Top Tien betalende Carrière

Veel mensen zijn van mening dat de hoogste betalende carrières zijn die van de glamour wereld, zoals de kunstenaars, zangers of sporters. Het is echter verrassend om te weten dat volgens het Amerikaanse ministerie van Arbeid, ze niet eens in de top 25 lijsten van de hoogste betaalde loopbaan. Volgens hun lijst, professionals in de gezondheidszorg en de medische sector bezetten acht van de top tien lijst van de hoogste betaalde banen.

Daarnaast zijn er onderzoeken uitgevoerd om de best betalende carrièremogelijkheden in de Verenigde Staten bepalen. In de onderzoeksresultaten, kan de volgorde van de beroepen niet hetzelfde. Bijvoorbeeld, in een deel van de enquêtes, chirurgen bovenaan de lijst, terwijl in andere, anesthesisten zijn geplaatst boven andere beroepen.

Laten we eens een kijkje nemen op de details van de top tien lijsten van best betalende banen (op basis van het ministerie van Arbeid, Verenigde Staten). Houd er rekening mee dat in de onderstaande lijst, voor alle artsen zijn opgenomen in de eerste positie zelf zo rekening te houden met andere beroepen te nemen.

Ten eerste: Chirurg en zorgverleners
Salaris: 181.850 dollar

Het is een feit dat de chirurgen de hoogste beloning in de Verenigde Staten, gevolgd door anesthesisten, verloskundigen, gynaecologen, kaakchirurgen, tandprothetici en huisartsen krijgen. Het is echter niet gemakkelijk om een ​​medisch specialist. Voor het verkrijgen van toelating in een medische school, hij / zij heeft om te kraken Medical College Admission Test (MCAT). Na zijn afstuderen heeft hij een residency-programma te doen in een ziekenhuis in vakgebied. De duur van het programma verschilt op basis van de specialisatie, bijvoorbeeld, duurt het drie jaar voor pediatrie en zeven jaar voor neurochirurgie. Ook heeft hij / zij moet passeren de Nationale Medical Licensing Exam op het desbetreffende gebied in aanmerking te komen voor het beoefenen.

Ten tweede: Chief Executive Officer (CEO)
Salaris: 140.880 dollar

Chief Executive Officer (CEO), de top leidinggevende positie in een organisatie behoort naast na de medische sector. Voor steeds een CEO, moet men een minimum hbo-opleiding en een ervaring van 10 jaar of meer op het desbetreffende gebied. Hij / zij moet beschikken over een mogelijkheid om bedrijf te beheren, samen met mensen. De meerderheid van de CEO’s hebben gedaan hun meesters in Business of in andere respectieve domeinen.

Derde: Engineering Manager
Salaris: 140.210 dollar

Engineering managers plannen, gids, sturen en te beheren engineeringactiviteiten. In een organisatie, een engineering manager is verantwoordelijk voor het beheer en het verstrekken van technische begeleiding aan de ingenieurs. Hij / zij moet een bachelor of een master in de relatieve engineering veld, samen met een ervaring van ongeveer tien jaar.

Ten vierde: Airline Pilot
Salaris: 134.090 dollar

Een andere interessante en lucratieve carrière is die van een piloot. Om uitgegroeid tot een piloot, moet men hebben een hbo-opleiding, samen met vliegopleiding. Direct na het passeren van de opleiding, kan hij / zij zijn / haar carrière te starten in regionale of kleinere woon-luchtvaartmaatschappijen of als co-piloot in de grote luchtvaartmaatschappijen. Na het ophalen van de blootstelling voor ongeveer vijf tot tien jaar, kunnen ze verschuiven naar nationale of internationale luchtvaartmaatschappijen als gekwalificeerde kapiteins.

Vijfde: Tandarts
Salaris: 132.660 dollar

Een tandarts verdienen is redelijk laag in vergelijking met andere specialisten in de medische sector. Om een ​​carrière in de tandheelkunde te maken, kan men zich inschrijven in een goede tandheelkundige school. Na het behalen van een hbo-opleiding, een tandarts vraagt ​​ongeveer vijf jaar van de praktijk om een ​​succesvolle tandarts.

