Vacatures Zonder een High School Diploma

Als u niet beschikt over een middelbare school diploma, dit geenszins betekent dat u niet kunt vinden een goede baan. Er zijn een aantal beroepen, die vereisen dat je om te leren op het werk, in plaats van het bereiken van onderwijs voor dezelfde in gesloten lokalen! Deze banen kan in feite blijken te zijn heel goed betaalde, een paar jaar later, op voorwaarde dat u ze met volle aandacht en toewijding.

Jobs die niet nodig een High School Diploma

Verkoper
Om een ​​carrière in de verkoop te maken, hoeft u niet een middelbare school diploma. Ervaring op het gebied en uitstekende vaardigheden van mensen tellen veel meer dan een graad. Om te beginnen, kunt u een baan in een warenhuis of een restaurant. Als je je werk met alle toewijding, heb je de kans op het krijgen van promotie naar de sectie in-charge te worden. Anders, als je eenmaal flink aantal jaren ervaring en een goede aanbeveling / referentie door de manager van de winkel / restaurant in uw kat, wordt u automatisch veel wegen geopend, van het maken van een carrière in de verkoop.

Koken
Men kan er ook voor kiezen om een ​​kok of een voedselbereiding arbeider in een fast food te worden. Om deze baan te krijgen, heb je geen behoefte aan een formele opleiding als nodig de vaardigheden worden geleerd op de baan. Natuurlijk, om je carrière wil zeggen naar aanleiding van een uitvoerende of chef-kok te worden, zou je nodig hebt formele opleiding in de keuken. Anders, aan te sluiten als een chef-kok in een fast food, het enige dat u nodig heeft is een voorliefde voor koken!

Schrijver
Een ander hoog betaalde baan zonder een diploma is om een ​​schrijver. Om in dit vak, moet je een flair voor het schrijven van een goede beheersing over de taal en kennis van een diverse onderwerpen. U kunt freelance voor een krant of een tijdschrift of u kunt de inhoud schrijven voor verschillende websites op het internet. Schrijven is een goed betaalde baan die iedereen kan nemen, op voorwaarde dat u goed kent uw woorden!

Event Manager
Die mensen die beschikken over uitstekende netwerken, planning en organisatorische vaardigheden, kan overwegen om een ​​evenement planner te worden. Het verkrijgen van de eerste opdracht, maar kan lastig zijn! Hiervoor kijken of een van uw kennissen of vrienden een feestje komen en ze zouden laten organiseren. Als de eerste paar evenementen worden goed behandeld, zal er geen tekort aan mogelijkheden op dit gebied. Mond tot mond reclame is de beste reclame om nieuwe opdrachten te krijgen op dit gebied. Dus, er goed aan doen het werk en u zal houden bij het krijgen van zaken.

Schoonheidsspecialist
Schoonheidsspecialisten voeren taken, zoals pedicure, manicure, kapper, gezichtsbehandelingen, make-up etc. Om een ​​schoonheidsspecialiste te worden, moet u een licentie te krijgen door de deelstaatregering waarin u om deze vaardigheid te oefenen. Sommige staten vereisen dat u een high school diploma, terwijl andere niet, dus je moet om te controleren op dat. Om in dit beroep echter, moet u hebben bijgewoond en geslaagd een cursus in cosmetica uit een door de staat erkende school.

Kelner / Serveerster
Een gemakkelijke klus voor een persoon zonder een middelbare school diploma is om een ​​ober of serveerster. Voor het doen van deze baan, zou je nodig hebt om voedsel te bevelen van de klanten en vervolgens dezelfde dienen om hen aan hun tafel. Een aangename persoonlijkheid, een goed geheugen en sociale vaardigheden zal je helpen het goed doen in deze baan.

Schoonmaakster
U kunt solliciteren naar een baan als schoonmaakster in een commerciële vestiging, of het nu een warenhuis, een bedrijf of een restaurant. De job kan u in contact brengen met chemicaliën, vuil en puin en kan heel fysiek vermoeiend. Dus, alleen degenen die in de beste van de gezondheid, moeten gelden voor dergelijke banen.

Online Jobs
Voor degenen onder u die goed thuis met internetgebruik, banen, zoals online verkopen, data entry banen, affiliate marketing, betaalde enquêtes, onder andere zijn een goede optie. Deze banen kunnen worden uitgevoerd vanuit het gemak van je eigen huis en niet eisen dat u geen onderwijs diploma hebben. Sommigen van hen kan echter eisen dat u een creditcard te hebben.

Als u wilt uw prospects te bevorderen en succesvol te worden in je carrière, is het raadzaam dat samen met deze banen, verder met je opleiding.

Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek
Geofysicus Salaris
Chirurg Job Description
Nucleaire Apotheker Salaris
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Chief Operating Officer Job Description
Job wervingsproces
Criminoloog Salaris
Gevaarlijke Jobs die goed betalen
Easy Way een baan te vinden

Leave a Reply