Wat te dragen aan een interview?

Is het niet verbazingwekkend hoe je een kast gevuld met kleding tot barstens toe hebben, en nog steeds niets te dragen? Misschien een meer passende term, is niets geschikt om te dragen. Uitzoeken wat te dragen om een ​​interview kan een ontmoedigende taak zijn. Voor velen kan een sollicitatiegesprek roepen meer zorgen te maken over gedachten zo vaag als wat kleur om te dragen dan zorgen te maken over de manier waarop men zou mogelijk uit te voeren. Immers, het creëren van een goede eerste indruk is erg belangrijk, en het dragen van geschikte kleding die ‘passen in’ zal uw zelfvertrouwen vergroten – altijd een plus. Dus trek je zweten en laten we eens een kijkje door de inhoud van je kledingkast en figuur hoe je te kleden voor het interview.

Kleding voor een sollicitatiegesprek

Het is belangrijk om te onthouden dat je niet alleen worden beoordeeld door uw kwalificaties als je opdagen voor een interview – triest, maar waar. Het is de menselijke natuur om een ​​indruk te vormen binnen de eerste paar minuten (en recruiters zoals we allemaal weten, zijn al te menselijke). Om eerlijk te zijn, het oordeel over een bepaalde dress code helpt hen om erachter te komen of je zou passen in de werkomgeving en-cultuur. Dit is een belangrijk aspect van een baan, ongeacht hoe goed je bent gekwalificeerd.

De eerste regel om te onthouden wanneer je uitzoeken wat te dragen naar een sollicitatiegesprek, is om een ​​idee te krijgen van een bestaande dress code. Als het interview is opgezet door een consultant of een agentschap, voel je vrij om te vragen om alle informatie over geschikte kleding. Om het zekere voor het onzekere, zou ik stel vasthouden aan een smart casual dresscode, en vervoer van een aantal val rug die u zal toestaan ​​om te kleden boven of naar beneden, afhankelijk van de situatie. Als dat het verlaten van te veel aan het toeval over, zou ik zeggen dat in het geval van een interview, het is beter om overdressed dan onder-gekleed (ook al is overdressed kan je het gevoel inderdaad zeer oncomfortabel). Formeel gekleed, brengt een zekere mate van respect voor het werk dat je interviewen voor, terwijl hij onder gekleed kan overbrengen een te nonchalante houding. Bij het streven naar passende wijze gekleed, na zijn enkele fundamentele zaken formalen dat u kunt kiezen uit als je kleden voor een interview.

Mannen Attire

Effen kleur pak (pick donker blauw, marine of zwart)
Conservatief, gecoördineerde stropdas
White full mouwen
Donker gekleurde sokken
Lage schoenen, goed scheen
Geen sieraden, met uitzondering van een trouwring en / of te kijken

Vrouwen Kleding

Vaste kleur conservatieve pak
Gecoördineerde blouse
Comfortabele, nette schoenen – pick medium hakken in een neutrale kleur, of gekoppeld aan het pak
Licht sieraden
Tan kousen
Lichte make-up

Als u documenten of referenties te dragen, doe ze in een slimme portefeuille of een aktetas. Kies een ingetogen, subtiele parfum of aftershave, en houd kapsels netjes en ordelijk. Hoewel het misschien niet iets te direct maken met de baan je interviewen voor, in gedachten te houden, dat bedrijven of functieprofielen die cliënt contact of interactie met de klant vereisen zeker zal criteria hechten aan uw kleding en de algehele buitenkant persona. Dit geldt vooral voor mensen die op zoek zijn naar front-of-the-house banen – in hotels en hospitality, bijvoorbeeld.

Hoewel modetrends veranderen met elk seizoen, in gedachten houden dat professionele werk-wear blijft min of meer hetzelfde. Dus wat te dragen voor een interview in de zomer, is het onwaarschijnlijk dat specifieke wijzigingen in de bovenstaande beschrijving nodig, noch is het waarschijnlijk radicaal veranderen zodra de herfst / winter selecties raakte de landingsbaan. Investeer ook in hoge kwaliteit kleding als je winkel voor beroepskleding, zullen zij u goed van pas komen. Zorg ervoor dat je een goede pasvorm, zodat u niet hoeft te trekken aan hemlines of halslijnen en je kijkt en zich zelfverzekerd en op hun gemak. Als je eenmaal hebt bedacht wat te dragen, zet je beste glimlach en ga ’em te krijgen! Veel succes!

Hoog betaalde banen voor vrouwen
Executive Officer Taken en verantwoordelijkheden
Wat is een Endodontist
Gemakkelijk hoog betaalde banen
Managing Director Job Description
Job Interview Voorbereiding Tips
Professional Organizer Salaris
Online Jobs voor 15-jarigen
Hoe te kleden voor een Nursing Interview
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek
Bounty Hunter Salaris

Leave a Reply