Top Jobs voor 2012

Het begin van de recessie in december 2007 veroorzaakte een ongekende stijging van de werkloosheid in de VS. Economen hadden voorspeld trage herstel van de Amerikaanse economie na de wereldwijde economische kernsmelting. Terwijl 2011 bracht hoge verwachtingen van de burgers van de VS, heeft het bleek te zijn beangstigend. In de eerste week van september 2011, de vrees voor dubbele dip recessie gestegen tot alarmerende niveaus. Met 14 miljoen mensen al zonder werk, president Obama besloten om uit te komen met een oplossing die nu wordt beschouwd als een robuuste poging om de afbrokkelende Amerikaanse economie te herstructureren zijn.

Op donderdagavond 8 september 2011, ging hij naar het Congres te eisen om zijn ambitieuze plan (Amerikaanse banen act) dat tot doel werkgelegenheid te creëren in de VS naast het verminderen van de schuldenlast op de leek passeren. President Obama’s job toespraak komt op een kritiek moment, wanneer de Amerikanen zich in een wanhopige behoefte van een plan dat de economie kan ondersteunen. Zonder in te gaan op de details van zeer ambitieuze reddingsplan Obama’s pakketten, willen wij aan het feit dat maatregelen zijn aangekondigd door de president terug te brengen van de economie op het juiste spoor te vermelden. Het is gemakkelijk om erachter te komen dat in de afgelopen jaren, het scheppen van werkgelegenheid is een van de belangrijkste uitdagingen voor de economen en beleidsmakers in de VS. We moeten de nasleep van de wereldwijde economische malaise in gedachten te houden bij het zoeken naar topfuncties in de vraag voor 2012 in de VS.

Top Jobs voor 2012: een overzicht

Hot banen voor 2012 zijn in de medische en gezondheidszorg, wetenschappelijke, technische en consulting velden, bouwkunde, kunst en entertainment sectoren.

Beste banen voor 2012 mag niet worden gelijkgesteld alleen met salarissen, maar de loopbaanontwikkeling pad ze beloven in de komende 5 – 10 jaar. Na recessie, zijn mensen op zoek voorwaarts voor werkzekerheid en voldoening in het werk in plaats van blindelings achterna geldelijke voordelen. Stabiliteit in het vak is nu een van de meest gewilde baan selectie parameters.

De BLS benadrukt ook het feit dat de topfuncties voor de toekomst in de VS zal ook uit het gebied van kunst, media, communicatie en entertainment, zoals technologie wordt geïntegreerd in deze gebieden op elk niveau. Het internet, media en communicatie sector toch al veel van een nieuwe opleving van de groei en versnelling. Met Internet en computer doordringen alle lagen van de samenleving online content schrijven, hebben bloggen en digitale reclame opende nieuwe wegen van het ondernemerschap.

Zoals aangegeven in de BLS, na zijn de banen die aanzienlijke werkgelegenheid zal laten zien in tussen 2008 – 2018:
Geregistreerde verpleegkundigen
Home health aides
Vertegenwoordigers van de klantendienst
Gecombineerd voedsel bereiden en serveren werknemers, met inbegrip van fast food
Persoonlijke en thuiszorg aides
Retail verkopers
Kantoorbedienden, algemene
Accountants en auditors
Nursing assistenten, verplegers en verzorgers
Postsecondary leraren
Bouw arbeiders
Basisschool leerkrachten, met uitzondering van speciaal onderwijs
Vrachtwagenchauffeurs, zwaar en trekker-oplegger
Landscaping en het terrein te houden werknemers
Boekhouding, boekhouding en auditing klerken
Executive secretaresses en administratieve medewerkers
Beheer analisten
Computer software engineers, toepassingen
Receptionisten en informatie klerken
Carpenters
Medische assistenten
Eerste lijn supervisors / managers van kantoor-en administratieve ondersteuning van werknemers
Netwerksystemen en datacommunicatie-analisten
Licensed praktische en licentie beroepsonderwijs verpleegkundigen
Bewakers
Obers en serveersters
Onderhoud en reparatie werknemers, algemeen
Artsen en chirurgen
Kinderopvang werknemers
Leraar assistenten

Zeker, dit is niet het einde van de werkgelegenheid in de komende jaren. Er zijn vele gebieden, zoals toerisme en hospitality, die sneller dan ooit groeit en experts uit de industrie zijn optimistisch over meer werkgelegenheid in deze gebieden. Traditionele gebieden als recht, geneeskunde en techniek zijn nog steeds een favoriet onder studenten en zij zijn de meest concurrerende opleidingen in het land. Met de steeds toenemende werkdruk voor ziekenhuizen, juridische-en ingenieursbureaus, zal de VS vereisen efficiënte afgestudeerden op terreinen in de komende jaren. Voor MBA’s, zal de omvang van de mogelijkheden groot zijn als goede zaken afgestudeerden nodig zijn in diverse sectoren over de hele wereld.

Onderwijs dat waardevolle vaardigheden zorgt voor de sleutel blijft om de deuren van de beter betaalde banen beschikbaar te maken in elke economie. Studenten moeten hard werken in deze tijden van economische onrust aan de industrie gerichte vaardigheden te verwerven en bewijzen hun competentie. Vergeet niet, aangezien de economie gestaag vorm zelf kunnen betalen cheques in eerste instantie niet erg hoog zijn voor de algemene beroepsbevolking. De BLS, in het laatste rapport in augustus 2011 verklaard dat werkloosheid gehouden op 9,1% sinds april 2010. Dit is zeker een hoge werkloosheid, maar laten we hopen dat met de heropleving van de Amerikaanse economie, meer banen worden gecreëerd in verschillende sectoren. Zoals Obama verklaarde onlangs in de toespraak zijn van Job,

Het doel van de American Jobs Act is simpel: om terug te zetten meer mensen aan het werk en meer geld in de zakken van degenen die werken. Het zal leiden tot meer banen voor werknemers in de bouw, meer banen voor leraren, meer banen voor veteranen, en meer banen voor de langdurig werklozen. Het zal een fiscaal voordeel voor bedrijven die huren nieuwe werknemers, en het zal loonbelasting gesneden in de helft voor elke werkende Amerikaan en elk klein bedrijf. Het zal een schok voor een economie die tot stilstand is gekomen, en geven bedrijven het vertrouwen dat als ze investeren en te huren, zullen er klanten voor hun producten en diensten. U moet passeren deze banen te plannen meteen.

Het Bureau of Labor Statistics website luidt als volgt:

DE WERKGELEGENHEIDSSITUATIE – november 2011

In november is de werkloosheid gedaald met 0,4 procentpunt tot 8,6 procent. Van april tot en met oktober, de snelheid die in een nauwe bandbreedte 9,0 tot 9,2 procent. Het aantal werklozen, op 13.3 miljoen, daalde met 594.000 in november. De beroepsbevolking, die de som is van de werklozen en gebruikt, daalde met iets meer dan de helft van dat bedrag.

De werkgelegenheidssituatie voor december is gepland zal worden vrijgegeven op vrijdag de 6 januari 2012, om 8u30 (Gesch.

Online Writing Jobs
Sportbeurzen
Microbioloog Salaris
Vice President Job Description
Future Jobs in Demand
Oncoloog Salaris
Beste Steden voor Vacatures 2012
Bank Teller Salaris
Loan Officer Salaris
Best Entry-level Overheid Jobs
Finance Major Salaris

Leave a Reply