Web Developer Job Description

Er zijn een groot aantal banen in de Informatie Technologie (IT) industrie, en een carrière in web ontwikkeling is een van hen. Zoals de naam al doet vermoeden, een web development professional zorgt voor de websites en web-gerelateerde database systemen van het bedrijf waar hij werkzaam zijn bij of de klant dat hij werkt voor.

Job omschrijving

De taken en verantwoordelijkheden grotendeels afhangen van de werkgever en de voorwaarden van het project. Indien de werkgever is net begonnen aan zijn bedrijf op te richten, zal de webontwikkelaar verantwoordelijk voor nieuwe web-applicaties en technologieën voor zijn werkgever te ontwikkelen. Met het oog op nieuwe Internet-applicaties voor het bedrijf te ontwikkelen, moet hij verschillende soorten verpakte en aangepaste ondersteunende applicaties te gebruiken. Naast het maken van websites, hij zal worden overgedragen de verplichting ontwikkelen databasebeheersystemen op het web die het vermogen om een ​​grote hoeveelheid gegevens op te slaan zou hebben. Hij moet ervoor zorgen dat het ontwerp en het patroon van de ontwikkelde website is volgens de eisen van de werkgever, in termen van graphics, effecten, animaties, functionaliteit en features.

De kan een aantal situaties waar de webontwikkelaar kan worden gestuurd door de werkgever aan de slag voor een klant die vereist web development diensten. Hier moet hij eerst in detail te bespreken met de opdrachtgever met betrekking tot hun eisen en verwachtingen van het project. Hij moet delen in zijn suggesties voor het verbeteren van de kwaliteit van de website te ontwikkelen. Hij heeft ook om ervoor te zorgen over de rangschikking van de website, die kan worden verbeterd met een proces dat bekend staat als Search Engine Optimization (SEO). Een web ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het handhaven van de kwaliteit van websites en aan toe te voegen voor het maken van het meer informatief. Nadat de website is ontwikkeld, wordt hij verondersteld een gedetailleerd verslag van de technische prestaties en het functioneren te houden met de webserver. Als u denkt over de entry-level functieomschrijving, het bestaat voornamelijk uit ondergaan on-the-job training en assessments om meer te leren over web ontwikkeling.

Salaris

Net als in elk ander beroep, het salaris is afhankelijk van het niveau van kennis en ervaring met klanten eerder werkte met. Entry-level ontwikkelaars kunnen ontvangen een jaarlijkse betaling van ongeveer $ 30.000 tot $ 45.000. Dit kan echter salaris variëren van werkgever naar werkgever. Degenen met een tot vier jaar ervaring kan krijgen een loon van rond 39.000 dollar tot 56.000 dollar per jaar. Met wat meer jaar ervaring in web ontwikkeling, is er een kans op het krijgen gepromoveerd tot een projectmanager of een web development manager.

Vereisten

Voor steeds een web ontwikkelaar, moet je goed thuis zijn in verschillende programmeertalen en toepassingen die nodig zijn in website ontwerpen en ontwikkelen. Sommige van deze essentiële talen en software zijn HTML, XML, Java, C + +, C #, Perl, VBScript, PHP, JavaScript, DOM, CSS, Visual Basic. NET, Photoshop, Flash, Dreamweaver, Paint Shop Pro, enz. Voor het verkrijgen van toegang in dit veld, is het niet verplicht dat je moet diploma’s hebben. Alleen de vereiste technische vaardigheden zijn nodig voor het uitmunten in dit gebied.

Dit was wat informatie over de functie-omschrijving. Er kunnen veel meer taken en verantwoordelijkheden die een web ontwikkelaar zou kunnen hebben om uit te voeren, die meestal afhankelijk is van de eis van het project werkt hij aan.

Meest gewilde Jobs
Meest gerespecteerde beroepen
Mail Carrier Salaris
Hoe maak je een Diplomat Word
De recreatieve Therapeut Job Description
Hoe kan ik een Art Teacher Word
Geofysicus Salaris
Hoe te om Ace Uw Tweede Interview
Respiratory Therapist Job Description
Werk in Community Development
Algemene Chirurg Salaris

Leave a Reply