Werken die goed betalen

Grote klussen gaan meestal naar de mannen die bewijzen hun vermogen om kleine ontgroeien. – Theodore Roosevelt

Voor degenen onder u die het gevoel hebben dat je een van de weinige mensen die gewoon niet willen dezelfde saaie oude bureau werk te doen, maar nog steeds terug naar huis met een mini-fortuin aan het einde van de maand, zult u worden verrast om te weten dat iedereen, diep in hun hart, willen hetzelfde. Ze zeggen dat het niet om het geld dat u te maken, maar hoeveel van uw leven dat je leeft terwijl het maken van dat geld, dat telt. Iedereen is op zoek naar een loopbaan die goed betalen, maar niet veel mensen eigenlijk vinden die droombaan die eindigt halen ze grote hoeveelheden geld, samen met volledige voldoening in het werk. Er zijn veel mensen die het gevoel hebben dat de meer hoeveelheid geld die je verdient, hoe ongelukkiger zul je met je werk. Dit is niet helemaal waar, want als je carve out een carrière in iets dat je boeit, je per ongeluk de vruchten vroeg of laat.

Er zijn een aantal interessante carrière mogelijkheden die goed van waaruit u kunt een schijnbaar onconventionele taak te selecteren, en verzekerd van overvloedige opbrengsten op hetzelfde moment worden te betalen. Sommige van deze hoog betaalde banen kunnen niet naar beneden erg goed met mensen van een iets orthodoxe manier van denken, dus wees gewaarschuwd dat je nodig hebt om een ​​grote hoeveelheid wilskracht en inzet voor de voordelen van deze creatieve carrières die betalen goed te genieten bezitten.

In opdracht Verkoper
Dit is misschien wel de oudste en de meest bekende manier om meer geld naarmate u meer werkt. Sommige mensen zijn erg ongemakkelijk met het idee van het werken zonder een basissalaris, deze baan is zeker niet voor hen. Dit is een carrière keuze gemaakt door iemand die een flair voor het praten met mensen, en is erg zelfverzekerd. De bottom line is dat, hoe meer een individu kan beheren om te verkopen, hoe groter het salaris. Er zijn een aantal investment bankers, autoverkopers en elektronische winkel verkopers die daadwerkelijk in slagen om meer dan $ 100.000 per jaar te maken, en er zijn diverse carrièremogelijkheden in dit gebied. Dus als je denkt te zijn een, die ijs verkopen aan de Eskimo, dan kun je net hebt gevonden de perfecte baan voor je.

Crab Fisherman
Hier is een baan die vereist dat men aan koude en desolate gebieden varen gedurende ongeveer 8 weken per jaar, in de jacht op Alaska King Crabs. De beloning is dat het werk kan je halen rond de $ 50.000 voor die 8 weken als je genoeg ervaring. Dit is een van de meest gevaarlijke banen rond al, maar voor iemand op zoek naar een aantal goede geld te verdienen terwijl vechten het uit met de elementen, wat is er beter dan dit avontuur. Er zijn vergelijkbare vissen banen zoals vissen op zwaardvis, die betalen net zo goed, het ‘vangen’ hier wordt de enorme risico als gevolg van de ongunstige omstandigheden op zee.

Sport Agent
Misschien wil je een band van de Tom Cruise-starrer, Jerry Maguire te grijpen om een ​​aantal tips over deze baan te krijgen! Het draait om ervoor te zorgen dat de sport-persoonlijkheid aan hem speelt om het beste van zijn kunnen, en krijgt de beste contract en het imago goedkeuring mensenrechten in. Dus als je een oog voor talent en vind jezelf een grote ‘sport’, kan deze carrière oogsten veel beloningen in de vorm van commissies. Voor een goede sport-agent in de NFL, kan het salaris oplopen tot $ 600.000.

