Top Tien Hoogste betaalde banen in Amerika

Na Amerika kreeg een recessie klap op het gezicht, Amerikanen en anderen in het land getroffen door een 360 graden verschuiving in de werksituatie. Het is triest om zo veel mensen te zien uit een baan, en moeite hebben om een ​​gezin te stichten, of te leven een gewoon leven, met sommige zelfs zonder de kale noodzakelijkheden van het leven. Mensen zijn nog steeds op zoek naar werk, en proberen om rond te komen met wat ze hebben, maar het is niet gestopt ze uit naar voren te duwen. Bedrijven hebben gebracht hun normen, willen werknemers met jarenlange ervaring en een CV aan te passen. Hier is het laatste van wat de top tien best betalende banen in de VS zijn, om u te helpen beperken uw keuzes om te helpen een prime focus te vinden.

Hoogste betaalde banen in de VS

We breken de markt scène voor u op banen die goed betalen, in de onderstaande tabel weergegeven. Niet alle mogelijkheden uit te werken groot, dus wees op de uitkijk voor deze banen als uw back-up plan.

Ranking
Beroep
Betalen

1.
Chirurgen
Ca. 219.000 dollar en hoger.

2.
Anesthesiologists
Ca. 211.000 dollar en hoger.

3.
Kaakchirurgen
Ca. 210.000 dollar en hoger.

4.
Verloskundige en Gynaecologen
Ca. 208.000 en hoger.

5.
Orthodontisten
Ca. 206.000 dollar en hoger.

6.
Kaakchirurgen
Ca. 185.420 dollar en hoger

7.
Artsen – Internisten
Ca. 183.900 dollar en hoger.

8.
CEO
Ca. 167.000 dollar en hoger.

9.
Prosthodontists
Ca. 168.810 dollar en hoger.

10.
Algemeen / huisartsen
Ca. 161.490 dollar en hoger.

Andere werkgelegenheid, die het in de lijst

Ranking
Beroep
Betalen

11.
Psychiaters
Ca. 154.050 dollar en hoger.

12
Advocaten
Ca. 124.750 dollar en hoger.

13.
Lijnpiloot
Ca. 119.750 dollar en hoger.

13.
Computer / Info Systems Manager
Ca. 118.710 dollar en hoger.

14
Sales Manager
Ca. 110.390 dollar en hoger.

De best betaalde banen vereisen veel vaardigheid en professionaliteit, met bedrijven op zoek naar degenen die de lat een stap boven de andere. Het is een meer afgesneden keel scenario, en het kan niet gemakkelijk zijn, maar u kunt uw geluk beproeven met uw ervaring en kwalificaties.

10 Top betaalde banen voor vrouwen

Vrouwen, die het allemaal hebben ervaren, maar zijn voortdurend tegen een wegversperring in de baan scène, kan proberen een hand uit op deze arbeidsplaatsen. Zelfs die net van de universiteit en op zoek om het te maken in de wereld op hun eigen, kunnen proberen deze opties uit. Een woord van advies zou zijn, om zo veel tekstboek kennis te krijgen als mogelijk en stagiair ervaring in deze dag en leeftijd, omdat bedrijven zijn aanscherping van hun eisen als het gaat om het kiezen van de beste sollicitanten. Volgens het verslag van CNN’s van vorig jaar 2010, deze zijn op dit moment de best betalende banen voor vrouwen.

Ranking
Beroep

1.
Chief Executive

2.
Apotheker

3.
Advocaat

4.
Computer / IT Manager

5.
Software Engineer

6.
Arts / Chirurg

7.
Computer Programmeur

8.
Management Analyst

9.
Computer Scientist

10.
Ergotherapeut

Dit zijn enkele van de beste banen in de wereld voor vrouwen, voor degenen die hebben wat er nodig is in te vullen in die positie. Voor verschillende opties moet u controleren of een webportal dat de interface bladert voor de best passende profielen die twee tegen je cv – check out CareerBuilder en AmericasJobExchange.

Dit zijn enkele van de meest gewilde beroepen, zeker nu met de baan scène die riskant. Ik hoop dat dit helpt u uit bij het vinden van de perfecte baan voor jou, of voor anderen op zoek naar een.

Computer Carrière en salarissen
Job Interview Jitters
Interview Zwakke punten
Kinesioloog Salaris
Best Entry-level Overheid Jobs
Detective Salaris
Hoe kan ik een baan zoeken
College Grants
Forbes 10 Happiest Jobs
IT-directeur Job Description
Beste Steden voor Young Professionals

Leave a Reply