Wat moet ik Major In

Hoofdvak in een onderwerp betekent het verwerven van een specialisatie in een bepaalde discipline. Colleges bieden een breed scala aan cursussen, maar het selecteren van een bepaald onderwerp is puur uw discretie. Je moet doordringen op uw vaardigheden en op het gebied van belang voor de richting van loopbaanontwikkeling. De volgende segment zal u begeleiden naar de belangrijke factoren die verondersteld worden overwogen worden vóór het maken van een beslissing.

Wat moet ik Major In: Belangrijk Suggestions

Focus op de volgende aspecten bij het kiezen van een grote in een college.

Zelf Analyse
Zelf analyse impliceert het bekijken van uw intellectuele krachten voor constructieve loopbaanplanning. Je hebt je je richt op je vorige prestaties op school. Denk aan het onderwerp dat fascineert je het meest, het onderwerp waarover je gepassioneerd over. Hoe meer je denkt, zal uw belangen worden gestroomlijnd en u zult in staat zijn om de juiste beslissing te nemen. Voorspel uw toekomst academisch succes met het onderwerp dat u uiteindelijk hebt gekozen. Maak een routekaart naar succes als je eenmaal stevig hebt besloten.

Geen druk
Dit probleem is zeer welig onder studenten. Vergeet niet, het is jouw leven en jij bent de enige heerser. Gebruik geen besluit neemt onder druk. Ouder-en peer pressure is zeer duidelijk. Als zodanig is de situatie, maak uw ouders begrijpen met redenen omkleed. Je zou minder merken in uw favoriete onderwerp hebben gehaald in vergelijking met de andere onderwerpen, zodat je ouders willen om verder te gaan met iets anders. In een dergelijke situatie, moet u uw mening te uiten in de voorkant van hen en uw belangen te verduidelijken.

Seek Advies
In het geval dat je in de war bij het kiezen van een grote, advies inwinnen van een loopbaanadviseur. Er zijn een heleboel van professionele bronnen die loopbaanbegeleiding aan te bieden. College begeleiders zijn ook van grote hulp zijn. Zij geven u de nodige informatie over de professionele cursussen en de mogelijke carrière mogelijkheden in de toekomst. U kunt ook reclame maken voor uw eisen in de kranten of via het internet naar de gewenste advies te krijgen.

Be Informatieve
Niet alle hogescholen hebben elke discipline, onderwerp of grote. Voor het kiezen van een college grote, moet u gedetailleerde informatie over de cursussen in de hogescholen te verzamelen. Hiervoor moet je een gedetailleerde zoekopdracht via het internet om jezelf op de hoogte van de beste hogescholen het toekennen van de bijzondere cursus. De andere optie is om te praten met recruiters en adviseurs. Ga door gepubliceerde werken en de prestaties van leerlingen en dan verder de stap.

Doe de test

Het onderstaande is van een voorbeeld van de carrière test. Het is een soort van zelf-analyse test die u zullen helpen om de juiste beslissing te nemen bij het kiezen van een college grote. Quiz jezelf en ontdek de antwoorden. De vragen liggen rechts onder.

Wat voor soort opdrachten die je het leukst vond op school?
Welk onderwerp je gestudeerd meest minutieus?
Wat is uw strategie wanneer je probeert om een ​​grad programma te krijgen?
Hoe was je als student? Intelligent, moeizame of casual?
Welk onderwerp fascineert je het meest?
Wat is de werkelijke motief voor het nemen van de toelating op de universiteit?
Waarom wil je de grote in deze discipline?
In welk onderwerp je de meeste moeite tijdens de middelbare school examens?
Over het algemeen in welk onderwerp je het best presterende land?
Hoe restrictief zou uw belangrijkste eisen zijn?

Focus op je doel en er alles aan doen om dit te bereiken. Procure elk detail over je carrière keuze. Dit geldt ook voor de vooruitzichten voor de toekomst, werkgelegenheid, groei en onderzoek prospects. Neem een ​​wijs besluit en er alles aan doen om uw ambitie te realiseren. All the best.

Chirurg Salaris door Specialty
Computer Technician Job Description
Carrières die betalen over 100k een jaar
Part-Time High betaalde banen
Job wervingsproces
Rechter Salaris
Best Jobs in de wereld
Geneticus Salaris
Best betaalde banen voor vrouwen
Hoe maak je een Criminoloog Word
Hoe maak je een 911 Operator Word

Leave a Reply