Zesde: Advocaat
Salaris: 140.880 dollar

Een advocaat beroep is zeer concurrerend. Hij / zij heeft tot juridische kwesties aan te pakken en schadeclaims af te wikkelen. Als u wilt een advocaat te worden, eerst voltooien van een hbo-opleiding en toe te passen in een wet school. Advocaten zijn in de vraag in elk aspect van het leven, of het nu gaat kopen van een huis of de afwikkeling van een claim. De loonschaal van een advocaat hangt af van het werk dat hij / zij omgaat en de ervaring. Bijvoorbeeld, een succesvol advocaat met zeven jaar ervaring verdient ongeveer $ 130.000, terwijl een gerechtssecretaris maakt ongeveer $ 45.000.

Zevende: Air Traffic Controller
Salaris: 100.430 dollar

Een luchtverkeersleider verantwoordelijk is voor de vlucht patronen (vertrek en aankomst) te beheren en ervoor te zorgen dat het vliegtuig worden apart gehouden op een veilige afstand. Voor het maken van een carrière als luchtverkeersleider, hij / zij moet invullen een opleiding in een lucht verkeers-gerelateerde veld. Na het krijgen van een graad in dat gebied, kan hij / zij van toepassing voor luchtverkeersleider banen.

Acht: Computer and Information Systems Manager
Salaris: 100.110 dollar

Vandaag de dag is de wereld gedreven door informatie en technologie. Een computer-en informatiesystemen manager is verantwoordelijk voor de vervulling van zowel technische als zakelijke doelen van de organisatie. Hij / zij plant, stuurt en leidt de computer gerelateerde activiteiten binnen de organisatie. Met het oog op een carrière te maken in dit gebied, moet men MBA (Master in Business Administration) diploma te verdienen van de techniek en in Management Information Systems. Een individu met meer dan vijf jaar ervaring kunnen jaarlijks meer verdienen dan $ 150.000.

Negende: Marketing Manager
Salaris: 100.020 dollar

Een marketing manager is verantwoordelijk voor het beheer van klanten voor producten van het bedrijf. Minimale kwalificatie van een marketing manager is een bachelor diploma in een van de domeinen, maar sommige organisaties alleen MBA-kandidaten aan te werven als marketing managers. Het jaarinkomen van marketingmanagers is afhankelijk van het bedrijf, dat ze huurt. Het is een uitdagende baan, men moet voldoen aan de doelstellingen van het bedrijf. Op een gemiddelde, een marketing manager verdient ongeveer $ 80.000 per jaar.

Tiende: Natuurwetenschappen Manager
Salaris: 97.560 dollar

Elke persoon met een werkervaring van ongeveer zes jaar in engineering, kan wiskunde of wetenschappen kiezen voor een carrière als natuurwetenschap manager. Een natuurlijke wetenschap manager evalueert het werk van wetenschappers en zorgt ervoor dat ze volgens bepaalde productienormen. Men moet een sterke technische achtergrond en een grondige kennis van zijn / haar vakgebied.

Een van de goed betaalde carrière mogelijkheden is dat van persoonlijke financiële adviseurs. In het algemeen is een succesvol financieel adviseur verdient ongeveer $ 145.000 per jaar, terwijl een gemiddeld financieel adviseur verdient slechts ongeveer 28.330 dollar. Het is niet opgenomen in de top tien lijsten vanwege de wisselende inkomens. Terwijl het kiezen van een carrière-optie, moet men rekening houden met de kansen op werk en zijn / haar persoonlijke interesse in het veld, want aan het eind van de dag is het de inkomsten en voldoening in het werk dat telt.

Jobs voor middelbare scholieren in ziekenhuizen
Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career
Jobs met een diploma rechten
Gevaarlijke Jobs die goed betalen
Goede Career Choices for Men
Loopbaanontwikkelingsplan
Jobs Werken met kinderen
Behandelend arts Salaris
Federal Employees Retirement System
Hoe om jezelf te beschrijven
Woorden om jezelf te beschrijven

Leave a Reply