Verschillende Carrière in Fashion

Zij, de Vogue godin, zag fascinerend als ze liep de helling, gekleed in een D & G halter jurk. De gasten konden niet genieten van haar meer, en miljoenen zag haar lopen in panache op de buis. Een onmiskenbare glamour pop, ze was een supermodel die de harten gestolen met elke stap die ze nam. Vraag ik me af, wat zou de wereld van de mode echt zijn? De modellen, de kleding, de gasten, de camera’s, de make-up, en niet te vergeten, een horde van assistenten die een bijdrage leveren aan de show een succes te maken. De wereld van de mode zorgt ervoor dat het u moge behagen om de kern, en krijgt u verblind door de lichten en fanfare dat dit gebied omgeeft binnen. Maar hey, mode betekent niet alleen dat gelijk is aan een modeshow. Het zou u verbazen om te horen dat er eindeloze velden in dit vak waar u uw niche te snijden. Van het modelleren van de mode ontwerpen, reclame aan het management op te slaan, er is zoveel te doen, terwijl een deel van de mode-industrie! Als je walgen van temmen algebraïsche vergelijkingen en wetenschappelijke formules, hier is een kans voor u om te schakelen naar ribbroek, satijn en beddengoed. Voor u, de toekomst Roberto Cavalli en Valentino, hier is een fantastische kans om je passie voor mode in een carrière, en onthullen de vele gebieden in deze interessante beroep. Hier, ik geef je een kans om de pagina om te slaan.

Grote werk in Fashion

Er zijn veel mensen die zich te onthouden van het nemen van een baan in de mode-industrie, gewoon geloven dat mode wordt gekenmerkt door instabiliteit, concurrentie, en in veel gevallen een laag inkomen. Ze kunnen echter niets af aan het feit dat de mode-industrie is een wizardly wereld van mogelijkheden en ‘big breaks’. De glamour, het maakt je ploeteren tot de eeuwigheid, om uw klus te klaren. Onder de vele roepingen in het domein van de mode, de volgende zijn een zekere weddenschap, voor zover een forse loonschaal komt praten.

Fashion Media
Toezicht op de presentatie van de inhoud gewijd aan mode in de media wereld is wat velen inspireert. Een carrière in de mode-georiënteerde kranten en editorials, mode segmenten op de televisie, en vakbladen, u kan geven eindeloze mogelijkheden om te voldoen aan mooie mensen elke dag, en bouwen contacten met de grote kanonnen van de mode-industrie. Wat de loonschaal betreft, kan je beginnen met een koel 40.000 dollar per jaar, en uiteindelijk verdienen veel meer dan $ 100.000 in slechts een paar jaar tijd. Hieronder worden de belangrijkste velden die u zou kunnen kiezen uit in de wereld van de mode media:
Fashion Schrijven
Fashion Fotografie
Fashion bewerken
Fashion Publicist
Fashion Styling
Fashion Forecasting
Grafisch Ontwerpen
Illustratie van de Manier

Fashion Promotion
Hebben een grootte van nul figuur en een lichaam om te sterven voor? Je zou een model zijn! Modeling is een van de meest glamoureuze banen in de wereld, waar modellen lopen de oprit aantrekken van de ontwerper outfits, en het bevorderen van hun kleding lijn. Onder de andere banen in de mode promotie event management, waar je zou kunnen brengen in actie uw management vaardigheden en het beheer van grootschalige evenementen op mondiaal niveau. Salaris op dit gebied kruist gemakkelijk de $ 100.000, en je krijgt betaald op basis van het kritieke karakter van projecten die je onderneemt. Hieronder worden de verschillende carrières op het gebied van de mode promotie:
Fashion Modeling
Fitness Modeling
Print Modeling
Advertentie-
Event Planning en Management
Fashion Show Productie
Fashion Public Relations
Fashion Marketing Management

Fashion Production / Manufacturing
Er is een hoop die backstage gebeurt. De kleren die een model draagt ​​zijn een product van jarenlang hard werken en toewijding. Waar mode merchandisers maken en verkopen van wereldklasse stoffen, mode-ontwerpers breng ze in gebruik genomen om stukken van wonder, dan gedragen door fashionista’s over de hele wereld te creëren. Er is veel werk bij de productie en fabricage van mode kleding, en dus de salarispakketten variëren in overeenstemming met de mate van werk de fabrikanten toegewezen. Wat hieronder volgt is een lijst van een loopbaan in de mode productie en fabricage:
Mode ontwerpen
Fashion Merchandising
Product Line Management
Vertegenwoordiging van de verkoop
Specificatie Technieken
Patroon maken
Accessoires Ontwerpen
Visual Merchandising

Mode Textiel
Niet veel in de verkoop en glamour? Je kon een carrière kaderen in de mode textiel, ontwikkelen en onderhouden van een verzameling van stoffen, een vertegenwoordiger van de stoffencollectie, te helpen en te werken met kleding fabrikanten, en verdien een benijdenswaardige salaris slechts een paar jaar onderaan de lijn. Je zou moeten brengen in uw business en management vaardigheden voor het uitvoeren van effectieve productontwikkeling, samen met het updaten van de bestaande indicatoren, en klaar voor toekomstige trends. Met gespecialiseerde opleiding in mode en textiel, wordt u blootgesteld aan meer lucratieve carrière mogelijkheden, de meest voordelige van de partij zijn de volgende:
Stof Vertegenwoordiging
Marktonderzoek
Textiel Conversion Management
Textile Research
Textiel Ontwerpen
Textiel Kleurplaat
Fabric Library management

Mode Detailhandel
Warenhuizen, kettingen, franchises, organisaties, enz., zijn zonder twijfel, het bevorderen van meer en meer in termen van carrière. Als u eigenaar bent van een mode-franchise, detailhandel ‘s werelds grootste merken betekent grote winsten, en enorme erkenning. Het gebied van de mode detailhandel betreft multi-channel operaties, waarbij de markt bezoeken, model voorraden, en de communicatie met externe bronnen van informatie zijn van het grootste belang. Mode detailhandel is gegroeid spruitstuk, en een bulk van carrièremogelijkheden heeft geïnspireerd vele mode-aspiranten om een ​​succesvolle carrière in hetzelfde bouwen. Hieronder volgt een lijst van een loopbaan in de mode detailhandel:
Retail Store Management
Afdeling Beheer
Fashion Coördinatie en kopen
Fashion Merchandise management
Chain Store Management
Retail Kassier
Loss Prevention management

Het verkrijgen van de juiste training en opleiding is de eerste stap om te beginnen aan een carrière in de wereld. Je kunt niet verwachten dat big bucks direct aan het begin, maar het is uw onderwijs dat zal u plaatsen. De wereld van de mode vraagt ​​veel van strijd, en er is geen twijfel over dit feit. Echter, persistentie leidt tot succes, en zo cliche als het mijn geluid, is dit de ultieme waarheid. Boven werden genoemd de namen van alle carrières op het gebied van de mode die je zou kunnen denken, en beginnen actioning in de richting van. Als alleen een beetje, hier is het laatste beetje advies – er is veel creativiteit en duidelijkheid die betrokken zijn in de wereld van de mode, vind uw USP en mint big bucks van te maken. Dit is de ultieme mantra of helemaal er een.

Best Jobs voor een carrière te veranderen
Overseas Trucking Jobs
Computer Network Technician Job Description
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Beslissen over een College
Teacher Job Description
Woorden om jezelf te beschrijven
Beste Carrière voor 2012
Computer Technician Job Description
Logistiek Coordinator Job Description
Werkloze vorderingen dalen, maar nummers kunnen worden Scheve

Leave a Reply