Verantwoordelijkheden van de president van de Verenigde Staten

De president van de Verenigde Staten is het hoofd van zowel de staat en de centrale overheid van het land. Hij / zij is ook het hoofd van de uitvoerende macht van de federale overheid en is de opperbevelhebber van de strijdkrachten van de Verenigde Staten. Artikel II van de Verenigde Staten investeert de uitvoerende macht van het land in de president, die hem / haar het recht geeft met de uitvoering van de federale wetgeving en geeft hem / haar de kracht van benoeming van de federale, uitvoerende, diplomatieke en rechterlijke ambtenaren. Deze functionarissen zijn aangesteld om hem / haar te helpen bij het dag-tot-dag-activiteiten. De voorzitter plaatsvervanger staat bekend als de vice-president en hij / zij is ook democratisch gekozen. De vice-president wordt gekozen nadat de nieuwe president is beëdigd, en de voormalige wordt gekozen door de leden die ervoor kiezen de president.

Als de president van het machtigste land ter wereld is zeker geen gemakkelijke taak. Met de bevoegdheden van de uitvoerende macht geïnvesteerd in hem / haar, de president is verantwoordelijk voor elke belangrijke beslissing genomen door de overheid. Hij / zij zorgt ervoor dat alle wetten geschreven door het Congres wordt gevolgd en voor dat benoemt de hoofden van de verschillende federale agentschappen, met inbegrip van het kabinet.

?? Constitutionele Verantwoordelijkheden??

De machtigste man in de wereld, de leider van de Nieuwe Wereld en de de verantwoordelijke persoon van de Amerikaanse overheid zijn weinig zinnen gebruikt om de president van de VS te beschrijven. In weerwil van wat de meeste mensen denken, de president gewoon niet zitten in de Oval Office en speelt golf. Het schema is vrij strak als hij / zij het uitvoeren van een reeks van taken gepland voor de dag.

De voorzitter kabinet bestaat uit 15 leden die verkozen worden door hem / haar. Deze leden fungeren als de hoofden van de 15 uitvoerende afdelingen die helpen in de dag-tot-dag beheer van het land.

Hij / zij heeft het recht om gratieverzoeken en gratie verlenen aan veroordeelden, behalve in de periode van impeachment.

De president van de VS heeft de macht om nieuwe verdragen en regels te maken voor de verbetering van het land met het optreden van de senaat.

Het is zijn / haar taak te benoemen rechters van het Hooggerechtshof, opperrechter en diverse andere overheidsfunctionarissen. Het is ook zijn / haar verantwoordelijkheid om de hoofden van 50 onafhankelijke federale commissies te benoemen voor de goede werking van de administratie te verzekeren.

De voorzitter heeft het recht om een ​​wetgeving om te zetten in een wet of een wetsvoorstel ontworpen door het Congres veto. Echter, het congres heeft het recht om het veto uit te dagen met een twee-derde stemming van zowel de huizen.

De voorzitter en volmacht heeft om op te treden tegen elke natie een bedreiging voor de veiligheid en de veiligheid van de Verenigde Staten mogen varen.

De president heeft de macht om wraak te nemen tegen een persoon, organisatie of staat verdenking van steun aan een terroristische outfit.

De voorzitter ontvangt buitenlandse ambassadeurs en zorgt ervoor dat de betrekkingen tussen de VS en andere landen bloeien.

?? Huishoudelijke taken??

President Franklin Roosevelt vaak deel aan chatsessies met de mensen van de Verenigde Staten over de radio. Deze chat-sessies werden ‘Fireside Chats’. In deze interactieve sessies, de president de natie over belangrijke federale beleid en de wetten die zouden worden besproken in het huis. Het waren deze chatsessies die hem een ​​zeer populaire politieke figuur en hij werd beëdigd in het kantoor voor vier keer. Na Roosevelt, geen andere president is in direct contact met de mensen, echter, ieder van hen geprobeerd om te werken voor de verbetering van de natie op hun eigen manier. Volgens de Amerikaanse grondwet, huishoudelijke taken van de president vallen onder twee categorieën, Recht en Economie.

Juridisch

De president van de Verenigde Staten garandeert dat de wetten van het land worden uitgevoerd onder alle omstandigheden. Hij doet het met de hulp van de federale regulerende instanties, zoals de Federal Trade Commission and Exchange Commission. Beide uitvoerende organen zijn gemaakt om ervoor te zorgen dat wetten werden gevolgd, met het ministerie van Justitie ervoor te zorgen dat criminaliteit is minimaal.

De voorzitter kan soms toezien op de oprichting van een nieuwe toezichthouder voor die zou kunnen blijken nuttig in beter bestuur.

Economie

Volgens de begroting en de boekhouding Act van 1921, de president is ook verantwoordelijk voor de voorbereiding van de begroting van het land. Hij / zij neemt de hulp van het Bureau van Management en Budget en presenteert de begroting ooit jaar in de voorkant van het Congres, die kan aanvaarden of verwerpen van het voorstel. Elke juridische beslissing van de president, zoals de stijging of daling van de belastingen of de heffing van de tarieven op de import en export rechtstreeks van invloed op de economie en het leven van de mensen van het land.

Bij de voorbereiding van de begroting van de president heeft om uit te geven specifieke details aan het Congres over de overdracht van fondsen voor verschillende federale sectoren. De voorzitter besluit over de uitgaven kan leiden tot een verhoging van de belastingen.

In tijden van oorlog, toen het land een economische crisis wordt geconfronteerd, de president heeft meer macht als gevolg van de snelle beslissingen die hij moet maken in deze moeilijke tijden.

De Grondwet werft drie kwalificaties voor het voorzitterschap – de kandidaat moet van 35 jaar, moet een geboren staatsburger zijn en moet hebben gewoond in het land voor minstens 14 jaar. Hoewel miljoenen Amerikanen stemmen bij de presidentsverkiezingen in de vier jaar wordt de voorzitter niet rechtstreeks verkozen door hen. Hij / zij wordt gekozen door de leden van het kiescollege, die worden gekozen door de mensen uit alle staten.

Gemakkelijk Carrière to Get Into
Interview Tips en technieken
Jobs Werken met kinderen
Kaakchirurg Salaris
Wat banen vereisen High School Diploma
Seismoloog Salaris,
Programmer Analyst Job Description
Hoe maak je een Bounty Hunter Word
Interessante jobs die goed betalen
Badmeester Job Description
De Academische Tenure System

Leave a Reply