Proctoloog
Nu hier is een baan die betaalt zeer goed (meer dan $ 200.000 per jaar), maar het werk op zich kan vrij een pijn in de kont voor alle betrokkenen, letterlijk dus, maar de beloningen voor deze taak moet genoeg zijn om je aan het denken twee keer! Wat u moet doen is bestuderen van een individu rectum of anus, voor ziekten en andere ernstige problemen. Er zijn andere medische banen ook, dat dik te betalen.

Submarine Cook
Als u houdt van de open ruimtes, de frisse lucht, prachtige uitzichten, en zijn een totale landoppervlakte minnaar, dan is dit een baan die niet voor u is. Dit kan een geweldige optie voor iedereen die houdt van koken, en vindt het niet erg werken in besloten en bijna claustrofobisch plaatsen zijn. Als je kunt doen zonder het zien van land voor maanden aan een stuk, dan is dit een van de meest goed betaalde banen die er zijn. Als u over de vereiste ervaring en de vaardigheden, kunt u tekent omhoog van $ 200.000 per jaar.

Crane Operator
Voor al diegenen die altijd al wilde Yabba-Dabba-Doo!, Ga als je keek naar Fred Flintstone, werkt aan zijn ‘Bronto Crane’, dan is dit de baan voor jou. Hoewel het misschien niet alle plezier en spelletjes, en kan in feite een hoge precisie baan, deze baan betaalt ongeveer 40.000 dollar op een gemiddelde. Met de juiste kennis en ervaring, kunnen kraanmachinisten opstellen om maar liefst 500.000 dollar inclusief overwerk en voordelen.

Ethische Hackers
Neus rond computer van een bedrijf systeem, en eigenlijk krijgt betaald voor het? Ethische hackers zijn uiterst bekwame hackers in dienst van organisaties om te proberen inbreken in hun computersystemen, om de mazen in de beveiliging systemen te vinden, en snel herstellen. Real geavanceerde en professionele hackers zijn in grote vraag deze dagen en betaald tot $ 100.000 per jaar. Maar je zou niet willen te enthousiast over en proberen je hand op het hacken van een aantal willekeurige website, of je zal jezelf een reis naar het asiel!

Taxidermist
Als u van dieren aan stukken en zijn geïnspireerd door de vele Egyptische mummies, dan taxidermie misschien wel het veld voor u. Je zou kunnen werken met musea, onderwijsinstellingen of freelance voor hobbyisten, die graag hun jacht ‘trofeeën’ te behouden. De baan gaat vulling van een dier, met behoud van de huid en het onderhoud van zijn vorm, waardoor het lijkt bijna levensechte. Het is een hoogopgeleide baan, en op een gemiddelde betaalt ongeveer $ 40.000 per jaar.

Telemarketeer
Terwijl de meeste van de wereld zou je absoluut haat voor alle constante hinderlijke oproepen te proberen om ze te verkopen spullen, als je een talent van praten en zijn goed in het overtuigen van mensen, kan dit blijken te zijn een zeer lucratieve carrière keuze voor jou. Als je kunt leven met de constante boze reacties, niet iets mee te nemen dat wordt geslingerd je veel te persoonlijk en te houden op het, kan je mee naar huis nemen van een goede 40.000 dollar per jaar, samen met de vele extra prikkels.

Sommelier (Proever van de Wijn)
Voor iemand die graag ‘drinken op het werk’ (pun intended) deze vacature wordt geleverd als een absolute zegen. Dit is een zeer hoog betaalde baan en het gaat om proeven verschillende monsters van wijn, om daarmee haar kwaliteit en het type. Ervaren sommeliers kan mee naar huis nemen een salaris van maximaal 160.000 dollars per jaar. Dit is een van de banen waar je zou er goed aan niet te krijgen over-verwend!

Truck Drivers
Hoewel dit lijkt misschien een gevaarlijke en instabiele baan op het eerste, er zijn vele voordelen die een goede chauffeur kan genieten. Met een salaris vanaf ongeveer $ 40.000 per jaar, kan een ervaren en veilige chauffeur te verdienen maar liefst $ 80.000 per jaar ook. Geen hbo-opleiding of minimum opleidingsniveau wordt vereist, dus dit is een baan die kan passen sommige mensen heel goed.

