Wat kunt u verwachten in een tweede gesprek

Gaan voor interviews is nooit een gemakkelijke zaak om te doen voor iedereen, omdat het op de stormloop van twijfel over de vraag of je gehuurd worden is alles wat je kan denken. Het feit dat je al wel voor uw tweede gesprek, zet u in het duidelijk dat er een grote kans dat u het krijgen van de positie na alles. Acing de eerste ronde van interviews is het moeilijkste deel, maar weinig doen mensen weten dat het de tweede ronde dat alles zal openbaren als het gaat om u en wie er nog meer is het uitvoeren van het gehele proces. Het is belangrijk om je hoofd koel te houden, alleen beantwoorden als ondervraagd, de drang weerstaan ​​om eigenwijs verklaringen passeren en om indruk te maken te kleden. Zorg ervoor dat u al uw documenten op je, samen met een kopie van uw cv in het geval de situatie vraagt ​​om een ​​tweede. Zijn alle noodzakelijke documentatie klaar en opgeborgen in een nette map die u kunt over het bureau glijden aan degene die de leiding heeft.

Wat te verwachten tijdens de Tweede Interview

Dingen om te doen in gedachten te houden tijdens de tweede ronde – kom niet te laat; net als de eerste ronde als je kwam veel eerder dan de genoemde tijd, dezelfde dienen te worden uitgewerkt op nu ook. Resultaat op tijd geeft u een kans om je ademhaling genivelleerd, repeteren uw openingszin als je loopt naar het kantoor en componeren zelf en controleer of er fouten in uw doe-up. Kleed professioneel en kijk hoe je jezelf van begin tot eind.

? Casual Talk
De persoon / s hoofd van het interview ronde, zijn het hetzelfde als de eerste ronde of een nieuwe persoon / groep in het beheer gevraagd om het hoofd, zal weten dat je nerveus bent en op zoek naar iets dat de stress van de situatie zal verlichten. Small talk is gemaakt als bij hebt, waarin u wordt gevraagd of u moest lang of hoe het zit met je tot nu toe van de eerste ronde te wachten.

? Eerste Interview Evaluatie
Het gesprek gaat dan verder hoe je dat deed in het eerste interview, voor gebieden zoals prestaties in de schriftelijke / online test, je verleden werkervaring, waar je gestudeerd, waar je sterke punten liggen, als ze denken dat je gelijk hebt voor de functie op basis van de gegevens van uw cv en ga zo maar door. Beantwoord vragen kort en to the point, omdat hij / zij of de groep verwachten niets meer en niets minder. Spreek gerust, het onderhouden van contact met de ogen en het houden van uw stem vast, luid genoeg voor de persoon om te horen en onwrikbaar. Bladeren door je cv, de interviewer dan verschijnt er een aantal vragen als wat leidde je naar een bedrijf te verlaten 6 maanden na toetreding?, Deze onderneming is zeer bekend, wat maakte je weggaat?, Waarom niet je gewerkt in 3 maanden te rekenen vanaf het laatste bedrijf?, wat maakte je drie banen stoppen in twee jaar?, wat denk je dat je gelijk hebt voor deze job?, hoe betrouwbaar een medewerker bent u aan deze organisatie? enzovoort. Kijk in deze tweede interview vragen om jezelf voor te bereiden op dit soort vragen.

? Laatste deel van het interview
De interviewer een keer voldaan door uw antwoorden kan doen een van twee dingen – vragen om te komen voor een derde interview dat sommige bedrijven ervoor zorgen dat als ze ofwel niet zeker of een systeem dat drie ronden voert of feliciteren u met het krijgen van de baan. Ze hebben de neiging om je ter plaatse aan druk je een beetje dat alle standaard is tijdens de tweede ronde, maar de baan is zo goed als de jouwe als je het dit stadium in de meeste gevallen. Bedank hem / haar of de groep als geheel, handen schudden met de aanwezigen om je gevoel voor goede etiquette laten zien tijdens interviews en met een hartelijke glimlach de kamer te verlaten. Zij zal u op ofwel per e-mail of in persoon over andere details zoals werk timings en het bedrijf regel boek misschien, of iemand anders u te helpen met de rest van de details zodra u het kantoor. Kom niet te laat op je eerste dag op de baan, dienen alle documentatie en voltooi de gerechtelijke procedure als en wanneer het wordt van je gevraagd.

Ik weet zeker dat je het prima doen en hebben beschikken over de baan die je hebt zo hard gewerkt om in de eerste plaats. Als je eenmaal weet hoe het interview proces werkt, heb je geen moeite mee om de toekomstige bedrijven wanneer een soortgelijke situatie zich voordoet.

Welke Career is geschikt voor mij
Met behulp van Job Search Engines
Career Doelstellingen voor Freshers
Internet van huis zonder Investment
Autoverkoper Salaris
Job Interview Attire
Carrière Planning Informatie
Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
Best Jobs in de wereld
Easy Online Jobs
Construction Management Career Information

Leave a Reply