Top Liberal Arts Colleges

Vrije kunsten hogescholen studenten in staat stellen een allround persoonlijkheid, dankzij hun nadruk op algemene kennis en een algemene curriculum, in vergelijking met een college dat onderwijs biedt in een professionele of technisch gebied te ontwikkelen. Colleges in Europa de basis gelegd voor wat wij kennen als liberal arts colleges in de Verenigde Staten. De top scholen voor vrije kunsten in het land geven onderwijs dat maakt studenten meer bewust over de verschillende mogelijkheden tot hun beschikking. Ook de meeste vrije kunsten hogescholen bieden studenten met meer persoonlijke aandacht, met lessen niet groter is dan 50 tot 60 studenten, dat is een factor die moet worden beschouwd bij het bepalen van hoe je een college te kiezen. Ondanks het feit dat een zeer kleine populatie van studenten af ​​aan liberal arts college, er is nogal een percentage van de weergave van de vrije kunsten afgestudeerden in Peace Corps vrijwilligers, Pulitzer prijswinnaars en zelfs Amerikaanse presidenten. Dus, als je wilt krijgen in een van de top scholen voor vrije kunsten in het land dat u zal toestaan ​​deze persoonlijke aandacht en algemene onderwijs waardoor u beter beslissen, dan moet je een kijkje op de lijst hieronder gegeven te nemen. Je kan ook verwijzen naar carrière onderwijs, als u meer wilt weten over de verschillende opleidingen en hogescholen in verschillende disciplines.

Top 10 Liberal Arts Colleges

Amherst College
Gelegen in Amherst, Massachusetts, Amherst College staat consequent in de top liberal arts instituten in de VS. Opgericht in het jaar 1821, Amherst is ook een van de oudste onderwijsinstellingen in de wereld. Het is een van de meest selectieve instellingen, zoals ingedeeld door de Carnegie Foundation. Het heeft een semestersysteem en het college sluit haar toepassingen in januari van elk jaar. Het college draaide coëducatie in het jaar 1975.

Bowdoin College
Een prive-liberal arts college, Bowdoin College met een student capaciteit van bijna tweeduizend studenten, bevindt zich in Brunswick, Maine. Co-educatieve sinds 1971, heeft het college consequent te zien in de top 10 van liberal arts colleges. Het college heeft twee semesters per jaar en beschikt over 33 grote cursussen. Het college heeft ook een kust-studies centrum in Maine.

Carleton College
Northfield, Minnesota is de thuisbasis van dit liberal arts college, die werd opgericht in 1866. Het is een coeducational college met meer dan 1800 studenten en bijna 200 docenten. Het college is een van de weinige top vrije kunsten universiteiten die een trimester systeem. Het college werd opgericht op grond geschonken door twee lokale zakenlieden en werd ondersteund door de Minnesota Conferentie van Congregational Kerken.

Davidson College
Gelegen in Davidson, North Carolina, het college en de stad zijn beide vernoemd naar brigadegeneraal William Lee Davidson, die een commandant in de Revolutionaire Oorlog. Het college is gebouwd op land dat werd geschonken door brigadegeneraal Davidson. Als college, is het alma mater tot 23 Rhodes Scholars. Het college accepteert rond 1600 studenten.

Haverford College
De oudste universiteit in de Verenigde Staten, die een partnerschap met Quaker filosofie van het leven heeft, is Haverford college zich in Haverford, Pennsylvania. Het college werd co-educatieve alleen in het jaar 1980. Bijna alle studenten van de hogeschool wonen op de campus. Een van de beste vrije kunsten hogescholen in het land, is het ook vaak omschreven als een van de zwaarste hogescholen om toelating te krijgen in.

Middlebury College
Middlebury, Vermont is de thuisbasis van Middlebury College. Het heeft het onderscheid van het zijn de eerste universiteit in de Verenigde Staten tot op zekere hoogte aan een Afro-Amerikaanse student toe te kennen. Het is ook een van de oudste universiteiten te hebben gedraaid coeducational, accepteren vrouwelijke studenten in 1883, bijna honderd jaar voordat de meeste andere hogescholen. De inschrijving voor het college staat op ongeveer 2.500 studenten.

Pomona College
Gelegen op het terrein van een hotel, Pomona is een onderdeel van de Claremont Colleges met vijf undergraduate en twee graduate instituten en een inschrijving van 1500 studenten. De school is gelegen in Claremont in Californië en consequent heeft tot de top liberal arts colleges

Swarthmore College
Gelegen in Swarthmore, Pennsylvania, Swarthmore College is een van de top scholen voor vrije kunsten in het land, dat toegeeft maar liefst 1500 studenten. Een andere Quaker filosofie beïnvloed college, Swarthmore, samen met Haverford en Bryn Mawr, is een lid van een Tri-college consortium de samenwerking tussen de hogescholen. Dit stelt hen in staat om te delen middelen als hun bibliotheek boeken en geeft studenten de mogelijkheid om te registreren in verschillende cursussen over de instellingen.

Wellesley College
De enige personen van hetzelfde geslacht college in deze lijst, Wellesley is een liberal arts college alleen voor vrouwen, die werd opgericht in het jaar 1875. Het beschikt over regelmatig op de lijsten van niet alleen de bovenste vrije kunsten instellingen, maar ook de top hogescholen in het land. Gelegen in Wellesley, Massachusetts, accepteert meer dan 2.300 studenten.

Williams College
Williams College bevindt zich in Williamstown, Massachusetts. Het college werd een coeducational college alleen in de jaren 1970. Het college heeft drie divisies, 24 afdelingen en twee masteropleidingen. Met maar liefst 315 docenten, de leerling-leraar ratio is een van de beste in het land. Het college geeft toe maar liefst 2000 studenten.

Het maken van een beslissing over welke school te gaan is uiterst moeilijk. Krijgen in een Ivy league school is natuurlijk iets om trots op te zijn, maar het is even belangrijk om te begrijpen dat je misschien niet dezelfde aandacht en blootstelling bij deze Ivy League universiteiten krijgen zo bij een van de top liberal arts colleges in de land. Het belang van hbo-opleiding is bekend en het is belangrijk om een ​​weloverwogen beslissing over welke school te gaan.

Korte en lange termijn carrière doelen
Overbrengen Hogescholen
Ziekenhuis Vacatures – Soorten vacatures in ziekenhuizen
Medical Field Carrière Lijst-en Salaris
Hoe kan ik een Art Teacher Word
Doctor in de holistische geneeskunde
IT Technician Salaris
Programmeur Analist Salaris
Federal Air Marshal Salaris
Software Engineer Salaris
Perfusionist Salaris

Leave a Reply