Vaatchirurg Salaris

Chirurgen zijn een van de top kostwinner is in de gezondheidszorg en particulieren met gespecialiseerde vaardigheden, zoals cardiothoracale chirurgie en vaatchirurgie. In Amerika, vaatchirurgie kreeg erkenning als een specialiteit in de jaren 1970. Vaatchirurgie behandelt bloedcellen in het hele lichaam, behalve voor het hart en de hersenen. Het wordt uitgevoerd bij patiënten die stolsels in de aderen die de toevoer van bloed te behandelen, mensen met een aneurysma zijn ook de voornaamste kandidaten. Andere voorwaarden, zoals verstoppingen in de slagaders veroorzaakt door aandoeningen zoals diabetes en hoge cholesterol niveaus worden ook behandeld door vasculaire chirurgen. Het salaris is heel vergelijkbaar en gaat over de $ 200.000 per jaar merk in de meeste werkomgevingen.

Net als de meeste andere beroepen, het salaris is afhankelijk van verschillende verzachtende omstandigheden, zoals geografische locatie van de baan en de ervaring van het individu. Gezondheidszorg instellingen in stedelijke gebieden zal betalen hogere salarissen aan de vasculaire chirurgen in vergelijking met het platteland. Statistieken tonen aan dat een vaatchirurg die werkzaam zijn in een staat als Californië kunt verwachten om jaarlijks te verdienen loon rond de 270.000 dollar merk. Ook personen die werkzaam zijn in de staat New York mag verwachten salarissen die raken de $ 300.000 per jaar nummer. Hier is een tabel is die de variatie in lonen, afhankelijk van de geografische locatie van de baan.

Status
Salaris

Alaska
210.000 dollar

Michigan
240.000 dollar

Florida
250.000

Montana
260.000 dollar

Illinois
280.000 dollar

Een van de andere beslissende factoren voor vasculaire chirurg salarissen is het aantal jaren ervaring van een kandidaat heeft. Personen met meer dan 10 jaar ervaring in deze specialiteit is bekend dat benijdenswaardige loon te verdienen. Hoewel het salaris op het entry-level is niet al te slecht in vergelijking met andere chirurgen in de gezondheidszorg. Hier is een blik op het gemiddelde salaris rekening houdend met het aantal jaren ervaring.

Ervaring
Salaris

0 tot 5 jaar
210.000 dollar naar 260.000 dollar

5 tot 10 jaar
260.000 dollar naar 350.000 dollar

10 tot 20 jaar
350.000 dollar naar 450.000 dollar

Het salaris bereik voor de vaatchirurg beroep varieert ook per de werkgevers – personen die werken met prive-ziekenhuizen verdienen aanzienlijk meer dan de een is in dienst van de federale overheid. Onderwijs en andere persoonlijke kwaliteiten van een individu ook besluiten het jaarlijkse loon.

Onderwijs en Job Description

Aspirant-kandidaten moeten voltooi dan 4 jaar undergraduate studie 4 jaar van de medische school van een geaccrediteerde instelling en een licentiestatus examen voor de toegang tot een residency-programma te geven. Na het krijgen van in een residency programma dat ze kunnen werken aan het krijgen van een specialisatie in de vaatchirurgie. Residency-programma’s kan overal variëren tussen 3-8 jaar en kandidaten werken onder andere artsen om hun vaardigheden aan te scherpen.

De job omvat het gebruik van katheters voor het goed functioneren van bloedvaten waarborgen. De chirurg zal ook direct niet-invasieve diagnostische tests waarmee bepalen verloop van de behandeling. Ze zijn ook gevorderd om aneurysma’s en bloedstolsels die de normale werking van de aders en slagaders van invloed zijn te behandelen. Vaatchirurgen ook de behandeling van complicaties als gevolg van aandoeningen zoals diabetes. Zij voeren kritische procedures, zoals het omzeilen van zieke slagaders en vervangen of te versterken zwakke slagaders.

De vasculaire chirurgen voeren een belangrijke rol als probleem in de slagaders en aders fataal kan zijn. Financiële vergoeding voor vaatchirurgen is heel benijdenswaardige als de meeste verdienen salarissen boven de $ 250.000 per jaar te markeren. De hoge lonen als een van de factoren voor studenten kiezen dit beroep.

Industrieel Ontwerpen Carrière
Career Counselor Salaris
Career Test voor middelbare scholieren
Tekenen van een goed interview
Gezondheidszorg Jobs in Demand
Commercial Pilot Salaris
Hoe maak je een Reumatoloog Word
Hoe een Endodontist Word
Beste Antwoorden op Vragen voor het interview
Hoe maak je een 911 Operator Word
Top Jobs voor 2012

Leave a Reply