Top Medical Jobs

Ondanks de economische neergang, de gezondheidszorg is een gebied dat heeft laten zien een gestage stijging. Deze sector maakt gebruik van maar liefst 14 miljoen mensen in de VS alleen. Tegen het einde van 2016, wordt deze sector zal naar verwachting churn out nog eens 3 miljoen medische banen. Loopbaan in de medische sector zijn zeer gerespecteerd en vaak tot de meest fatsoenlijk betaalde banen. Vanzelfsprekend heeft dit veld aangetrokken een groot aantal jonge kandidaten. Dit veld biedt job in een scala van terreinen met verschillende niveaus van opleiding en expertise.

Lijst van Top Medical Jobs

Artsen en verpleegkundigen zijn niet de enige carrière in medisch gebied. Hoewel, dit zijn de best betalende medische banen, de strenge opleidingseisen, lange duur van het onderwijs en een hoge educatieve uitgaven kunnen mensen te ontmoedigen het nastreven van deze carrière. Toch medisch gebied carrières lijst gaat verder dan deze twee beroepen en biedt talloze kansen op werk om zelfs de middelbare school afgestudeerden of associate degree houders.

Artsen
Artsen zijn ongetwijfeld een van de meest betaalde professionals in Amerika. Hoewel, dit beroep een klap als gevolg van medische verzekeringen en managed care, is het nog steeds de top betaalde carrière in de medische sector en de meest lucratieve een als goed. De onderwijskwalificaties voor artsen zijn volledig, met een hbo-opleiding en vier jaar graad in de geneeskunde. Daarnaast kan men ook een complete master in hun gebied van belang. Artsen kunnen verdienen ergens boven een half miljoen dollar per jaar, afhankelijk van hun specialiteit en hoedanigheid waarin zij werken.

Verpleegkundigen
Dit is de tweede meest betaalde baan in de medische sector. Overigens verpleegkundigen vormen de meerderheid van personeel op medisch gebied. Er zijn ongeveer 2,5 miljoen verpleegkundigen die werkzaam zijn in de VS Bovendien is dit gebied biedt een enorm potentieel met een groei van 25% in het jaar 2016. De taak van verpleegkundigen biedt een grote diversiteit in uw werkgebied. U kunt een geregistreerd verpleegkundige, hetzij te worden met een verpleegkundige diploma of een twee jaar vennoten graad en certificering. Je kunt werken als een cardiale verpleegkundige, kinderverpleegkundige, neonatale verpleegkundige, school verpleegkundige etc. afhankelijk van uw specialiteit. Verpleegkundigen kunnen verdienen ergens tussen de 40.000 en $ 1,90,000 per jaar, afhankelijk van hun opleiding, expertise, medische instelling waar ze werken en hoedanigheid waarin zij werken. Nurse practitioners en verpleegkundigen die werkzaam zijn in de chirurgische afdelingen het meest verdienen.

Medische Technici
Als u wilt een carrière in de medische wereld te maken zonder dat u opgemaakt met het zien van bloed dan is een carrière van een medisch technicus kan het beste bij jou past. Dit zijn de mensen die X-stralen of omgaan met verschillende complexe medische apparatuur zoals mechanische ventilatoren en aërosols. Als u op zoek bent naar medische banen zonder diploma, dan kan dit uw keuze. Terwijl de meeste vereisen een speciale technische certificering, kunnen sommige van deze arbeidsplaatsen vereist een hbo-opleiding of op zijn minst een vennotengraad.

Fysiotherapeut
Dit is een geweldige carrière voor jonge medische aspiranten. Deze baan biedt u een grote flexibiliteit als je kunt oefenen op uw eigen, zonder een onregelmatig werkschema te volgen. De baan gaat het verbeteren of herstellen van de mobiliteit en de functie van de spieren van mensen die lijden aan ziekten die hun mobiliteit beïnvloeden. Fysiotherapeuten trekken een knappe salaris van $ 60.000 en hoger.

Trouwens, deze top het betalen van medische banen, zijn er andere aantrekkelijke loopbaan in de medische gebied, zoals dat van een medisch assistent, die zich voornamelijk bezig met de administratie gedeelte. Als u geïnteresseerd bent in de medische vacatures van huis, dan kunt u overwegen een carrière in de medische transcriptie of facturering en codering.

Receptioniste Job Interview Attire
Atletische Trainer Job Description
Wat Carrière goed geld verdienen
Online Jobs voor tieners
Farmacoloog Salaris
Wat is een Endodontist
Assistive Technology Jobs
Top betaalde banen voor vrouwen
Wat Carrière Haal het meeste geld?
Web Developer Salaris
Pilot Salaris

Leave a Reply