Verschillende Beroepen in de medische sector

Healthcare industrie is een van de snelst groeiende economieën. Ondanks recessie, heeft deze industrie onderhouden een gestage groei in de afgelopen jaren. Deze sector maakt gebruik van maar liefst 14 miljoen mensen in de VS alleen. Elk jaar worden nieuwe mogelijkheden voor een loopbaan in de medische sector gegenereerd. Vaak medische carrière alleen worden geassocieerd met artsen, verpleegkundigen, medisch assistenten, technici, enz. Er zijn echter tal van andere verschillende banen in de medische sector, die u misschien niet bewust van.

Verschillende Beroepen in de medische sector

Gezondheidszorg industrie biedt aantal banen in de kern van de gezondheidszorg en ondersteuning van de gezondheid. Als u wenst om een ​​carrière op dit gebied te maken, maar zijn afkerig van bloed of ziekte, dan technische banen kan uw ding zijn.

Artsen
Dit is de meest gerespecteerde en best betalende banen in de medische sector. Artsen behoren ook tot de best betalende professionals in het land. Echter, de carrière pad aan het worden een arts is zeer moeilijk, lang en moeizaam. Je moet een aantal jaren door te brengen in het onderwijs en stage, voordat je kunt oefenen op uw eigen.

Verpleegkundigen
Nursing taak is alleen naast artsen als het gaat om respect en winstpotentieel. Als een verpleegkundige, kunt u werken in uiteenlopende gebieden zoals neonatale, pediatrische, hart-, kanker, enz. Men kan een verpleegkundige na het voltooien van een formeel vier jaar opleiding in Bachelor in de verpleegkunde (BSN) wordt of kan een gemakkelijker route van twee te nemen jaar vennoten graad. Het verkrijgen van een licentie is een must als je wilt werken als geregistreerd verpleegkundige.

Medische assistenten
Degenen die niet willen om de moeilijke route op weg naar een arts of verpleegkundige, maar toch willen meedoen in de patiëntenzorg, kunnen kiezen voor de carrière van medisch assistent. Medisch assistent taakomschrijving omvat het plannen van afspraken, het doorgeven van de patiënt informatie aan de arts, het documenteren van diagnose-informatie en de behandeling procedures, toezicht op administratief werk en het verzorgen van verzekeringen papierwerk namens de patiënt. De educatieve eisen kunnen variëren volgens de specifieke behoeften van baan positie. Medische assistenten werken meestal in prive-klinieken of kleine gemeenschap instellingen.

Fysiotherapeut
Dit is een bevredigende loopbaan zonder het gedoe van noodsituaties en onregelmatig werktijden. Fysiotherapeuten helpen de patiënten om de mobiliteit te herwinnen. Ze suggereren fysieke therapieën die bijdragen aan de versterking van de spieren van gehandicapte patiënten. Om een ​​fysiotherapeut, moet men een formele opleiding te voltooien in de fysiotherapie.

Paramedici
Dit is een spannende bezigheid voor jongeren die streven naar een carrière in de medisch gebied te maken. Paramedici en EMT zijn altijd gewild. Zij zijn de eerste te rapporteren over de aanblik van ongeval, incident of een natuurramp. Hun werktijden zijn zeer onregelmatig en soms strekken zich uit over de normale grenzen.

Diëtisten en Voedingsdeskundigen
Door de bewustwording met betrekking tot de gezondheid en fysieke verschijning, is de vraag naar voedingsdeskundigen en diëtisten toegenomen. Dit zijn de experts die u te begeleiden met betrekking tot uw dieet, hetzij voor het overwinnen van gewicht probleem of als een gratis therapie met uw belangrijkste behandeling voor het overwinnen van een ziekte.

Technici
Er is een aantal technische functies beschikbaar zijn in de medische sector. De opleidingseisen en ervaring varieert afhankelijk van de individuele aard van de job. Sommige van deze banen vereisen een hoge mate van deskundigheid, samen met voorgeschreven onderwijs, terwijl sommige alleen een middelbare school diploma of een vennotengraad samen met een certificaat in de betreffende regio. De verschillende medische beroepen in de technisch gebied zijn onder andere laborant, dialyse technicus, operatiekamer technicus, X-ray technicus, enz.

Lijst van andere beroepen in Medical Field

Afgezien van de hierboven genoemde carrières, zijn er tal van andere interessante carrière mogelijkheden op dit gebied. Hieronder zijn enkele andere carrières in de medische sector.

Audioloog
Chiropractor
Electroneurodiagnostic Technologist
Environmental Health Specialist
Epidemioloog
Forensische Wetenschapper
Geneticus
Gezondheid Educator
Histoloog
Medical Records Administrator
Patiënt vertegenwoordiger
Psychotherapeut
Straling Therapeut
Echografie Technologist

Dit waren enkele van de loopbaan in de medische sector. Dus, als je echt geïnteresseerd bent zorg ervoor dat u verkennen van de verschillende mogelijkheden voor u open.

Top Tien betalende Carrière
IT Technician Salaris
Software Engineer Salaris
Computer Operator Job Description
Hoe kan ik een Exit Interview Handle
Hoog betaalde banen in de vraag
Systems Analyst Job Description
Voordelen van een leraar
Vacatures in de luchtvaart sector
Career Opties in de farmacie
Beste Computer Banen voor de toekomst

Leave a Reply