Umpire Salaris

Het was niet unaniem, maar het was de meest overweldigende stem die ik ooit heb deelgenomen inch Iedereen is heel gelukkig en blij dat we konden werken door middel van deze. Dit was een goede dag voor honkbal en een goede dag voor de scheidsrechters. Wij zullen er alles aan doen om honkbal en professionele scheidsrechters eerste te houden. We zullen allemaal hard werken om het goed te maken. ~ Joe West, president, World Scheidsrechters Vereniging.

De woorden van veteraan honkbal scheidsrechter en voorzitter van wereld umpire vereniging over de ratificatie van de vijfjarige deal met Major League Baseball waardoor uitbreiding van het contract van scheidsrechters voor een periode van nog eens 5 jaar, tot 31 december 2014, wijst op de cruciale positie scheidsrechters houden in de sport van vandaag en games. De deal ook voor ogen bescheiden verhoging van de salarissen van scheidsrechters en het werken aan hun brugpensioen plannen. Ja, een professionele scheidsrechter is nu een erkend beroep en presenteert een keur aan carrièremogelijkheden. De umpire broederschap is gevuld met succesverhalen van scheidsrechters als Bruce Froemming, die op dit gebied al bijna zijn hele leven. Het gemiddelde salaris van een scheidsrechter is besproken in dit artikel.

Job Description van een scheidsrechter
Scheidsrechters zijn de professionals die zijn majorly verantwoordelijk voor dat het reglement van de spellen daadwerkelijk worden opgevolgd. Voor de leek, de persoonlijkheid van een scheidsrechter roept beelden op van een stevige en grote koppen sterke scheidsrechter wie overheersing en daadkracht controle van het spel bij elke stap. Zeker, scheidsrechters zorgen voor de discipline en het gedrag van de spelers op de grond. Alle meldingen van onfatsoenlijk gedrag wordt behandeld volgens de wetten van de regerende paneel. Of het nu de scheidsrechters van de MLB, of dat van de National Basketball Association (NBA), de scheidsrechters moeten rapporteren over de ongedisciplineerde acties van de spelers op het hoofd scheidsrechter of het heersende autoriteiten. De scheidsrechters moeten worden op de top van hun fysieke conditie, omdat een hele seizoen van de rondleiding kunt ze dragen naar beneden.

Gemiddelde salaris van een scheidsrechter
Een gemeenschappelijke nieuwsgierigheid onder de mensen is gerelateerd aan de winstpotentieel van een scheidsrechter. Afhankelijk van de games, scheidsrechters betrokken zijn bij, het salaris varieert. Bijvoorbeeld, een scheidsrechter die werkzaam zijn in de National Basketball Association kan iets tussen USD 100.000 tot USD 300.000 te verdienen voor een seizoen van ongeveer 82 spellen. Voor de scheidsrechters in de Major League Baseball, het salaris van een scheidsrechter varieert tussen EUR 120.000 (starters) tot zo hoog als 300.000 (voor senior scheidsrechters). Als je het vergelijkt met de scheidsrechter salarissen aan diverse andere functies dan zul je niet vinden van een enorm verschil in de verdiencapaciteit bereik van scheidsrechters. Dus, als de vraag over het verdienen fatsoenlijk geld, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat u een kans om een ​​goed salaris te verdienen. Voor de National Football League umpires de NFL scheidsrechter salaris ligt tussen USD 25.000 tot USD 70.000. Het is aan herinnerd dat de NFL scheidsrechters werken alleen op zondag! En dat is waarom ze komen uit diverse professionele achtergronden, zoals ondernemers, IT-professionals, politieagenten en gepensioneerde legerofficieren. Het pad naar een scheidsrechter te worden gaat het bijwonen van opleidingsscholen voor een periode van enkele maanden volgens de structuur van de opleiding. De basisvereisten zijn een middelbare school diploma, goede communicatieve vaardigheden, atletisch lichaam, een goede visie en het vermogen om vast besluit te nemen.

Veel van de opleidingsscholen zijn particulier eigendom en ze voeren hun eigen examens aan de kandidaten voor de opleiding te kiezen. In het algemeen, voor gepensioneerde spelers, sportliefhebbers en ervaren coaches de wens om een ​​actieve bijdrage aan het spel drijft meestal dat ze op dit gebied voort. Het is over het algemeen geweldig om goede belichting hebben in de sporten die u van plan bent om in te voeren, dat uw training als een scheidsrechter is makkelijker en je je bewust bent van de spelregels. Reizen perks, accommodatie en andere voordelen worden ook verstrekt aan de scheidsrechters. Veel reizen kunnen houden vaak scheidsrechters uit de buurt van hun familie. Net als andere beroepen, zelfs deze heeft zijn eigen aandeel van uitdagingen. Dus, als je hebt nagedacht over een carrière als scheidsrechter dan kunt u er zeker van het verdienen van een aantal goede geld, maar je moet bereid zijn om verstandige beslissingen te geven en wees onpartijdige!

Civil Service Vacatures
Hoe maak je een 911 Operator Word
Orthopedisch chirurg Salaris
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge
Leuk Werken die goed betalen
Job Description voor Executive Pastor
Preschool Teacher Eisen
Carrière Werken met kinderen met kanker
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
IT Technician Salaris
Eten en vergelijk Salaris

Leave a Reply