Vacatures voor Engels Majors

Als je altijd verafgood Keats, Frost, Shelley en Wordsworth, terwijl sterk bewonderen de werken van Swinburne, Dryden, Yeats en Milton, moet je vaak heb nagedacht over het krijgen van uw eigen literaire werken ooit gepubliceerd! Er zijn ook moet zijn geweest een veel vrienden en weldoeners die probeerde hard om u te weerhouden van te kiezen voor een Engels de belangrijkste op de universiteit, onder vermelding van je academische beslissing te zijn grillig, onpraktisch en schadelijk voor je carrière ontwikkeling! Nou, nou, om je de waarheid vertellen, kun je veel meer doen dan een leraar of een schrijver met dat Engels mate van jou! Hier zijn enkele geweldige carrière voor Engels majors waarvan sommige misschien niet zo hoog betaalde als sommige high-profile engineering of het management carrière, maar je kunt een meer-dan-behoorlijke geld te verdienen terwijl het hebben van de vrijheid om creatief op je werk!

Best Career Opties voor Engels Majors

Hier zijn een aantal grote carrière keuzes voor Engels majors die zeer uitdagend en zeer bevredigend voor degenen onder u die hebben een passie voor lezen, schrijven en een flair voor taalkundige creativiteit!

Journalistiek: Dit is een grote carrière gelegenheid voor Engels majors en hier kunnen ze optimaal gebruik maken van hun schrijfvaardigheid en bevel over de Engels taal. Rapportage en het schrijven van rapporten zijn uitdagende taken en hoe presenteer je het nieuws op de juiste manier aan de lezers / publiek is een zeer belangrijke taak, die een goede grammaticale zin en creatief schrijven vaardigheden. Trouwens, journalistiek is een zeer begeerde carrière als er een hoop opwinding, erkenning, moed en glamour die eraan verbonden zijn! Journalistiek is een van de top loopbanen voor vrouwen in de 21e eeuw!

Massamedia: Een Engels graad kan het u een baan in de radio, televisie, internet en film industrie waar je ofwel een schriftelijk of een sprekende / aankondiging job! Creatieve schrijvers zijn altijd in de vraag naar content ontwikkeling en concept creatie en je Engels diploma gedraagt ​​zich als een officieel zegel op uw individuele schrijf-en content creatie vaardigheden!

Public Relations: PR is alles over het maken en onderhouden van bedrijfs-en andere high-profile klanten. Engels afgestudeerden kunnen gebruik maken van hun schrijfvaardigheid voor het ontwikkelen van persberichten en rapporten van persconferenties voor media release in public relations carrière.

Bewerken: Onder loopbanen voor Engels literatuur majors, een van de meest gerespecteerde en begeerde is dat van editing. U kunt deelnemen als redacteur van een krant of u kunt kiezen voor het bewerken in een uitgeverij. Uw professionele en superieure kennis van het Engels zet je in een voordelige positie te ziften en filteren werk van het schrijven voordat ze de lezers.

Technisch schrijven: Engels majors zijn in grote vraag in de IT-industrie voor het schrijven van voorstellen en subsidies! Beste is, het loon is ook erg goed! Technisch schrijven is ook een van de top carrières van deze eeuw!

Leraar: Dit is de meest gangbare en meest gerespecteerde carrière optie voor een Engels major. Zoals afgestudeerde in het Engels, kunt u een school te sluiten als een leraar Engels en met een post afstuderen en een PhD., Kunt u een aanvraag voor het college lectoraat! Vacatures voor leraren blijven als een van de meest in-demand carrière ooit!

Advocaat: Een graduaat in het Engels stolt je basis voor een volgende graad in de rechten en uw bevel over de taal versterkt je argumentatieve vaardigheden in de rechtszaal naast het geven van je die rand als je het ontwikkelen van uw zaak documenten als advocaat. Altijd in de top carrières van alle tijden, succes in de wet is volledig afhankelijk van uw individuele talent en creativiteit naast haarscherpe intellect en het vermogen om te spelen met woorden!

Bibliothecaris: Uw liefde voor en begrip van boeken en auteurs is een groot voordeel voor deze carrière. Krijg een extra graad of diploma in de bibliotheek van het beheer en bingo! Dit kan je droombaan zijn! Stel je voor, omringd door grote werken van auteurschap elke dag van je leven en het krijgen van betaald voor het!

Corporate Communication: Chic als het profiel geluiden, kan deze carrière echt u plaatsen. Formele en zakelijke communicatie is een onmisbaar onderdeel van elke organisatie en in het Engels majors kunnen sterk bijdragen aan de afhandeling van inkomende en uitgaande communicatie en intra-organisatorische communicatie met hun meesterschap over de taal die de hele wereld spreekt! Ook communicatie en media management zijn enkele van de heetste carrières voor vrouwen!

Research Analyst: Die jaren van onderzoek naar de werken van grote auteurs en samenstellen van samenvattingen en het schrijven van reviews eindelijk vruchten afwerpen als u kiest voor een research analist worden als je de gewoonte en het vermogen om materialen en ides ordenen, analyseren tekst en ontcijferen van hun betekenissen, schrijf geleed en kritisch observeren feiten.

Dat waren de 10 beste carrières voor Engels majors in de 21e eeuw. Deze 10 carrière opties zijn de antwoorden op al die verschrikkelijke profeten die beklaagde uw keuze van academische grote en drong er bij u om uw literaire passie begraven in de doodskist van zogenaamde pragmatisme!

Vacatures in de vraag naar de toekomst
Top betaalde banen
Managing Director Salaris
CV schrijftips voor het Bank-Jobs
Hoog betaalde banen in de medische sector
Career Test voor middelbare scholieren
Best Medical Vacatures voor de Toekomst
Carrière Planning Informatie
Hoe te Vrijwilliger bij een ziekenhuis
Online Jobs voor studenten
Executive Director Job Description

Leave a Reply