Top Tien Werken voor de toekomst

Carrièreplanning is een onderwerp van groot debat in bijna alle huizen. De voor-en afkeuren van elke student verschillend zijn en dus elk van hen zou willen een carrière die zijn / haar persoonlijkheid past ten volle vinden. We moeten een carrière waarin we echt geïnteresseerd zijn om uit te blinken in het te kiezen en zo groot mogelijke voldoening in het werk te krijgen. De top tien loopbanen voor de toekomst of de top tien een carrière in de vraag hieronder zal u helpen weet van de verschillende bloeiende industrieën en grote carrière mogelijkheden.

Ideaal Werken voor de toekomst

Chirurgen
Onder de top carrière voor 2011, zou de carrière van een chirurg inderdaad op de eerste plaats. Dit is voornamelijk te wijten aan de toenemende vraag naar chirurgen als gevolg van opening van nieuwe ziekenhuizen en gezondheidscentra. Chirurgen zijn hoogopgeleide medische professionals die verdienen een hoger salaris dan een aantal andere taken. Chirurgen met vijf tot zeven jaar werkervaring kunnen verdienen iets tussen de $ 125.000 tot 400.000 dollar per jaar. Dit is inderdaad een van de in de vraag banen voor de toekomst.

Airline Pilots
Onder de top tien loopbanen voor de toekomst, zou dat van een piloot zeker interessant. Getrainde en geschoolde piloten kan werken voor toonaangevende en internationale luchtvaartmaatschappijen en commando salarissen volgens hun vlieguren. Dus meer de vlieguren, zou meer de beloning voor piloten. In het algemeen, piloten komen in de hoge verdienen groep en kan alles tussen de $ 80.000 tot $ 150.000 per jaar te maken.

Software Engineers
Software engineers hebben een grote reikwijdte in multinationale bedrijven als gevolg van de opleving van de software-industrie als geheel. Kandidaten met een bachelor in engineering met informatie-technologie als hun onderwerp kan werken als junior software engineers en promoveren naar de hogere niveau en uiteindelijk uitgegroeid tot projectmanagers. Software engineers kunnen verdienen iets ongeveer $ 55.000 tot 130.000 dollar per jaar. Deze job is opgenomen in de hoog betaalde banen lijst meerdere malen.

Tandartsen
Tandarts banen worden gecreëerd op grote schaal als gevolg van stijgende tandheelkundige problemen en behoefte heeft aan behandeling voor het volk. Tandartsen kunnen ofwel hun zelfstandige praktijk of werken in ziekenhuizen als kaakchirurgen of specialisten. Deze medische professionals kunnen maken iets tussen de $ 80.000 tot 225.000 dollar per jaar. Tandarts banen zijn een van de best betalende banen in Amerika.

Marketing Executives
Onder de top 10 loopbanen voor de toekomst, kunnen we niet vergeten te vermelden over de functie van marketing executives. Voor alle producten verwerkende bedrijven, marketing executives doen de taak van de omzet verbetering en klanttevredenheid. Deze intelligente marketing professionals kunnen makkelijk verdienen iets tussen de $ 40.000 en 90.000 dollar per jaar.

Financiële Managers
Financieel managers kan een van de top carrière voor zowel vrouwen als mannen. Finance managers vooral toezicht houden op de financiële transacties in het bedrijf op een dagelijkse basis en neemt effectieve beslissingen te verbeteren kasstromen en de algemene financiële toestand van de vennootschap. Finance managers met meer dan vijf jaar ervaring in het veld kan rekenen op een salaris van meer dan $ 75.000 per jaar. Dit is een van die banen die goed betalen voor gekwalificeerde en verdienstelijke kandidaten.

Restaurant Managers
Dit kan een van de best betalende loopbanen voor vrouwen en mannen. Als gevolg van de snelle groei in de horeca, zijn veel banen worden gecreëerd en de taak van het restaurant managers is een droom een ​​voor veel mensen. Deze managers hebben graden in de horeca en kan alles tussen de $ 35.000 tot $ 100.000 per jaar verdienen.

Professor?
Hoogleraren kunnen banen krijgen in senior hogescholen in de overheid als particuliere onderwijsinstellingen. De overheid focus op het hoger onderwijs – het toenemende aantal hoger onderwijs aspiranten en speciale subsidies ontvangen door universiteiten zijn alle positieve voor deze banen. Hoogleraren kunnen verdienen iets tussen de $ 70.000 tot 140.000 dollar per jaar, afhankelijk van kennis en ervaring. Dit is een van die stabiele en top carrière in de vraag naar de toekomst.

Apothekers
Onder de top tien loopbanen voor de toekomst, de carrière van apothekers is een van de meest gerespecteerde en goedbetaalde een. Apothekers begeleiden mensen over verschillende medicijnen en doseringen en dus zijn in hoge vraag in de industrie. Apothekers kunnen iets tussen de $ 70.000 tot 125.000 dollar per jaar.

Retail Store Manager
Retail winkelmanagers hebben ook heldere carrièreperspectieven als gevolg van de uitbreiding in de detailhandel in de wereld. Winkel-managers kunnen zeker genieten van hoge salarissen vanwege hun leidinggevende vaardigheden en de juiste houding. Professionals die werkzaam zijn in top retail bedrijven kunnen verdienen tussen de $ 45.000 tot $ 80.000 per jaar.

Hopelijk de bovenstaande informatie over top tien loopbanen voor de toekomst zal u helpen bij het plannen van een carrière en het beveiligen van uw toekomst. Dus, de beste en doen het goed!

Career Doelstelling Voorbeelden
Benoeming Setter Job Description
Medical Sales Salaris
Wat kunt u doen met een Biologie Degree
Wildlife Rehabilitator Salaris
Horeca Functiebeschrijvingen
Hoe kan ik een Apotheker Word
De meeste Dangerous Jobs
Gemakkelijkste Hogescholen te krijgen in
Gastro-enteroloog Salaris
Hoe maak je een nieuwe carrière op 40 Kies

Leave a Reply