Up and Coming Carrière 2012

Het is de tijd van het jaar om voorspellingen over de economische scenario en werkgelegenheid die dit jaar mee zou brengen te maken. Bovendien is 2012 ook naar het jaar van presidents-en senaat verkiezingen, waardoor het een cruciaal jaar in de geschiedenis van de VS. Terwijl de natie viert Kerstmis met verve, zijn de donkere wolken van nog een andere slechte economische jaar bestaan. De politieke en sociale sfeer in de Verenigde Staten, weerspiegelt dat de burgers meer hervormingen van de overheid verwachten, vooral in het verminderen van de werkloosheid die is ongeveer 8% -9% in de laatste paar jaar. Het kiezen van een loopbaan in tijden van financiële crisis is een beslissing die wordt gevreesd door beide ouders en leerlingen. De potentiële dreiging van het niet kunnen onderwijs leningen terug te betalen dwingt zelfs een aantal studenten op drop-out van hogescholen en werkgelegenheid na te streven om zichzelf te handhaven. Met de hoop dat deze kerst en nieuwe jaar zal het beste van ons economisch systeem naar ons toe brengen, laat het ons weten over een aantal aankomende carrière in het jaar 2012.

Technologie Forays in Velden Onbekend

Hoewel we ons bewust zijn van de vele banen die technologie heeft (en zelfs opgeheven!), Is het cent procent waar dat innovatie in de technologie zal blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor jongeren te creëren. Bijna alle sectoren van de huidige wereld zijn geïntegreerd in de nieuwste technologieën. Bovendien, technologie heeft het een enorm potentieel om de werkzaamheid ervan bij te dragen in de traditionele sectoren, zoals de landbouw. Denk bijvoorbeeld aan de groei en de ontwikkelingen in de biologische voedingsindustrie, die steeds meer georganiseerd in zijn functioneren als biologische producenten, deskundigen certificering, retailers en wetenschappers komen samen op hetzelfde platform met de hulp van geavanceerde technologieën. Voor degenen die die-hard fans van robotica; carrièremogelijkheden in overvloed op terreinen als simulatie techniek en zelfs parallel programmeren. Computationele biologie, genetische analist, ruimtetoerisme en verzorger banen zijn een aantal andere potentieel belonen industrieën in de komende jaren. Deze velden zullen uiteraard de vraag uitgebreide onderwijs en opleiding vooral in de gebieden die verband houden informatica, techniek, wiskunde, natuurkunde, biologie, reizen en toerisme, astronomie, om er maar een paar van hen.

Aankomende Carrière van 2012

Dus welke sectoren garanderen u een beter leven voor? Welke carrièremogelijkheden kunnen overleven elke komende toekomst recessies? Laten we eens kijken naar de beste loopbanen voor 2012 en daarna.

Opmerking: Salaris gegevens die in dit artikel zijn benaderingen en ze zijn onderhevig aan schommelingen als gevolg van verschillende factoren.

Piloot
Ja, het werk van een piloot is een van de meest populaire banen dit jaar. Voor het zijn een piloot je hoeft niet eens een hbo-opleiding alles wat je hoeft te doen is met succes inschrijven in een vliegschool en vul uw piloot cursus, zodat u kunt uw CPL (Commercial Pilot License) te krijgen. De taak van een pilot gaat om een ​​hoop stress als veilige landingen en opstijgen van het vliegtuig is in handen van de piloot. Voor het doen van een dergelijk hectische baan, piloten verdienen maar liefst 100.580 dollar per jaar, plus een aantal extra voordelen van de luchtvaartmaatschappij waarvoor zij werken.

Mondhygiënisten
Mondhygiënisten zijn zorgverleners die tandartsen assisteren in hun dagelijkse activiteiten. Ze zijn altijd gerangschikt als een van de beste banen in Amerika want er zijn veel groei mogelijkheden op het gebied van de tandheelkunde. Het is een van de populairste banen in de VS die niet vereist dat een hbo-opleiding en de stress factor is ook erg laag. Een mondhygiënist verdient rond 70.000 dollar per jaar.

