Vacatures voor Geschiedenis Majors

Het is een algemeen gangbare idee dat de geschiedenis is een saai onderwerp en iemand die majors in het moet echt geduld en wilskracht hebben. Echter, alleen de liefhebbers van het onderwerp en begrijpt de waarde ervan vertellen hoe het is om te worden vervoerd terug in de tijd en echt begrijpen waarom we zijn wat we nu zijn. Jammer want het is, deze negatieve perceptie over het bereiken van een graad in de geschiedenis is zo wijdverbreid, dat het hebben van zelfs potentiële studenten van het onderwerp zijn van mening dat ze een goedbetaalde baan buiten de grenzen van de academische wereld te krijgen is moeilijk. Het is belangrijk om te begrijpen dat de kennis van de geschiedenis en een diploma in dezelfde is zeer belangrijk in deze wereld, en omdat niet veel mensen hebben studeerde in de geschiedenis, is er veel kans voor degenen die hebben door gevolgd met hun dromen. Als je echt gelooft in je passie en geloof dat ook jij kunt een carrière van te maken, hier is een kijkje in de verschillende loopbanen voor geschiedenis majors die kan het u uw droombaan.

Vaardigheden Ontwikkeld door Afgestudeerden in de geschiedenis

Een graad in de geschiedenis is niet specifiek voor een carrière, want het is zo divers een veld dat leert je een verscheidenheid aan vaardigheden van essentieel belang voor verschillende banen. Deze vaardigheden zijn onder andere:
De mogelijkheid om gedegen onderzoek en kritische analyse uit te voeren
Registratie van de statistische gegevens voor onderzoek
Interpretatie van de situatie van het verleden en het effect daarvan op de huidige
Informatie management vaardigheden
Werken binnen de deadlines
Ontwikkeling van een onafhankelijke gezichtspunt
Mogelijkheid om beslissingen te nemen op basis van eerdere gevolgen van gebeurtenissen

Een opleiding op het gebied van de geschiedenis bereidt ook een student om te lezen in de kleine lettertjes en met een publiek in een simplistische manier communiceren. Denk je niet dat dergelijke vaardigheden zijn vereist in een veelheid van banen en carrières? Natuurlijk zijn ze, en zijn zeer te gewaardeerd.

Career Choices voor Geschiedenis Majors

Met de bovengenoemde vaardigheden, kunt u gemakkelijk een duik in een van de volgende velden in met uw geschiedenis majors.

Carrière in Media en Communicatie
Het gebied van media en communicatie is een van de grootste velden open voor geschiedenis majors. De kennis die afgestudeerden in de geschiedenis is bezitten zeer gunstig op dit gebied, en kan u toestaan ​​om zich te specialiseren in een van de volgende gebieden. Het nastreven van een cursus in de journalistiek geeft je een extra boost in het bereiken van banen op dit gebied, samen met uw graad in de geschiedenis, maar het is niet verplicht.

Schrijven (Technical Writing, Web Schrijven, Bloggen, Copywriting, voorstel schrijven, Grant schrijven, het schrijven van een boek op basis van onderzoek, enz.)
Redactie Jobs
Public Relations
Corporate Communications
Documentaire Making
Werken met Televisiezenders
Advertentie-

Vacatures in Overheid en politiek
Wie beter dan een afgestudeerde in de geschiedenis om te zorgen voor politieke en overheid banen? Binnen deze bevoegdheid, zijn er tal van taken die u kunt krijgen. Als je iemand bent die wil een verschil maken voor uw land, waarom dan niet direct in te voeren op het gebied van politiek? Door dit te doen, kunt u proberen om een ​​van de volgende functies:
Diplomaat
Government Agency Administrator
Wetgevende Analist
Senator
Internationale Betrekkingen Specialist
Archivaris
Vacatures in de Library of Congress
Heritage Site Preservation
Informatie Analyse voor Recht maken
Buitenlandse Dienst Officer
Vacatures in Internationale Betrekkingen

Carrière in de Rechten
Historici die wensen om een ​​carrière te maken in de wet vereist zal zijn om de wet school te gaan om het te kunnen nemen professioneel. Echter, als u niet wilt dat om rechten te studeren kun je werken als juridische medewerkers aan advocaten, waarvan de functies zijn vergelijkbaar met die van advocaten op te slaan voor een paar taken. Degenen onder u geïnteresseerd kan dan kiezen uit de volgende banen.

Advocaten
General Counsels
Gerechtelijke Clerks
Solicitors
Juridisch Secretaresse / Medewerker

Carrière in Finance
Studenten die een minor bedrijfskunde, samen met hun afstuderen in de geschiedenis kunnen hun onderwijs om een ​​carrière in de financiële wereld na te streven. Met je analytische vaardigheden en het vermogen om gedegen onderzoek uit te voeren, de banen voor u beschikbaar op het gebied van financiën zijn talrijk. Deze omvatten carrières als:
Research Analyst
Sales en Marketing
Verzekering

Carrière in Onderzoek
Historici zijn vaak nodig om onderzoek te doen naar gebeurtenissen uit het verleden naar een mooie toekomst vorm te geven. Deze gebeurtenissen kunnen relevant zijn voor verschillende situaties, van die van het land aan die van een museum. Als zodanig kan een carrière in het onderzoek waar je al je noodzakelijke vaardigheden toe te passen weer een geweldige optie voor je.

Werk in Academia
Tot slot wordt het gebied van onderwijs nooit gesloten voor een afgestudeerde in de geschiedenis, en ook u kunt dit veld kiezen of het u interesseert. Op basis van uw opleiding en uw ervaring, kunt u leren geschiedenis aan de school of college-niveau, en geven een mooi kijkje in de wereld van het verleden om ontluikende historici.

Zoals u kunt zien, de keuze als carrière is niet begrenst wanneer u uw passie van het bestuderen van de geschiedenis en het bereiken van passend onderwijs in het vervulde. Heb vertrouwen en toe te passen alle vaardigheden die je leert tijdens de studie aan een historicus te worden, en bent u zeker om het te maken als succesvol als uw collega’s uit andere vakgebieden. Veel Succes!

Reumatoloog Salaris
Goede Carrière Na militaire dienst
Preschool Teacher Eisen
Hoge Salaris Carrière
Kaakchirurg Salaris
Begeleidingsadviseur Eisen
Biochemicus Salaris
Different IT Jobs
Dermatologie als een Career
Beste universiteiten ter wereld
Computer Hardware Engineer Salaris

Leave a Reply