Wat Jobs het meeste geld verdienen

Bijna alle van ons willen een mooie toekomst en de toekomst is een ding dat is onmogelijk te voorspellen. Je kunt gewoon niet voorspellen niets op dit moment met de markt gestaag stijgende up, het leven krijgt weer op zijn voeten, maar langzaam. Jonge honden zoals wij zich zorgen maken over een grote toekomst en lucratieve carrière. We hebben duidelijk zijn op zoek naar betere carrièremogelijkheden en we werken hard proberen voor. Nu, zou het niet makkelijk als je al wist dat goed werk en carrière betaalt. Als u wist dat de juiste weg alles wat je hoeft te doen is gewoon op lopen. Dus het is duidelijk dat als je wist de juiste carrière, je alleen zou streven naar het.

Wat carrières goed geld verdienen? Deze vraag kan een rechte en eenvoudig antwoord, medische banen. Dus is het gewoon medische banen die goed betalen? Hoe zit het met al de miljoen andere banen over de hele wereld. Jaren van onderzoek zegt dat het ook een van de hoogste betaalde banen heeft. Ja, deze twee velden te betalen een knappe pakket, maar creativiteit is niet beperkt tot chirurgische instrumenten en computer functioneren. Dus hier is een blik op het werk opties die het meeste geld te maken.

Carrières die het meeste geld

Airline Pilots
Zorg ervoor dat de economische recessie bracht zelf een aantal loonsverlagingen, maar een piloot is de taak nog steeds een van de best verdienende vacatures in de Verenigde Staten. Senior piloten jaarlijks op verdienen tot 215.000 dollar, terwijl junioren verdienen een flinke som van $ 150.000 per jaar. Een pilot is de taak van zwaar, maar het heeft ook zijn voordelen. Het maakt niet uit of je vliegt nationale of internationale route, een piloot verdient goed en krijgt exclusieve voordelen.

Counselors
Als je het mij vraagt ​​over geld maken van banen, zou ik zeggen dat begeleiders zijn een van hen. De mens heeft bereikt naar de maan, maar nog steeds zijn er een aantal gebieden in het leven, waar hij gefaald heeft. Hij heeft nog steeds advies over hoe perfect leiden leven. Dat is wanneer counselors stap inch Ze helpen mensen om de waarheid te zien en hen te helpen bij het begrijpen van problemen op een betere manier. Er zijn verschillende soorten van adviseurs begeleiden van mensen met problemen het huwelijk, drugs, alcohol, tabak, gokken en eetstoornissen. Counselors verdienen tot $ 50.000 per jaar voor hun diensten. Mensen die goed luisteren en oprecht willen helpen mensen zijn het best geschikt voor deze spannende carrière.

Advocaten
Advocaten zijn niet alleen vechten echtscheidingszaken en luisteren naar koppels klagen elkaar. Ze zijn ook het hanteren zaken belangrijker dan sommige binnenlandse gevechten. In de lijst van de top tien best betalende banen in Amerika, advocaten kwam op # 5. Zij zijn de hoeders van de wet verdedigers van de armen en dienen als adviseurs van grote multinationals en bedrijven. Voor hun waardevolle diensten advocaten worden betaald meer dan 90.000 dollar per jaar.

Trouwfotografen
Als u op zoek bent naar een goedbetaalde banen die niet vereist dat een hbo-opleiding, probeer je een bruiloft fotograaf. Bruiloft fotografen verdienen rond de $ 2000 tot $ 5000 voor hun diensten. Ze hebben ook gratis op de opname-materiaal dat de bruid en bruidegom, zoals zwevende engelen te maken. Soms is de baan is een beetje zwaar als je te maken hebt met dronken gasten en hysterische bruiden, maar je hoeft gratis eten en drinken te krijgen na dat.

Top 10 Opdrachten die het meeste geld

Nu dat je weet wat banen het meeste geld te maken, hier zijn enkele meer opties die even spannend en avontuurlijk als de namen hierboven gegeven. Neem een ​​kijkje op de banen van de vraag.

Nucleaire Engineers (80.000 dollar per jaar)
Tandartsen (56,937 dollar per jaar)
Netwerken Systems en Data Communications Analisten (73,800 dollar per jaar)
Air Traffic Controllers (83,759 dollar per jaar)
Petroleum Engineers (81.900 dollar per jaar)
CEO (140,880 dollar per jaar)
Scuba Divers (71.000 dollar per jaar)
Game Testers (49,850 dollar per jaar)
Geregistreerd Verpleegkundigen (70.000 dollar per jaar)
Psychologen (54.746 dollar per jaar)

Ik hoop dat je nu weet wat banen het meeste geld te maken? Voordat u een carrière pad, het is heel belangrijk om te weten de eigen interesse en talent. Hoop dat je je keuze gemaakt over wat je wilt zijn als je groot bent. Veel geluk,

Vice President Job Description
Zes Figuur Vacatures Zonder Degree
Beste Undergraduate Technische Scholen
Webmaster Job Description
Beste Online Jobs voor Studenten
Online Jobs from Home
Stabiele werk in een slechte economie
Wat is volledige werkgelegenheid
Receptioniste Salaris
Zomer Vacatures voor Leraren
Internist Salaris

Leave a Reply