Vacatures in de vraag in 2012

Onderzoek heeft uitgewezen dat er goede banen in alle sectoren van de economie. Het is gewoon over het herkennen van je talent en vaardigheden en het aanvragen van de banen. Aan de top banen zal vereisen dat u om te concurreren met een aantal van de top hersenen van gerenommeerde ingenieurs-en managementdiensten scholen. Toch zal een positieve houding en enthousiasme voor het werk helpen opvallen en uw doelen te bereiken in het leven. Hier zijn enkele van de beste carrière die u zal helpen verdienen goed geld en respect in de samenleving.

Gegevens Technologie Management
Ophalen van gegevens en data management blijft een van de meest creatieve en uitdagende gebied van de informatica. De hoeveelheid informatie die is opgeslagen op het internet (nu met cloud computing in haar verzoekschrift, data-opslag is geworden van cruciaal belang) is gewoon verbluffend. Om de enorme berg data, zowel virtueel en reëel te beheren en ze in iets creatiefs voor gebruikers, adverteerders en andere bedrijven te transformeren, zal deskundig gegevens technologen zijn in hoge vraag. Degenen met computer science graad en interesse in virtuele omgeving, kan beeldvorming en visualisatie overwegen het invoeren in deze groeiende gebied. Gegevens technologen kan ergens tussen de US $ 10.000 tot US $ 90.000, afhankelijk van het type van de werkgever en de omvang van de verantwoordelijkheden die zij delen.

Genetische Analisten
Die welke zijn uitgerust met biologie graden hebben veel te verkennen in het gebied, zoals genetische manipulatie. Genetische analyse een specialiteit die nog in de kinderschoenen en is ingesteld op de volgende grote ding in de medische wetenschap. Genetische analisten helpen individuen en gezinnen om te komen tot betere beslissingen in verband met de behandeling opties. Het salaris vooruitzichten op dit gebied zijn helder (US $ 40.000 tot US $ 60.000 per jaar) en het is gebonden aan toenemen naarmate de populariteit van dit gebied verder groeit.

Software Professionals
Een van de beste carrière, is dat van een software professional als hoog beschouwd betalende en prestigieus. Software professionals zoals ontwikkelaars, ingenieurs en programmeurs kunnen verdienen goed geld als hun vaardigheden zijn zeer in trek. Extra kwalificaties en certificeringen in het testen van software kan nuttig zijn voor software professionals. Hun salaris kan variëren tussen de $ 60.000 tot $ 150.000 per jaar en dit maakt het een van de banen in de hoge vraag.

Chirurgen
Dit is opgenomen in deze lijst van top carrière als gevolg van de constante vraag naar chirurgen ondanks de toestand van de economie. Chirurgen met ruime ervaring en degenen die werkzaam zijn voor grote prive-ziekenhuis ketens zal het maken van veel meer dan de werknemers in kleinere ziekenhuizen. Dat gezegd hebbende, de salarissen voor chirurgen zijn beter dan de meeste andere beroepen. Chirurgen kunnen trekken alles tussen de $ 70.000 tot 220.000 dollar per jaar waardoor ze een van de top betaalde banen.

Human Resource Managers
De banen van de human resource managers zullen ook in de grote vraag. Het verhuren activiteit heeft opgepikt sterk na de economische recessie en ondernemingen uit alle sectoren op een huren spree te brengen in nieuw talent aan boord voor een snelle en succesvolle uitbreiding van de activiteiten. Human resource professionals van top business schools met een grote academische record zal worden in een goede vraag. Salarissen kan sterk variëren, afhankelijk van de functie waarvoor ze zijn ingehuurd, de locatie en het type van werkgever. In het algemeen kunnen ze variëren van $ 40.000 tot 145.000 dollar per jaar.

Technische Schrijvers
Dit is een van de banen voor de toekomst gezien de verschillende bedrijven die geïnteresseerd zijn in het huren van deze professionals. Technische schrijvers voor te bereiden informatie handleidingen en online help voor klanten van bedrijven die ze werken inch Deze vakmensen kunt worden betaald tussen de $ 40.000 tot $ 100.000 per jaar, afhankelijk van hun ervaring.

Financiële Analisten
De banen van de financiële analisten zal een van de besten gezien de aard van het herstel dat we hebben gezien in de sector financiële dienstverlening. Financiële analisten analyseren van de risico’s voor bedrijven, initiatieven nemen fondsenwerving, nemen belangrijke financiële beslissingen met betrekking tot fusies en overnames en zorg ervoor dat het bedrijf in goede financiële gezondheid. Financieel analist kunnen verwachten salarissen in de brede range van $ 75.000 en $ 175.000 per jaar. Hieronder zijn enkele meer banen in de vraag dit jaar:
Apothekers
Netwerkbeheerders
Air Traffic Controllers
Airline Pilots
Petroleum Engineers
Chemical Engineers
X-ray technici
Advocaten

Dus, zijn de hiervoor genoemde beroepen gaan van de vraag in de komende jaren. Echter, dit is slechts een indicatieve lijst en er kunnen veel meer carrières van de vraag in de komende jaren. Deze dagen, als gevolg van een concurrerende markt, het kost veel van toegewijde inspanningen om de beste banen in de industrie van zijn keuze te krijgen. Wat een persoon kan, doen in plaats van het nemen van onnodige spanning, is het werk op een georganiseerde manier en grijp de kansen die hem voordeed. Dus, denk over dit punt en neem de juiste carrière beslissing. All the best!

Beste Steden voor Young Professionals
Top betaalde banen
Hydroloog Salaris
Klinische Apotheker Salaris
Essentiële Workplace vaardigheden voor College Grads
Investment Banker Job Description
Top Tien Hoogste betaalde banen in Amerika
Vacatures in de vraag in 2012
School Technician Job Description
Best betaalde beroepen
Voordelen van Becoming een Leraar

Leave a Reply