Wat kunt u doen met een Biologie Degree

Als u geïnteresseerd bent in het maken van een carrière in de biologie, vervolgens de opties zijn voldoende en divers. Biologie studenten ofwel gaan voor onderzoek of voer het bedrijfsleven. Afgezien van de kernvakken van de biologie (plantkunde en dierkunde), heeft deze stroom is gediversifieerd en samengevoegd met de technische wetenschap, die aanleiding geven tot nieuwere onderwerpen als biotechnologie, bio-informatica, statistische wetenschap, dat er aanzienlijke goede vooruitzichten te hebben.

Na afronding van je opleiding, moet je het doel om uw bericht afstuderen doen. Hoger onderwijs haalt altijd goede resultaten op de lange termijn. Met een diploma in de biologie en de combinatie van natuurkunde, scheikunde en wiskunde, kunt u uw groei channelize in vele richtingen, afhankelijk van uw interesse. Studenten nemen op korte termijn projecten en onderzoek werken die hen helpen expertise. U kunt een bezoek onderzoeksinstellingen en bedrijven om meer informatie over dergelijke projecten te krijgen. De volgende sectoren hebben vacatures voor u wanneer u beschikt over een diploma in de biologie.

Academische instellingen (scholen, hogescholen, universiteiten)
Healthcare Industries
Onderzoeksinstituten / Labs
Milieu Behoud Sector
Forensic Science Department
Het schrijven van de industrie

Biologie Degree Vacatures

Biologie is een enorme discipline en de werkgelegenheid is afhankelijk van uw gebied van specialisatie. Biologie studenten kiezen voor medisch toegang tot medicijnen te studeren voor steeds een arts. Paramedische wetenschap staat ook open voor studenten die een graad in de biologie. Met een basisdiploma in de biotechnologie, kunt u de farmaceutische industrie. Marketing en kwaliteitsanalyse sectoren hebben openingen voor verse pas outs. Het gespecialiseerde gebied van de biologie, zoals de biochemie, biofysica, biochemische engineering, biostatistiek, moleculaire biologie, celbiologie, microbiologie, moleculaire geneeskunde, klinisch onderzoek, nanotechnologie, enz., hebben een enorme groei en ontwikkeling. Echter, het is uw verantwoordelijkheid om uit te vinden van de goede universiteiten en hogescholen het aanbieden van dergelijke cursussen.

Biologie mate carrière mogelijkheden zijn het meest beloond op het gebied van onderzoek. Onderzoek biedt enorme mogelijkheden voor het bouwen van een high profile carrière. U kunt het bereiken van een hoog niveau staat als u met succes hebben afgerond je PhD in elke tak van de biologie. De keuze is aan u of u wilt het bedrijfsleven of in academici in te voeren. Voor de functie van decanen, hoofd van de afdeling, docenten, professoren en andere hoog niveau werving, zijn mensen met een PhD voorkeur. De groei in academische omgeving is altijd aan de positieve kant. Vandaag de dag zijn veel studenten combineren biologie met het management graad. Deze combinatie werkt prima voor studenten die geneigd naar de corporate wereld. Jonge geesten enthousiast over het openen van bedrijven hebben een extra MBA-graad te stimuleren tot ondernemerschap.

Een van de meest interessante gebieden is de forensische wetenschap. Dit houdt in het analyseren van de genetische informatie van een individu om uit te vinden van de gewenste informatie. U kunt kiezen voor deze optie wanneer je je afvraagt, wat kan je doen met een biologie graad. Intellectuele eigendomsrechten is een discipel dat de regelgevende, octrooien en auteursrechten van een bedrijf en haar producten omvat. Een combinatie van biologie met economie, statistiek en wiskunde heeft een hoge carrière succes. Milieu-wetenschap is een steeds veeleisende discipline. Gespecialiseerd in dit vakgebied geeft je mogelijkheden om te werken aan verschillende soorten natuurbehoud projecten.

Wetenschappelijk schrijven is een groot veld dat freshers en studenten die een fervent belangstelling schriftelijk werft. U heeft de mogelijkheid om te werken met wetenschappelijke tijdschriften. Studenten hebben een grondige kennis in de biologie en taal hou van deze baan. Biologie studenten kunnen ook een carrière in het wetenschappelijk bewerken. Bezig met bewerken van tijdschriften, boeken en research papers geschreven door auteurs en wetenschappers is ook interessant. De volgende opdrachten worden u aangeboden als u een diploma in de biologie.

Drug Tester
Quality Control Analyst (bijvoorbeeld in brouwerijen, apotheken, enz.)
Conservation Scientist
Marketing Executive
Research Scientist
Farmaceutische Jobs
Doctor (elke discipline)
Statisticus
Agrarische Scientist
Wildlife Bioloog
Nanotechnoloog
Medisch fysicus
Bioinformatician
Marine Bioloog
Bier / Wijn Maker
Academische Lerarenopleiding
Forensic Investigator
Medische Illustrator
Medical Writer
Medisch secretaresse
Marine Bioloog
Medische Coder
Forest Ranger
Biochemicus
Milieu Scientist
Epidemioloog
Taxonomist
Botanist
Zoöloog
Clinical Research Scientist
Wetenschappelijke Schrijver
Medische Vertegenwoordiger

De reikwijdte en de kansen liggen recht voor u. Wees oprecht genoeg om te lopen in het juiste spoor. Verzamel alle benodigde gegevens en neem de juiste beweging om succes te behalen.

Research Assistant Salaris
Autoverkoper Salaris
Meest bevredigende Carrière
Interessante jobs die goed betalen
Best betaalde beroepen
Nefroloog Vs Uroloog
Interessante Carrière die goed betalen
Zes Figuur Jobs met een bachelordiploma
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Bounty Hunter Salaris
Medische Apparatuur Reparatie Training

Leave a Reply