Top werk in Amerika

Om in een van de beste beroepen in Amerika, u meestal graden op het gebied van uw respectieve werkgelegenheid. En voor het uitmunten meer in je carrière, moet je een goede hoeveelheid werkervaring op te doen. Als u een kijkje nemen op de top carrière in Amerika, vindt u dat samen met vacatures van de gezondheidszorg en de IT-gebied, zijn er degenen uit het bedrijfsleven ook. Goede voorbeelden zijn financiële adviseurs, wiskundigen, accountants en dergelijke anderen.

Door de economische recessie in de afgelopen jaren, is er sprake van een substantiële wijziging in de carrière de vraag en het winstpotentieel van de vele carrières van verschillende velden. Een van de zwaarst getroffen sectoren taak was de ontwikkeling van software. Aan de andere kant, medische banen waren helemaal niet of zeer weinig beïnvloed door de financiële crisis. Hoe dan ook, is geconstateerd dat ziekenhuis banen en die van de gezondheidszorg nooit uit te gaan van de vraag. Bovendien is een meerderheid van deze taken die met een goede voldoening in het werk en een respectabele hoeveelheid per jaar salaris.

Verpleegkundigen
Er is een grote vraag naar verpleegkundigen niet alleen in Amerika maar ook in vele andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk en Australië. Vanaf nu, zijn die in het verpleeghuis carrière een salaris ontvangen van ongeveer € 68.000 per jaar. Verpleegkundige beroepen wel onder de meest noodzakelijke carrière in Amerika.

Software Engineers
Omdat de vraag naar ICT-jobs is op een verhoging, zijn software-ontwikkelaars vinden van goede banen in de markt. De mediane loon van deze IT-professionals wordt waargenomen op ongeveer 89.000 dollar per jaar.

Wiskundigen
Deze wiskunde experts gebruik maken van de wiskundige theorieën, formules en concepten om oplossingen te bieden voor de problemen van bedrijven van vandaag, onderwijsinstellingen en andere ontwikkelingsstoornissen faciliteiten. De mediane jaarlijkse vergoeding van wiskundigen wordt verwacht dat ze ongeveer 103.000 dollar.

Financiële Adviseurs
In deze geldbesparende economische tijden, zijn financiële planners nodig zijn om oplossingen te bieden met betrekking tot hoe moet de hoofdstad worden beheerd. Financiële planning deskundigen kunnen krijgen een mediaan loon ergens over een goede 101.000 dollar.

Psychologen
Als gevolg van de stress op het werk te vinden in de arbeidersklasse, is er een toenemende vraag naar psychologen voor het renderen van deskundige begeleiding. Psychologen over het algemeen ergens verdienen rond 79.000 dollar per jaar.

Accountants en Auditors
Niet veel kwaliteit accountants en auditors zijn die er op de arbeidsmarkt. En dit is de belangrijkste reden voor de vraag van de boekhoudkundige professionals, waarvoor zij kunnen worden betaald in het 65.000 dollar bereik.

College Hoogleraren en docenten
Met een fatsoenlijke financiële vergoeding, kunnen professoren en docenten ook verdienen emotionele bevrediging. De gemiddelde beloning voor hoogleraren komt de buurt van $ 81.000.

IT Project Managers
Dit is een van de software-ontwikkeling banen, waarvan de vraag neemt toe. Deze professionals kunnen trekken een jaarlijks salaris van ongeveer $ 82.000.

Market Research Analisten
Marktonderzoek analisten bestuderen van de markt en bieden marketing en reclame oplossingen aan bedrijven voor product verkopen. Hun gemiddelde loon daalt de buurt van een goede 61.000 dollar per jaar.

Web Developers
Net zoals het internet groeit, zijn deskundigen voor het ontwikkelen van webpagina’s en applicaties grotendeels vereist. Webontwikkelaars kunnen krijgen een jaarlijkse salaris van rond de $ 87.000 die kunnen variëren per vele factoren.

Human Resource Managers
HR-managers uit te voeren personeelsbeleid in de onderneming. Dit is een van de beste carrière voor vrouwen goed in de bedrijfsvoering. Het gemiddelde salaris voor HR manager schalen tot ongeveer 67.000 dollar per jaar.

Sales Directors
De primaire taak van de omzet bestuurders houdt toezicht op het functioneren van de verkoop-en marketingafdeling van de organisatie. Dit wordt beschouwd als een van de top betalende carrière in Amerika, met een mediane loon van 86.000 dollar, die kan toenemen als per de totale bedrijfsomzet.

Physician Assistants
Assisteren artsen in hun dagelijks werk is veel van essentieel belang. Een carrière kans als een physician assistant wordt verondersteld om een ​​van de meest stabiele carrière in Amerika. Physician assistants kunnen verdienen ongeveer 62,000 dollar op een gemiddelde.

Deze carrières zijn opgenomen omdat ze een fatsoenlijk bedrag van het loon en ook voldoening in het werk niveau. Er zijn veel andere zulke goede banen vermelden waard, zoals een socioloog, actuaris, bioloog, historicus, econoom, meteoroloog, enz.

Web Developer Salaris
Perfusionist Salaris
Elementaire Leraar Salaris
Machinist Job Description
Oncoloog Salaris
Hoe te Jaarsalaris converteren naar uurloon
Hoe maak je een College Professor Word
Medische vacatures voor Demand
Speciale School Teacher Salaris
Verschillende Carrière in Fashion
Spannende Jobs die goed betalen

Leave a Reply