Werkloosheid Bereikt 3-Jaar Laag, volgens de officiële rapporten

Het goede nieuws is dat de Amerikaanse regering, in de vorm van het ministerie van Bureau Arbeid of Labor Statistics, zegt dat de werkgelegenheid beeld in dit land wordt steeds beter. Het slechte nieuws is dat de nummers zijn zo grondig, dat het is echt moeilijk om te begrijpen precies wat deze cijfers betekenen ooit gemasseerd. De echte kop hier is dat de nummers een impuls gaf aan president Obama. En dat, mijn vrienden, kan alle informatie die u echt nodig hebt als je verdiepen in deze gerapporteerde cijfers zijn – nummers die, let wel, herhaald worden letterlijk door de financiële pers, zonder ook maar een moment de gedachte over wat ze echt aan te geven.

Volgens de officiële statistieken, Niet-agrarische loonlijsten steeg met 243.000 in januari, het schrappen van de werkloosheid in de VS tot 8,3% (nogmaals, zoals gerapporteerd door de overheid). Zei Sung Won Sohn, hoogleraar economie aan de California State University Channel Islands, Meer zuigers in de economische motor zijn begonnen met het vuur, wat wijst op een aantrekkende economische groei. Een van de gelukkigste mensen het lezen van deze vacature rapport is president Obama. Inderdaad, moet dat zeker waar zijn.

Het gekke van dit veronderstelde groei van de werkgelegenheid is de differentiëring naar seizoen die worden gemaakt door de BLS. Dit is gebruikelijk voor de jaren, want het is bekend dat een tijdelijke baan ontstaan ​​in november en december, maar in het algemeen meer dan zijn in januari. Elke maand, seizoensgebonden aanpassingen zijn in de miljoenen banen (gewoon verlegen van 3 miljoen euro voor dit laatste aanpassing), terwijl de aantallen die worden gemeld zijn in de honderdduizenden. Men moet zich dan af, als de aanpassingen zijn enorm hoger dan de gerapporteerde cijfers, wat is er werkelijk aan de hand? Niet voor seizoen gecorrigeerde cijfers voor januari bleek dat tussen de 2 en 2,3 miljoen banen verloren zijn gegaan. Wat is dit allemaal? Nou, het betekent dat de mensen in de regering wil niet dat je denkt te veel over wat er gaande is in de economie. Het betekent ook president Obama heeft een mooie rapport aan te wijzen in zijn herverkiezing bod.

Interview Follow-up Letter Sample
Hoogste-betaalde banen in Amerika
Ziekenhuis Administratie Jobs
Seismoloog Salaris,
Systems Analyst Job Description
Goed betaalde banen met geen Degree
Becoming een Apotheker
Top werk in Amerika
Federal Employees Retirement System
Docent speciaal onderwijs Job Description
Kinesioloog Salaris

Leave a Reply