Verschillende banen in de Marines

Als je een sterke technische achtergrond en je bent de geeky man geïnteresseerd in machines en elektronica, vindt u een ruime banen in de Amerikaanse mariniers. Sinds de Amerikaanse marine is een van de meest geavanceerde eenheden van defensie over de hele wereld, zijn grote brok van het werk draait om technische aspecten. Vandaar dat kandidaten met mechanische en marine engineering onderwijs hebben tal van mogelijkheden om na te streven in deze gereputeerde organisatie. Niettemin, naast de routine engineering banen, zijn er verschillende andere afdelingen in de Amerikaanse mariniers, het aanbieden van overvloed aan banen voor afgestudeerden zelfs in de psychologie, geneeskunde en kunst. In feite is vergelijkbaar met het Amerikaanse leger, Marine Corps werft ook de werkgelegenheid onder de categorie militaire bezetting Specialties of MOS’s. Dus, kun je zelfs werken op een kleine aanduiding zoals een typiste in de ‘personeelsadministratie en retentie’ beroepsveld naar een Scheepswerktuigkundige in de engineering divisie! Er is nauwelijks een grens aan de verscheidenheid en de omvang van job opties in dit gebied.

Wat zijn de verschillende Taakopties bij de marine?

Hieronder staan ​​enkele van de meest populaire en top aanduidingen in de VS marine banen. In het geval dat, je aandacht op een enorme groei en loopbaanontwikkeling, hier zijn enkele van de meest gereputeerde banen in de maritieme divisie.

Marine Engineer
Nauw gelieerd aan de machinebouw beroep, marine-ingenieurs verzorgen operatie en aandrijfsystemen op een boord van een schip.

Senior Design Engineer
Met geactualiseerde kennis van diverse bouw en het ontwerpen van aspecten van de scheepsbouw, senior ontwerpers zijn zich bewust van alle facetten van design engineering in de scheepsbouw. Kandidaten die solliciteren voor deze functie moet een BS of MS graad in de vereiste gebied van maritieme en nautische wetenschappen / engineering. Minimaal 5 jaar werkervaring is verplicht.

Chief Marine Structural Engineer
Met zeer sterke structurele en technische vaardigheden, chief mariene constructeurs te analyseren en talrijke soorten van structuren te inspecteren schepen en onderzeeërs.

Marine Elektricien
Marine elektriciens kijken na alle elektriciteit met betrekking procedures, apparatuur en elektrische generatie kwesties in de schepen. Het is een van de meest uitdagende posities als ze hebben om een ​​ruime hoeveelheid tijd te besteden inspecteren elke minuut detail over efficiënte voeding in schepen.

Naval Architect
Marine-architectuur is een interessant gebied dat een groot aantal vacatures met betrekking tot ontwerp, de bouw en reparatie van mariene voertuigen. Het gaat ook om het ontwerpen van diverse schepen en verschillende soorten waterscooters. Naval architecten zijn mensen die, met de hulp van technische tekeningen en wiskundige specificaties, ontwerp en dus lanceren schepen en waterscooters.

Vessel Manager
In vissersboten en schepen, de taak van het schip managers is het beheren en coördineren van de activiteiten van een vloot van bemanningsleden. Schip managers zijn verantwoordelijk voor goed uitrusten van het schip met de nodige eisen en de controle, voordat het schip is ingesteld om te varen in de zee. In het algemeen, schip managers ervoor zorgen dat alle taken en veiligheidsmaatregelen worden goed gevolgd.

Port Engineers
De taak van de haven ingenieurs is gerelateerd aan reparatie en onderhoud van alle machines of apparatuur. Port ingenieurs aanbevelingen te doen voor werk en hun belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat de taken volbracht zijn zuinig en kosteneffectief.

Werken in de mariniers moet iemand de juiste sets van vaardigheden en geschiktheid. Gewoon die willen werken in mariene banen is niet genoeg, want je hebt aan alle criteria die door de marine organisatie je solliciteert voldoen. In de afgelopen jaren is veel nadruk gelegd op de kandidaten aan onderwijs en opleiding. Een kandidaat met de vereiste bekwaamheid en houding kan alleen tegen de druk en de uitdaging van de mariene banen. De vooruitzichten van het salaris verdienen in mariene banen is fatsoenlijk. Hoewel, die een relatief klein segment van het Ministerie van Defensie in tegenstelling tot het leger, Amerikaanse marine heeft veel te bieden aan de verdienstelijke kandidaten.

Werkgever Interview Questions
Respiratory Therapist Lonen
High betaalde banen zonder diploma
Wat moet ik Major In
Hoogste Betalen Graden
Hoogste-betaalde banen in Amerika
ICT-banen die in de vraag
Beste Steden voor Young Professionals
Beslissen over een Career
Paleontoloog Salaris
Hoe te Vrijwilliger bij een ziekenhuis

Leave a Reply