Verrassende topsalarissen

Met de Amerikaanse economie in een ernstige recessie en duizenden mensen worden ontslagen, wordt de arbeidsmarkt op zoek slanker dan normaal. Echter, onze huidige economische ellende uiteindelijk opgelost worden en de mensen zullen hun weg terug te vinden in een goed betaalde baan. Als je een van die mensen zonder werk, misschien is dit een goed moment voor u om te doen wat onderzoek en op zoek naar carrière training, zodat wanneer het inhuren van bevriest ontspannen, zult u meer verhandelbaar dan ooit.

De meeste carrières in die je kunt maken meer dan $ 100.000 zijn niet van plan te zijn entry-level banen. Six-figuur inkomens vereisen doorgaans minstens enkele jaren ervaring, en sommige vereisen geavanceerde graden. Maar wat er ook gebeurt carrière je kiest, als je bereid bent om een ​​engagement om die baan te maken en uw betrokkenheid te tonen door het zoeken van en het invullen van carrière training, zal uw salaris te verhogen als je ervaring opdoen. Carrière in de geneeskunde, informatica, en de wet regelmatig betrekken topsalarissen voor toegewijde, hardwerkende mensen. Maar er zijn een aantal verrassende carrières die er zijn die ook kan leiden tot een vet salaris voor mensen die zich committeren aan uitblinkt in carrière. Hier zijn drie van hen.

Hotel Management:
Klantenservice banen zal altijd zo lang als er klanten en ze onderhoud nodig heeft. De hoogte van de klantenservice carrière is het beheer van hotels en high-end accommodatie, waar het beheer is belast met het zorgen voor een voortreffelijke vakantie voor miljonairs. Deze vorm van beheer betekent het toezicht op een huismeesterservice, het beheren van transport en alle soorten accommodaties, en zorgvuldig toezicht op het kleinste detail en iedere werknemer die op afstand betrokken is bij het maken van deze klanten tevreden. Managers van grotere hotels kunnen ook worden belast met het orkestreren van bruiloften, conferenties en zakelijke vakantie-evenementen. Dergelijke gebeurtenissen zorgen voor meer eigen verantwoordelijkheid, maar ook het verhogen van uw salaris als u succesvol en klanten zijn tevreden. De minimale vereiste voor een baan in hotel management is meestal een diploma in het bedrijfsleven of het management, maar een geavanceerde graad zal uw sollicitatie sterker. Maar maakt niet uit wat je vooropleiding is, kan niets op tegen ervaring. Dus als je niet beschikt over de academische prestaties aan een management baan rechts af de vleermuis, in te krijgen op de begane grond en werk je weg omhoog. Enkele van de meest succesvolle hotelmanagers zijn mensen die hun weg hebben gewerkt door de loopgraven en dus weet dat het hotel binnen en van buiten.

Commerciële Make-up Artist:
Als u nog kosmetiek ervaring, dan kunt u ofwel blijven werken bij een lokale kapsalon, of neem die ervaring en ombuigen tot een commerciële baan. Expert haar en make-up artiesten die het aangaan van een carrière in de reclame of entertainment kan werken met acteurs en modellen die werken in print en / of televisie marketing campagnes. Ervaren commerciële make-up artiesten kunt maximaal tot $ 2.000 per dag. Typisch, de enige training die u nodig hebt om aan de slag als een professionele haar of make-up artist is een cosmetologie certificaat. Maar je moet dat koppelen met ervaring voordat je kunt gaan om te werken als freelancer. En jarenlange ervaring helpt u niet alleen om je vaardigheden aan te scherpen, maar ook om een ​​lijst van geloofwaardige referenties en een portefeuille van voorbeelden van je werk te verzamelen.

Court Reporter:
Voor iedereen die een snelle, nauwkeurige typist, kan een carrière als rechter verslaggever net het ticket. Veel mensen kunnen denken van de rechtbank rapportage als een saaie, gewone baan, maar de verscheidenheid van de gevallen en documenten houdt de job interessant. Rechtbankverslaggevers zijn verantwoordelijk voor het opnemen van speeches en getuigenissen in deposities en rechtszaken, en vervolgens omzetten van hun transcripties in leesbare documenten voor beoordeling. Voor een carrière die niet vereist dat een hbo-opleiding, kan deze carrière bijzonder lucratief. Hof verslaggevers die werken voor de staat New York Supreme Court, bijvoorbeeld, verdienen meer dan 88.000 dollar per jaar. Typische rechtbankverslaggevers ook op freelance werk voor advocaten van tijd tot tijd, die gemakkelijk kan duwen deze inkomsten tot een zes-cijfer salaris. Rechtbankverslaggevers moet worden gecertificeerd door het invullen van een curriculum op een technisch of beroepsonderwijs school. Sommige staten vereisen licentiestatus van rechtbankverslaggevers, die extra carrière opleiding noodzakelijk kan maken.

Dit zijn slechts voorbeelden van carrières die kan verrassend lucratieve zijn in termen van salaris en tevredenheid. Hier zijn genoeg anderen die er zijn, als je een sterke wens om een ​​beter salaris te verdienen en bereid zijn te doen wat nodig is om te slagen. De belangrijkste dingen die succes in een carrière kan garanderen zijn betrokkenheid, toewijding, hard werken, en ervaring. Met die kwaliteiten in de hand, een zes-cijferige salaris is haalbaar voor iedereen.

Computer Technician Salaris
Wat is volledige werkgelegenheid
Hoe maak je een nieuwe carrière in Uw jaren ’30 Kies
Job Interview Attire
Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
IT vacatures in de vraag
Steeds een vrederechter
Carrière Advies voor Studenten
Teacher’s Assistant Salaris
Beste Carrière voor de Toekomst
Begeleidingsadviseur Salaris

Leave a Reply