Ontwerpers van het Web
Bijna alles wat er gebeurt in deze wereld draait door middel van computers en het internet. Het web is een van de meest krachtige tools voor persoonlijk en professioneel gebruik vandaag. Er is een grote vraag naar webdesigners in de VS en om een ​​webdesigner mensen zich kunnen inschrijven in diverse hogescholen en scholen bedoeld voor grafisch ontwerp. Als webdesigner van een bedrijf die u kunt verwachten ergens tussen de $ 65.000 tot 80.000 dollar te verdienen per jaar.

Audioloog
Een andere naam in de lijst van goed betaalde carrières van 2012 is van een audioloog. De belangrijkste taak van een KNO-arts is te diagnosticeren en patiënten te genezen met gehoorproblemen. Zij kunnen behandelen hun patiënten met gehoorapparaten, met behulp van een auditieve training en ook de hulp van hun opmerkingen. Voor deze functie heeft u een medische graad en moet ook over de juiste kennis over de oren en hun gehoorverlies. Audiologen verdienen meer dan 70.000 dollar per jaar.

Opsporingsambtenaren
Als u een fervent aanhanger van de show CSI, deze carrière is voor jou. Criminele onderzoeken is een van de high profile carrière in de wetshandhavingsinstanties. Het vraagt ​​een enorme opleiding als onderzoeken van een misdrijf betreft talloze stadia van brainstorming. Onderzoekers zijn in staat om ergens tussen de $ 40.000 tot 90.000 dollar te verdienen, met groei in werkervaring.

Certified Public Accountant
CPA’s zijn een cruciaal onderdeel van een organisatie als ze helpen bij belastingen, audits en andere complexe financiële werken. Met de hele wereldeconomie sterk afhankelijk van de financiële sector, kunnen de vitale behoefte van CPA’s niet worden ontkend. De winstvooruitzichten van CPA is zeer helder en ze kunnen ergens tussen de $ 40.000 tot $ 80.000 per jaar.

Docent speciaal onderwijs
In het gebied van onderricht, worden speciaal onderwijs meer dan ooit nodig, omdat het aantal scholen voor speciale kinderen is gestegen in de afgelopen jaren. Vandaag is er een behoefte aan een uitstekende, goed opgeleide en medelevende leraren die kan kwaliteit van de opleiding te geven aan de speciale kinderen. Speciaal onderwijs in het algemeen verdient $ 40.000 in de beginjaren en het kan oplopen tot $ 60.000 tot $ 70.000, met verdere werkervaring. Salarissen zijn ook afhankelijk van de locatie van de school en fondsen die zij ontvangt.

Meteoroloog
Meteorologen zijn mensen die een studie van het weer en geven de prognose op het nieuws en de overheidsinstanties. Door de toename van het aantal natuurrampen, zijn particuliere bedrijven begonnen met het inhuren van een eigen meteorologen, zodat ze om elke verandering in het klimaat direct weten. Een ervaren meteoroloog verdient rond 80.000 dollar per jaar.

Technische Schrijvers
Technische schrijvers zijn mensen die technische termen te zetten in eenvoudige degenen, zodat een gemiddelde mens kan begrijpen. Technische schrijvers ontwerp handleidingen, gebruiksaanwijzingen en koper gidsen voor de consument, zodat ze kunnen leren hoe ze een respectieve item te gebruiken. Gemiddelde salaris van technische schrijvers beginnen bij $ 60.000 en kan oplopen tot 98.000 dollar.

Hoop dat dit artikel over up and coming carrières 2012 vindingrijk was. Deze carrières zijn er nu en ze gaan naar de toekomst te overleven. Ieder van hen laten een uitstekende vooruitzichten op een baan en het salaris pakket verbetert ook met ervaring. Dus kies een carrière die bests past bij uw interesse en begint te werken in de richting van het. Tot slot wil ik het feit dat deze zijn niet de enige goede carrières die enorme vooruitzichten hebben te vermelden. Er zijn verschillende andere velden die kunnen helpen bij het maken van een mooie toekomst. Gewoon ervoor zorgen, je bent gepassioneerd over uw vakgebied.

Forbes 10 Happiest Jobs
Goed betaalde banen met geen Degree
Hoe maak je een computer technicus te worden
Top Tien betalende Carrière
Ziekenhuis Vacatures – Soorten vacatures in ziekenhuizen
Hydroloog Salaris
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win
Bank Teller Salaris
CIO Salaris
Internet van huis zonder Investment
Cardiovasculaire Technologist Salaris

Leave a Reply