Webmaster Job Description

Een webmaster moet verbeteren van de prestaties van een website. Zijn taakomschrijving omvat het optimaliseren van de website en het analyseren van de snelheid van de website. Om dit te doen hij berekent de tijd die nodig is voor de webpagina te laden op de website van browser van de gebruiker. Als het formaat van de webpagina te groot is, dan zal de gebruiker ongeduldig wachten op de webpagina te laden. De webmaster functieomschrijving vereist ook dat hij toezien op de uptime van de website, zodat de beschikbaarheid van de server is zo dicht mogelijk bij 100% mogelijk te maken. De server moet up and running meeste van de tijd, zonder storingen of crashen. De webmaster moet ook de studie van de web analytics of statistieken van de website.

De definitie van een webmaster is iemand die bouwt en onderhoudt websites, die het anders voor verschillende soorten websites. Als bijvoorbeeld de website is een bedrijf website, dan zal geef informatie over zaken. Maar als de website is een e-commerce website, dan zal het verkopen van producten die door het bedrijf. Shopping cart software voor een dergelijke e-commerce website. PayPal (een online betaalservice) worden ingesteld door deze professionals.

Vaardigheden die nodig zijn om een ​​Webmaster worden

Om een ​​webmaster te worden, moet men goede beheersing hebben over HTML (Hypertext Markup Language), CSS (Cascading Style Sheets) en Extensible Markup Language (XML). Kennis van de open-source Unix-besturingssysteem of de varianten is een must, omdat de server wordt meestal gehost op Linux of Solaris. Het is ook nuttig, als de webmaster kent een programmeertaal zoals C + + of Java. Een diploma in de informatica of software engineering is een vereiste.

De webmaster kan ook gebruik maken van een web development toepassing zoals Adobe Dreamweaver. De website moet goed werken voor alle soorten browsers, of het nu Internet Explorer, Mozilla Firefox of Safari. De mogelijkheid om afbeeldingen, zoals een logo voor het bedrijf of een Flash-intro voor een website te ontwerpen, zal een bijkomend voordeel zijn.

Job Description van een Webmaster

De rollen van een webmaster zijn veelvoudige. Men moet ook in staat zijn om te werken als een database-beheerder en een database voor het bedrijf te beheren. Bijvoorbeeld, als de database bevat informatie over de producten van het bedrijf, moet de webmaster de database bijwerken als er nieuwe producten worden toegevoegd aan catalogus van het bedrijf. De webmaster moet ook controleren dat de website geen bugs heeft, zodat een klant niet krijgt een foutmelding als hij probeert om een ​​transactie te doen. Veiligheid van de website, worden, zodat hackers niet kunnen vertrouwelijke gegevens te benaderen bestuurd door deze software professional.

De functie vraagt ​​om hem ook in staat zijn om domeinnamen van de websites voor haar klanten te registreren. De webmaster moet dan kiezen voor een betrouwbare host voor dat domein. De webmaster moet ook werken als een marketeer om banner advertenties te maken en weer te geven op andere websites. Ze moeten ook de inhoud van websites te schrijven en een home page die een portefeuille van de websites die zij hebben ontworpen bevat ontwerpen.

De webmaster standpunt omvat ook voor te zorgen dat alle links goed werken. De webmaster moet houden ook het verkeer naar een website. De webmaster moet gebruik maken van Internet zoekmachine optimalisatie om ervoor te zorgen dat de website een hoge ranking op zoekmachines krijgt.

Webmaster banen zijn te vinden op tech job boards. Ze kunnen worden bevorderd tot Chief Technology Officer (CTO) of een projectleider in het bedrijf te worden. Webmasters werken meestal in serverruimtes en datacenters. Deze kamers moeten een goede koeling faciliteit, en dus moeten ze in een zeer gekoelde sfeer te werken gedurende de dag. De mediaan functiesalaris is 66.000 dollar per jaar. Sommige professionals werken als adviseurs en worden ook wel freelancers. Anderen zijn gewone werknemers die werken met slechts een bedrijf.

Behandelend arts Salaris
Voorstel Schrijver Job Description
Job Description voor Executive Pastor
Entry-level goedbetaalde banen
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Senior Software Engineer Salaris
Interessante Carrière
Leuk Werken die goed betalen
Software Developer Salaris
Lijst van carrières die mensen te helpen
IT Technician Salaris

Leave a Reply