Werkloze vorderingen dalen, maar nummers kunnen worden Scheve

Het aantal Amerikanen die ingediend voor werkloze hulp daalde vorige week, waardoor een aantal, die deze statistieken een sprankje hoop over wat er gaande is op de arbeidsmarkt. Het aantal aanvragen voor de staat werkloosheidsuitkeringen daalde met 27.000 tot een seizoengezuiverde 365.000, volgens het ministerie van Bureau Arbeid of Labor Statistics (BLS). Wat moet echter worden opgemerkt, is dat seizoensgebonden aanpassingen, in en van zichzelf, soms onjuist zijn, en deze onjuistheid wordt vermenigvuldigd wanneer warm weer optreedt tijdens de winter, zoals gebeurde in 2012.

Ook vermeldenswaard is dat de werkloosheid cijfers zijn vrijgegeven en dan herzien ongeveer een week later – de kop nummer dat wordt uitgebracht is op de voorpagina van de bedrijfsonderdelen, terwijl de herzieningen zijn het equivalent van 25-pagina intrekt, zodat er niet veel aandacht is besteed aan het feit dat dingen zo somber als ze.

Voeg daarbij het feit dat de onafhankelijke aantal werknemers van ADP, een particulier bedrijf, aangegeven dat april de minste banen in 7 maanden zag, en je hebt een beetje een gemengde boodschap, op zijn best. Aangezien ADP is niet gebaat bij Fudged aantal werknemers (als politici profiteren wanneer BLS mis-rapporten en massages hun nummers), moet men in het algemeen rekening houden met de ADP cijfers nauwkeuriger te zijn. Zo is het leven in de wereld van economische indicatoren – die niet onder de overheid kan in het algemeen niet te vertrouwen. Hetzelfde is natuurlijk waar is van de inflatie cijfers naar voren gebracht door de Fed, maar dat is een verhaal voor een andere dag.

Meest gerespecteerde beroepen
Verrassende topsalarissen
IT-directeur Job Description
Snelst groeiende Carrière 2012
Medische Examinator Job Description
Strange Jobs
Hoogste betaalde banen met een bachelordiploma
Beste Steden voor Young Professionals
Recessie Proof Carrière
Belang van College Onderwijs
Exit Interview Questions

Leave a Reply