Werken die goed betalen met weinig scholing

Ieder van ons wil een droom carrière, dat is een snelle ladder om een ​​goede baan, succes en een stevig inkomen mee. Een goede mate verdient zeker respect, en is een gladde weg naar de beste banen. Echter, er is goed nieuws op de weg van minimale scholing ook. De eis voor goed betaalde banen is niet beperkt tot een bachelor’s degree en meer. U kunt een baan die goed betaalt met een minimum aan scholing ook. Hoewel, kan er minimumopleidingseisen voor een aantal van deze banen ook. Met naschoolse opleiding, of de vereiste vaardigheden training, een goede en bevredigende baan is niet een vergezocht droom. Met de groeiende economie en de globalisering zijn er nieuwe banen ontstaan ​​in verschillende sectoren, en niet al deze taken afhankelijk van het aantal educatieve certificaten moet men op zijn cv.

Hoge Betalen Loopbaan bij Little Onderwijs

Hieronder zijn carrière kun je beginnen met bouwen, zonder een bachelor’s degree of dergelijke. De bonus is hier bespaart u tijd, en beginnen met geld verdienen vroeg.

Air Traffic Controllers: Deze baan is een van de best betalende carrières, en vooral definieert het beheer van het luchtverkeer, veilige landingen en starts van de vliegtuigen, het doorgeven van belangrijke informatie, communicatie met de piloten, enz. Om te een door de FAA gecertificeerd luchtverkeersleider , moet men invullen FAA scholing en on-job-training moet een pre-employment test te slagen, en voldoen aan de federale eisen. Om volledig gecertificeerd, kunnen twee tot vier jaar van de opleiding nodig zijn. Een gemiddeld salaris van rond de 120.000 dollar met voordelen kunnen worden verwacht voor degenen die goede en ervaren. Aviation staat als een goede carrière optie in termen van groei.

Industriële Productie Manager: Deze job voornamelijk vereist leidinggevende kwaliteiten, om te kunnen hanteren en toezicht op de verkoop en statistieken van het bedrijf. Om een ​​soepele productie plannen, binnen het budget en ook het proces van de productie efficiënter te maken. Hoewel het hebben van een graduaat heeft de voorkeur voor deze baan, is het niet verplicht. Luchtvaart en auto mobiele bedrijven voornamelijk te huren voor deze job, en het gemiddelde salaris kan worden rond de $ 75.000.

Funeral Director: Deze bijzondere baan is over het maken van alle regelingen voor een begrafenis. Zij zorgen voor passende en goed georganiseerde dienstverlening aan de familie van de overledene. Het is een moeilijke taak om te gaan met dode lichamen en rouw familieleden van de overledene. Ze zijn ook bekend als begrafenisondernemers of begrafenisondernemers. Mortuarium programma’s in het college duren twee tot vier jaar. Je moet ook een examen en een staat licentie te verkrijgen. Het gemiddelde salaris dat men kan trekken is rond de $ 50.000.

Eerste-Line Politie en toezichthouders Detective: Ze hebben voornamelijk te onderzoeken en op te lossen personele problemen, ontwikkelen beleid en de procedures van de afdeling. Door het bereiken van goede prestaties beoordelingen, met het opruimen examens in het departement, kunnen politie en detective toezichthouders baan krijg je een goede promoties. Het gemiddelde salaris voor deze functie is rond de $ 70.000.

Sales Representative voor Wholesale, technische, farmaceutische, en Scientific Products Deze baan is vooral om afspraken te maken voor de verkoop van producten, te bevorderen en de klanten geïnteresseerd zijn in een bepaald product te maken. Meestal niet het hoger onderwijs vereist is, als je de ijver, zijn hardwerkende, en hebben een uitstekende sales vaardigheden. Deze baan is altijd op de lijst voor een geweldige carrière met weinig scholing. Een gemiddeld salaris van ongeveer 60.000 dollar kan worden getrokken met een vacature solliciteert.

