Werk in Community Development

De term gemeenschap verwijst naar mensen die met elkaar verbonden zijn door gemeenschappelijke belangen. In het ideale geval een persoon die al een deel van een gemeenschap in staat is om de anderen of vrijwilliger diensten leiden voor mensen in die gemeenschap. Er zijn een aantal spannende en persoonlijk belonen opties in dienstverlening aan de gemeenschap. Je hoeft niet te zijn werklozen te nemen op de verantwoordelijkheid. Hoewel er zijn openingen voor vrijwilligers en studenten, is er ook veel ruimte voor professionals om de toonhoogte in, wanneer ze kunnen. Onder de vele carrières in ontwikkeling van de gemeenschap, zijn er enkele die zich richten op de gemeenschap organiseren en financieren, terwijl sommige hulp bij de ontwikkeling van nieuwe bedrijven en business coaching. De vele opties open voor full-time posities als voor freelancers zijn onder andere:
Organisator van Community Development

Als organisator moet je helpen ontwikkelen en de bestaande communautaire herontwikkelen. Deze taak houdt in het doorbreken van barrières en het verbeteren van doorgroeimogelijkheden voor mensen binnen de gemeenschap en het waarborgen van hun laterale ontwikkeling. Als organisator van de werkgelegenheid, zou u verantwoordelijk voor het identificeren van de verschillende instellingen die de leden kunnen helpen op het gebied waarin ze geïnteresseerd zijn Zakelijk netwerken is belangrijk om te helpen de leden passen in de gewenste rollen op het werk. Als organisator, zou u eerst aan de gemeenschap te bestuderen, vooral als je niet al een deel van uit. Je nodig zou hebben om de voors en tegens van de gemeenschap-gedefinieerde paradigma-en regelgeving af te wegen voordat het inluiden van verandering. Een zorgvuldige analyse van de self-assessment formulieren en geschiktheid voor een bepaald beroep zou zijn aan het roer van het onderzoek voor elk lid u te helpen. Uw primaire verantwoordelijkheid zou zijn om de groei en de voortgang te bewaken en de gemeenschap nog gesteund blijven zelfs in tegenspoed mogelijk te maken, daarbij rekening houdend met de werkplek ethiek.

Finance Consultant

Het aanbieden van uw expertise in de financiële wereld tot een gemeenschap gaat om een ​​veel grondwerk en netwerkvaardigheden om de benodigde middelen gemakkelijk toegankelijk zijn. Financieel advies zouden kunnen richten huisvesting, onderwijs, bedrijfsleven, of een andere monetaire eisen. Je zou moeten informatie te assimileren en bijgewerkt blijven over de recente ontwikkelingen in de fiscale wereld. Finance is een gevoelig arena en wordt professioneel over alle handelingen van het grootste belang. Als integraal onderdeel van de gemeenschap, zou je nodig hebt om zorgvuldig omgaan met alle transacties. Zelfs als vrijwilliger in een aantal gemeenschap dat je niet al een deel van, moet het advies en begeleiding ter beschikking worden gesteld van een hulpbronnen die degelijk is en vastgesteld. Het functieprofiel van een Financial Consultant in Community Development is veel voldoening. Je krijgt een kans om de vruchten van uw arbeid te zien door middel van advies en begeleiding, direct. De liefde en het respect dat je krijgt is onmetelijk. Dit profiel wordt in het financieel beheer geeft u de mogelijkheid om een ​​deel van een netwerk van zowel, middelen en beleggers. Als bemiddelaar, wordt de taak kunt u maar liefst zakenman te helpen door middel business consulting strategieën, maar ook ervoor te zorgen dat de middelen toegankelijk zijn dot-on na de pensionering, in het geval van senioren.

Gemeenschap Upliftment en Empowerment Executive

Als een executive die verantwoordelijk is voor de gemeenschap verheffing en empowerment, zou je primaire taken hebben op het identificeren van probleemgebieden en het ontwikkelen van een strategie om zich rechtstreeks tot hen. Je zou kunnen kiezen voor een bepaald arena of neem het op volledige verantwoordelijkheid voor fiscale steun, rehabilitatie, beroeps-bijstand en zelfs onderwijs te vergemakkelijken voor de studentengemeenschap. Als facilitator voor verheffing van de gemeenschap, zou je te maken krijgen met twee verschillende categorieën van personen, al dan niet de gemeenschap is degene waartoe u behoort. Een categorie zou bestaan ​​uit mensen die erkend zijn binnen de gemeenschap en kan u helpen toegang te krijgen tot de andere categorie of groep, bestaande uit mensen die hulp nodig hebben. Ook hier kun je kiezen voor freelance of fulltime werken.

Educator en Counselor

Als een vergemakkelijking van de toegang tot middelen voor het hoger onderwijs en de begeleiding van de student gemeenschap, zou je sociale netwerken vaardigheden ideaal draaien rond het identificeren en vastbinden met onderwijsinstellingen, carrière onderwijs forums en centra voor beroepsopleiding. Het functieprofiel kunt u zorgen voor de gemeenschap van een grote toekomst, omdat je zou in de eerste plaats te maken hebben met kinderen, adolescenten, de jongeren en volwassenen op het punt van het maken van belangrijke beslissingen met betrekking tot een roeping. De functiebeschrijvingen, salarisschalen, middelen en vrijwilligers posities zijn ontworpen voor een lijn van het werk dat zeer vervult. Er zijn een aantal andere interessante en carrièremogelijkheden met niet-gouvernementele organisaties of NGO’s. Al duurt het is de juiste kwalificaties en sociale netwerken vaardigheden en de juiste intentie om complimenten aan de filosofieën en de verwachtingen van elke gemeenschap.

Manieren om uw baan op te zeggen
Hoe voor te bereiden voor een tweede gesprek
Best betaalde banen voor vrouwen
Eisen aan een leraar te zijn
Forbes 10 Happiest Jobs
Medical Field Carrière zonder diploma
Air Hostess Eisen
Carrièremogelijkheden in de kunst
Investment Banker Salaris
Zwakte Interview Vraag Voorbeelden
Hoe kan ik een interview vertrouwen tegemoet te

Leave a Reply