Top universiteiten ter wereld

Ik heb nooit leer mijn leerlingen, ik alleen maar proberen om de omstandigheden waarin ze kunnen leren bieden.

Nou, dit is wat Albert Einstein zei over het onderwijs. Ik denk dat dit is eigenlijk hoe het zou moeten zijn, is het niet? In plaats van het onthouden dingen en dan schrijven ze in het examen, zoals dat gebeurt in sommige regio’s van de wereld. Dat is echter het geval schoolonderwijs in sommige gevallen. Maar gelukkig, de scène is niet zo somber in het geval van het hoger onderwijs. Om een ​​grote opluchting van hen die dorstig zijn voor het onderwijs en het verkrijgen van een goede hoeveelheid kennis, zijn er nog steeds uitstekend universiteiten om tegenop te kijken.

Lijst van beste universiteiten in de wereld

Harvard University-Verenigde Staten
Yale University – Verenigde Staten
University of Cambridge – Verenigd Koninkrijk
Universiteit van Oxford – Verenigd Koninkrijk
Imperial College London – Verenigd Koninkrijk
University College London – Verenigd Koninkrijk
Massachusetts Institute of Technology (MIT) – Verenigde Staten
John Hopkins University
Australian National University – Australië
Stanford University – Verenigde Staten
Universiteit van Tokyo – Japan
McGill University – Canada
Universiteit van Edinburgh – Verenigd Koninkrijk
ETH Zürich (Zwitsers Federaal Instituut voor Technologie) – Zwitserland
Kyoto University – Japan
Universiteit van Hong Kong – Hong Kong
Ecole Normale Superieure, Parijs – Frankrijk
University of Manchester – Verenigd Koninkrijk
National University of Singapore (NUS) – Singapore
University of California, Los Angeles (UCLA) – Verenigde Staten
University of California, Berkeley – Verenigde Staten
De Universiteit van Sydney – Australië
Universiteit van New South Wales – Australië
Trinity College Dublin – Ierland
Freie Universitat, Berlijn – Duitsland

Harvard University
Als je praat over de universiteiten, dit is de eerste naam die in je opkomt. Harvard University, opgericht in 1663, in de Verenigde Staten is een mekka voor degenen die echt gepassioneerd voor hogere studies en willen aan de top in hun vakgebied. Het is vernoemd naar John Harvard van Charlestown. Het biedt een verbazingwekkende reeks van onderwerpen, van business management tot technische natuurkunde en nog veel meer.

Universiteit van Oxford
Je zegt dat iemand een Oxford flauwvalt, is er een onmiddellijke aura waarmee hij omringt. Het ongetwijfeld een van de beste. Oxford, een collegiaal universiteit, met 39 autonome hogescholen met betrekking tot het in een soort federaal systeem, is de oudste universiteit in de Engels sprekende wereld. Het is uitgeroepen tot een van de meest innovatieve en ondernemende universiteiten van Europa.

Stanford
Erkend als een van ‘s werelds toonaangevende onderzoeks-en onderwijsinstellingen, Stanford in de Verenigde Staten, heeft van een fantastische faculteit. Het heeft ook een breed scala aan cursussen beschikbaar in uiteenlopende onderwerpen, van geneeskunde tot geesteswetenschappen. In aanvulling op academici, Stanford is een geweldig platform voor studenten om te genieten van buitenschoolse activiteiten.

University of Cambridge
Arts, geesteswetenschappen, life sciences, engineering, noem maar op en Cambridge heeft het allemaal. Geen wonder dat het is de smeltkroes van studenten van over de hele wereld. Er zijn 31 colleges in Cambridge en heeft een enorme schat aan musea en bibliotheken. Er is ook een schat aan sportieve en culturele activiteiten op deze plaats.

Yale
Opgericht in 1701, heeft Yale geweest op een cursus van gestage ontwikkeling en excellent onderwijs. Sommige van zijn gespecialiseerde scholen zijn School of Forestry and Environmental Studies (1900), School of Nursing (1923), School of Drama (1955), School of Architecture (1972), en de School of Management (1974).

Dit waren de pijlers van het hoger onderwijs over de hele wereld! “Wauw! Ik wou dat ik kon zijn er in een van hen.Ik ben er zeker van ieder van ons op zijn minst willen deze universiteiten te bezoeken, zo niet studeren daar! De stijl van het onderwijs in deze universiteiten doet me denken aan iets wat Socrates had gezegd – ik kan niet leren iedereen, alles, kan ik alleen maar ze denken ..

Top Betalen Majors in College
Wat banen vereisen High School Diploma
Gemakkelijk hoog betaalde banen
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Federale Employee Benefits
Top Loopbaan bij een Associates Degree
Stabiele werk in een slechte economie
Alternatieve carrières voor Advocaten
Programmer Analyst Job Description
Different IT Jobs
Stadia van Career Development

Leave a Reply