Wat doet een leraar-assistent Do

Een leraar positie en functieprofiel is een van de meest gerespecteerde functieprofielen over de hele wereld. Het is een baan die te maken heeft met kennisoverdracht en het vormgeven van futures door hen te leren over de belangrijke begrippen, evenals waarden. Er is dus geen twijfel over waarom het is een zeer gerespecteerde baan. Toegang tot de verantwoordelijkheid van het onderwijzen van kinderen is iets dat niet lichtvaardig genomen kunnen worden en het is een positie die vereist dat men bezit veel kennis, wijsheid en het geduld om een ​​klasse te behandelen. Afhankelijk van de leeftijdsgroep die handvatten, de plichten die men verricht als docent verschillen. Voer de leraar assistent. Gezien de aard van de functie en het belang dat is gekoppeld aan de taken die een leerkracht uitvoert, een leraar-assistent wordt een noodzakelijk element omdat hij / zij zal de leraar helpen bij alle basisrechten en zo helpen bij het verbeteren van de kwaliteit van het werk , die op de lange termijn is een zegen voor de studenten. Een leraar-assistent helpt in feite een leraar met alle taken die gepaard gaan met een leraar. Maar wat betekent een leraar-assistent echt doen,? Dit is precies wat wij zullen concentreren op in het volgende artikel. Lees verder om meer te weten.

Teacher’s Assistant Job Plichten

Vele malen, mensen beseffen niet wat er nodig is om een ​​leraar, laat staan ​​begrijpen de details van wat van een leraar-assistent doet en de functiebeschrijving. In de volgende paragrafen zullen we krijgen in een meer gedetailleerde studie van een aantal van de taken die een leraar-assistent wordt verwacht uit te voeren.

Assisteren bij lessen
Hoewel het grootste deel van het werk wordt gedaan door de klasse of vakdocent, zal vele malen van de leraar-assistent worden verplicht tot het nemen van de taak van het opvullen van een deel van de lessen. Dit kan een vast onderdeel of wanneer de leraar met verlof om welke redenen. Dit kan ook in worden gebracht als de leraar te veel werkdruk en heeft hulp nodig in die richting.

Soms zal de leerkracht vragen hun assistent van grafieken of powerpoint presentaties voor te bereiden op hun lessen met het oog om te helpen de les interessanter en behulpzaam voor de kinderen.

Schrijfwerk
Sommige assistenten behandelen administratief werk naast de leer (indien aanwezig). Administratief werk kunnen bestaan ​​uit een of meer van de volgende taken: Het aanroepen van de appel, het vullen van de rapporten met de student rangen, de voortgang van de studenten.

Het helpen van studenten
Ook besteden bijstand door het helpen van de kinderen op zoek naar de juiste informatie voor projecten door het nemen van hen naar de bibliotheek. In het geval van zeer kleine kinderen, heeft een leraar-assistent doen wat? Van hen wordt verwacht om te helpen met de algehele planning van de kinderen – te helpen in de lessen, het voeden, hen bij te staan ​​in de speeltuin of de bibliotheek, enz. Dit zijn enkele van de basisrechten die vallen onder de preschool teacher functieomschrijving.

Het regelen van Field Trips
Veel scholen de nadruk op het meegeven van praktische kennis door te brengen in actie de methode van excursies en studiereizen of kampen. De leraar assistent zal naar verwachting helpen regelingen voor hetzelfde te maken door te bellen naar de plaats van de reis, alsmede een oogje op de kinderen.

Houden van een controle op Supplies
Diverse goederen en materialen die nodig zijn op een dagelijkse basis voor al het werk in de klas, dat wordt uitgeoefend, kan de leraar assistent worden verwacht dat zij een inventaris voor dezelfde te houden en te zorgen dat alle benodigdheden naar behoren worden gebracht en gehouden klaar voor gebruik te maken.

Grading Papers
Vele malen, kan een leraar vragen zijn / haar assistent in de rang papieren en bijhouden van hetzelfde.

Het onderhouden van een website
Veel scholen en universiteiten bieden onder voorbehoud websites voor het publiek. Deze bieden voor extra informatie over het onderwerp bij de hand. Terwijl anderen hebben interne netwerken en waar een overzicht van alle projecten en notities in stand wordt gehouden, zodat het helpt de studenten up-to-date te houden met hun werk. De leraar assistent zou kunnen hebben om een ​​gedeelte of een meerderheid van het werk af te handelen.

Counseling
Counseling studenten en hen te helpen met problemen in verband met de syllabus alsmede alle persoonlijke problemen wordt ook in beslag genomen door assistent van een leraar.

Samen met deze taken, is er mogelijk een aantal andere taken die een leraar-assistent kan worden verwacht op te nemen. De aard van deze taken af ​​van het niveau van de klassen en de regels voor hetzelfde in scholen. Een leraar-assistent, zo duidelijk is, behandelt het grootste deel van de taken die een gewone leraar doet. Daarom is de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid is vergelijkbaar met die van een leraar en moet worden behandeld als dat.

Medische Jobs dat Betrek het werken met kinderen
Beste Beroepen in het Medical Field
Verantwoordelijkheden van de president van de Verenigde Staten
Logistiek Coordinator Job Description
Hoe te om Ace Uw Tweede Interview
High School Teacher Salaris
Meest gewilde Jobs
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win
Kindergarten Teacher Salaris
Account Executive Job Description
Hoe maak je een verkoper te worden

Leave a Reply