Vacatures in Investment Banking

De lucratieve wereld van investment banking wordt gekenmerkt door forse salaris pakketten en lange werktijden. Werk in investment banking zijn goed voor gekwalificeerde personen die kunnen omgaan met high profile klanten en het uitvoeren van uitzondering in het kerngebied van de investeringen en financiën. Ondanks het feit dat concurrerende en tijdrovend, deze baan biedt een opwindende levensstijl voor de werknemers, die zak enorme financiële prikkels aan het eind van de dag. Het functieprofiel op dit gebied omvat uitgebreide reizen en slopende uren, maar geeft de indruk van een groter-dan-leven waar grote deals worden gedaan en fortuinen worden ‘s nachts uitgevoerd. Het geeft ook de mogelijkheid om de ins en outs van corporate finance leren en pick-up analytische vaardigheden, die nuttig voor de rest van de carrière van het individu.

De investering banken bieden overheden en grote bedrijven met beleggingsdiensten. Deze diensten kunnen kopen, verkopen en verhandelen van effecten, of het beheren van activa. Deze banken bieden ook een adviesraad in de vorm van consultants voor grote klanten, met het oog op financieel advies en investeringen ideeën te geven. Deze panelen zijn zeer nuttig voor de klanten omdat ze suggereren hoe effecten verzorgen voor het aantrekken van financiën, overnames, fusies en overnames. Investment banken ook handelen in effectenhandel, obligaties, aandelen en derivaten, en bieden makelaardij en distributie-faciliteiten. Ze zijn zeer verschillend van commerciële banken, die zich bezighouden met het aantrekken van deposito’s van cliënten en geeft directe leningen aan organisaties en individuen. Investment banken ook bijhouden van de trends in de markt, met het oog op winstgevende advies over het maken van openbare aanbiedingen te geven.

Job Profielen in Investment Banking
Hier zijn enkele van de typische beroepsprofielen die worden aangeboden aan de slimme mensen vooruit te kijken om hun carrière te maken in investment banking.

Fondsbeheerder: Fondsbeheerders in zakenbanken verzorgen geld in handen van verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en beleggingsfondsen. Ze onderzoek markten en de kennis van de investeringen analisten, toe te passen om de klant geld te investeren voor groei op lange termijn. Fondsbeheerders ook voldoen aan high profile klanten en investeerders te maken en te bespreken beleggingsstrategieën.
Investment Banker: Investment bankiers behoren tot twee afdelingen, namelijk corporate finance en operations. De rol van een investeringsbank omgaan met corporate finance is voor bedrijven, instellingen en overheden te adviseren, en hen om hun financiële doelen te bereiken helpen. Deze bankiers handelen namens klanten en geld in te zamelen op de kapitaalmarkten. Ze voldoen ook aan CEO’s, CFO’s, bestuursleden en andere high profile kandidaten van een bedrijf, en het uitvoeren van zakelijke deals. Investeringsbankiers omgaan met operaties, te ondersteunen front-office medewerkers en omgaan met vragen van klanten. Ze helpen het beheer van de dagelijkse processen van clearing en afwikkeling van transacties die in de front office, en toezicht houden op de teams van klerken in het kantoor.
Investment Analyst: beleggingsanalisten spoor van vitale marktinformatie te houden voor klanten en hen wanneer investeringsbeslissingen worden genomen bieden. Hun belangrijkste taak is om verschillende aspecten van de beurskoersen en bedrijven de vaardigheden onderzoeken terug te betalen van hun schulden.
Effectenmakelaar en Trader: Stockbrokers adviseren cliënten over beleggingsstrategieën en risicobeheer. Hun belangrijkste taak is om te kopen en verkopen van effecten voor rekening van de cliënten en een zo goed mogelijke deal voor hen te verkrijgen. Voor dit doel zij interview cliënten en beoordelen hun eisen met betrekking tot de aard van de investeringen die ze willen maken. Traders handelen in financiële producten of grondstoffen, en lees de markt om maximale voordelen te krijgen voor hun klanten. Ze houden contact met hun eigen onderzoek en verkoopteams, om te komen tot een goede en flexibele aandelenhandel strategie.

De hoge-energie, hardwerkend en dynamisch hotshots van investment banking zijn degenen die grote salarissen te trekken voor hun werk. Onnodig te zeggen, hun succes hangt volledig af van het vermogen om efficiënt en rond de klok financiële diensten van klanten, en tonen flexibiliteit en innovativiteit in hun werk.

Hoog betaalde banen dat moet werken met kinderen
Stappen om leraar te worden
Top betaalde banen
Medical Field Carrière zonder diploma
Gemeenschappelijke Interview Vragen voor docenten
Teacher’s Assistant Salaris
Online Writing Jobs
Best betaalde banen voor vrouwen
Met behulp van Job Search Engines
Job Interview Attire
Beste Undergraduate Technische Scholen

Leave a Reply