Barman
Een van de gemakkelijkste manieren, en misschien wel een van de meest leuke manieren om geld te verdienen is om een ​​baan als barman. Serveer enkele handtekening drankjes en het uitvoeren van een paar nette bar trucs en de tips zal komen rollen inch Een goede barman kan gemakkelijk mee naar huis nemen een nette $ 50.000 per jaar. Wat nog beter is dat als je goed bent, je bent altijd in bedrijf, omdat mensen als een drankje om ze op te vrolijken als ze naar beneden, en er is niets heel graag knallen een fles om een ​​gelegenheid te vieren. Voeg daarbij het feit dat je bij ‘experiment’ met de drankjes en dat ook op het huis. Het leven kon niet beter!

Uitsmijter
Je zou niet de meest indrukwekkende SAT-scores in de stad, maar als je de spierkracht en de stoere looks te gaan met haar, dan is dit misschien wel de baan voor jou. U krijgt om mensen te laten zien wie de baas is rond en onruststokers weg te houden. Naast het opscheppen over de toegang tot de beste clubs in de stad, krijg je mee naar huis nemen ongeveer $ 30.000 per jaar. Niet slecht voor het buigen je spieren en het gooien van mensen rond!

Als deze banen lijken een beetje te extreem voor je, kun je kiezen voor een aantal van deze run-of-the-mill banen.

Tandarts
Je zou niet de aangenaamste herinneringen van uw bezoeken aan de tandarts, maar met salarissen zo hoog als $ 190.000 per jaar, is het misschien wel het overwegen waard.

Chirurg
Als je een vaste hand (niet te Einstein cijfers te noemen), dit is een beroep dat betaalt als geen ander. Een ervaren chirurg kan zak in de buurt van een mind-boggling $ 600.000 per jaar. Dus de volgende keer zie je je oma naaien, wilt u misschien meer aandacht te besteden!

Piloot
Liefde om te vliegen (of hou gewoon van de koele vliegeniersglazen!), Dan is dit een beroep dat zouden kunnen interesseren. Met een salaris van maximaal 400.000 dollar per jaar, u zeker zou nemen naar de hemel.

Accountant
Voor degenen onder u die de voorkeur geven om hun voeten de grond, en net als de standaard 9-tot-5 kantoorbaan, kan de accountant de taak goed bij jou past. Als je goed bent met cijfers, kunt u gemakkelijk tot $ 80.000 per jaar, zonder ook maar het opstaan ​​van uw bureau!

Afgezien van deze keuzes, kunt u ervoor kiezen om een ​​aantal kunst carrières die goed geld te betalen als, een schilder, een schrijver, een grafisch ontwerper, of een beeldhouwer te streven. Wees echter gewaarschuwd dat dit loopbaankeuzes die afhankelijk zijn van hoe getalenteerd je bent, en er zijn mensen in dit gebied die worstelen veel. Het kiezen van een carrière van onder deze of andere ongebruikelijke carrière keuzes die er zijn is geen gemakkelijke taak, want het vereist dat u dat beroep dat u interesseert te ontdekken, niet om iets dat je goed bent in te vermelden. Maak een wijs besluit en je kon de vruchten te plukken in een mum van tijd. En als geen van deze banen voor u werken, kan je altijd krijgen in de politiek en maken nogal een koopje!

Job Interview Voorbereiding Tips
Goed betaalde banen in Verenigde Staten
Top betaalde banen zonder diploma
Best betaalde beroepen
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Zes Figuur Jobs met een bachelordiploma
Carrière als Stage Manager
Entry-Level Oil Rig Jobs
Up and Coming Carrière 2012
Beste Carrière in de geneeskunde
Career Test voor middelbare scholieren

Leave a Reply