Top Loopbaan bij een Associates Degree

De meeste middelbare school afgestudeerden staan ​​te popelen om een ​​baan te landen zodra ze flauwvallen. Een paar kan een moeilijke weg die tot vier jaar van het formele onderwijs leidt voor een bachelor’s degree. Echter, de gemiddelde student niet willen om dit pad te nemen want het is zeer tijdrovend en kostbaar. Niet iedereen kan het zich veroorloven de dure hbo-opleiding. Voor deze studenten een associate’s degree is een briljante optie om een ​​grote carrière te maken. Er zijn vele goed betaalde professionals die houdt gewoon een associate’s degree. Dit is een twee jaar opleiding die algemene vakken zijn opgenomen, alsmede traint u in een gebied van uw interesse. Deze graad opent vele carrière mogelijkheden voor aspiranten.

Top betaalde banen met een graad van Associate’s

Interessant, vennotengraad biedt werkgelegenheid in vele uiteenlopende terreinen. Dus, als je de neiging in de richting van een bepaald gebied is het zeer belangrijk om een ​​fatsoenlijke betaalde baan op dat gebied te vinden met een graad van geassocieerde deelneming. Meest lucratieve loopbanen voor medewerkers graad houders zijn te vinden in de geneeskunde veld. Hieronder zijn enkele van de beste banen met een associate degree.

Mondhygiënist
Een mondhygiënist is een top carrière in de vraag als gevolg van de toegenomen bewustwording ten aanzien van een gezond gebit. Mondhygiënisten schone tanden, de onderzoeken, studie röntgenfoto’s en mensen opleiden op een goede mondhygiëne. Ze werken vaak voor meerdere tandartsen en op geschikte uren. Mondhygiënisten verdienen rond 68.000 dollar per jaar.

Registered Nurse
Ongeveer 42% verpleegkundigen die werkzaam zijn voor prive-klinieken en ziekenhuizen zijn associate degree afgestudeerden. Een geregistreerde verpleegkundige fungeert meestal als een medisch assistent van de arts en chirurgen. Zij zijn ook de belangrijkste communicatieverbinding tussen artsen en patiënten. Een RN kan verdienen ergens tussen de $ 40.000 tot 60.000 dollar, afhankelijk van de medische instelling werkt ze voor en de geografische ligging.

Engineering Technician
Technici zijn ook in de vraag op diverse technische gebieden. De functiebeschrijving en salaris van technisch ingenieur is afhankelijk van het specifieke gebied zij kiezen. Bijvoorbeeld, een technicus in Ruimtevaart / luchtvaart verdient ongeveer 55.000 dollar, terwijl dat in de elektrotechniek veld verdient ongeveer $ 53.000.

Nucleaire Geneeskunde Technologist
Deze carrière deals in radioactieve geneesmiddelen, het gebruik ervan in de geneeskunde veld en hun effect op de gezondheid van de patiënt. Een nucleaire geneeskunde technoloog kunnen verdienen rond 66 duizend dollar per jaar.

Respiratory Therapist
Dit is nog een lucratieve carrière-optie in het geneesmiddel veld. Respiratoire therapeuten werken met verpleegkundigen en artsen. Hun belangrijkste taak is om mensen te onderzoeken voor aandoeningen aan de luchtwegen. Ze werken adembescherming zoals mechanische ventilatoren en aërosols. Zij moeten in staat tot kritische situaties om te gaan. Een respiratoire therapeut kan trekken een salaris van maximaal 52.000 dollar per jaar.

Top Jobs met een graad van Associate’s

Naast de carrière mogelijkheden hierboven vermeld, zijn er vele andere vacatures in diverse gebieden die een associate’s degree als een minimum kwalificatie. Hieronder volgt een lijst van de top banen met een graad van geassocieerde deelneming.

Computer Specialisten
Straling Therapeuten
Fashion Designers
Nucleaire Geneeskunde Technologen
Commerciële Pilots
Elektrotechniek en elektronica Reparateurs
Diagnostic Medical echoscopisten
Schip Engineers
Luchtvaart-en Ruimtevaarttechniek en Operations Technicians
Funeral Directors
Radiologische technologen en technici
Vliegtuigen Mechanica en Service Technicians
Avionics Technici
Elektrotechniek en elektronica Tekenaars
Industrial Engineering Technici
Geologische en Petroleum Technici
Werktuigbouwkunde Technici
Court Reporters
Forensic Science Technici

Zo, nu kun je een fatsoenlijke carrière voor jezelf door te gaan naar een community college. De meeste van de top carrière met een diploma van een geassocieerde deelneming bovengenoemde belofte knappe beloning met ervaring in uw vakgebied.

Reumatoloog Salaris
Behandelend arts Salaris
Civil Service Vacatures
Programmer Analyst Job Description
Teacher’s Assistant Salaris
Hoogste betaalde banen met een bachelordiploma
Job Interview: Dressing up succesvol
Job wervingsproces
Curator Job Description
Hoogste betaalde banen
Carrière Planning Informatie

Leave a Reply