Vastgoed Makelaars en Sales Agents: Deze job vereist een goede public relations en menselijk netwerk. Het vereist geen specifieke opleiding of cursus als zodanig, maar je moet passeren en examen en een staat licentie te verkrijgen. U kunt tekenen een gemiddeld salaris van rond de $ 40.000 en nog veel meer. Onroerend goed is een van de gemakkelijke carrières die goed betalen.

Politie en Sheriff Patrol Officieren: Ze orde te handhaven, te onderzoeken ongevallen, begrijpen en arresteren verdachten, direct verkeer en ook patrouille gebieden. De gebruikelijke kwalificatie is middelbare school onderwijs. Sommige afdelingen kunnen ook eisen een universitaire graad. Het gemiddelde salaris men kan trekken is rond de $ 45.000. Het basissalaris ook hoog worden, in termen van tijd.

Firefighter Managers: Deze taak is om verschillende noodsituaties aan te pakken, om vuur aan te pakken en de bescherming van het publiek, ook redden gevangen slachtoffers, verbrande gebouwen te ventileren, enz. Dit werk kan stress, en het vereist leiderschap en het vermogen om conflicten op te lossen. Een middelbare school diploma of vergelijkbaar onderwijs is vereist. Het gemiddelde salaris dat kan worden getrokken, is rond de $ 60.000.

Ergotherapeut Assistenten: Deze taak is om ergotherapeuten te helpen, de gewonde patiënten herstellen of te compenseren voor verloren motorische vaardigheden te helpen, en een verslag van de patiënten verbeteringen te houden. Ze creëren ook sociale en recreatieve activiteiten voor de patiënten. Ze werken in klinieken, verpleeghuizen, scholen en overheidsinstellingen. Men dient te beschikken over een positief en bemoedigend houding. Met een goede post secundair onderwijs, kunt u tekent een gemiddeld salaris van rond de $ 30.000.

Hof Reporter: De eis voor deze functie is de opleiding in staat zijn om 200 woorden per minuut, document toespraken, gerechtelijke procedures, en gesprekken te typen. In veel rechtbanken. Zij helpen ook proef advocaten. Een in aanmerking komend diploma of opleiding is niet verplicht voor deze job. Met een paar maanden training, kan men ook gemakkelijk vanuit huis werken. Deze baan zal naar verwachting groeien in de komende jaren, en het gemiddelde salaris kan trekken is rond de $ 60.000.

Fysiotherapeuten Assistenten: Deze job omvat assisteren fysiotherapeuten. Om patiënten te helpen verbetering van de mobiliteit, pijn verminderen, en het overwinnen van een handicap of verwondingen. Ze helpen toezicht te houden op de verschillende procedures en oefeningen in therapie. Ze werken over het algemeen in ziekenhuizen, verpleeghuizen en behandelcentra. Als in de lijst van best betalende carrières, kan men goed verdienen met dit soort werk in de gezondheidszorg. Het gemiddelde salaris is rond de $ 40.000.

Er zijn veel meer vacatures als deze die kunnen helpen om een ​​goede carrière, net als carrièremogelijkheden in de rechtshandhaving, de verkoop en de gezondheidszorg zijn snel in opkomst. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, in de snelst groeiende carrière in de komende jaren, 8 van de 10 beroepen zal niet nodig een bachelor’s degree. Voor degenen die niet konden studeren voor een diploma, kijken uit naar een opleiding voor deze banen, en kick start je carrière.

Ik hoop dat deze informatie over carrières die goed betalen met minder opleiding, heeft u koester je droom van een goede baan en een succesvolle carrière. Onderwijs echter nog steeds houdt zijn waarde en respect. Wat belangrijk is, is de manier waarop je waarneemt kennis. Er is een verschil in het bestuderen van het verbeteren van wat je hebt en het bestuderen van alleen geld te verdienen. Je moet de lijn te trekken bij de analyse, het leren voor de kost, en leren voor zijn ziel doel!

Best Jobs in de wereld
Daarom wil ik een Leraar te zijn
Detective Salaris
Online Jobs voor 16-jarigen
Courier Service Vacatures Overzicht
Airline Jobs
Actuaris startsalaris
High betaalde banen
Entry-Level Oil Rig Jobs
Receptioniste Salaris
Real Online Jobs

Leave a Reply