s en andere organisaties. Het gemiddelde salaris is ongeveer $ 20.000 per jaar. Er zijn veel instanties die door de Amerikaanse regering dat deze werknemers te houden op een betaalde basis.

Deze carrière mag niet worden gezien in het licht van slechts salaris. Het maakt niet uit of je vrijwillig werken als of werken met een aantal betaalde agentschappen, maar zorg ervoor dat je de dieren te behandelen, zodat met liefde, zorg dat ze kunnen sneller genezen. U kunt beginnen met dit goede werk van dierlijke redding, door het registreren in een paar lokale dierentuin en het verzorgen van de dieren uit de dierentuin. Geleidelijk aan, als je wint wat ervaring in het omgaan met de wilde dieren, kunt u overschakelen naar grotere rollen.

Career Counseling
Medical Data Analyst Salaris
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win
Top betaalde banen voor vrouwen
Career Counselor Job Description
Best Jobs Zonder een College Degree
Vice President Job Description
Verantwoordelijkheden van de president van de Verenigde Staten
Biochemicus Salaris
Het kiezen van de juiste carrière
Actuaris startsalaris

Leave a Reply