Top Jobs in Demand

In de tijd van vandaag mensen verwacht om te weten wat goed is voor hen vanaf het allereerste begin. De werkgelegenheid sector is nu een slagveld en in deze strijd alleen de slimmeriken overleven. Er is een enorme hoeveelheid verwarring in de hoofden van jonge volwassenen die op het punt om hun opleiding te voltooien en weet niet welke carrièrepad te kiezen. Vandaag de dag mensen niet alleen te concentreren op een hoog loon controleren, ze willen een baan die ze beter toekomstperspectief, groei en veiligheid biedt. De recente economische neergang leiden tot miljoenen hun baan verliezen en veel bedrijven af ​​te sluiten of te lijden verliezen die waren in de miljarden. In een dergelijk scenario zou geen baan veilig voelen. Dit is de belangrijkste drijfveer achter het schrijven van dit artikel, naar de lijst van taken die niet worden beïnvloed door een slechte economie en werk voor de verbetering van de toekomst.

Medical Science Liaisons
Grote farmaceutische bedrijven huren duizenden Medical Science Liaisons (MSL) elk jaar als het geven van voorlichting te dienen voor hun geneesmiddelen aan diverse klanten en artsen. Er is altijd een groeiende vraag naar MSLs als bedrijven voortdurend komen met nieuwe medicijnen voor mensen. Nooit verwarren een Medical Science Liaison met een vertegenwoordiger van een farmaceutisch bedrijf. Het zijn twee verschillende gebieden van werk en vereisen verschillende expertise. Het is belangrijk dat een MSL moet afkomstig zijn van een wetenschappelijke of medische achtergrond, de meeste medische wetenschappen Liaisons hebben een Ph.D. in de geneeskunde Wetenschappen. Deze job biedt uitstekende toekomstperspectieven, een fatsoenlijke loonschaal vanaf $ 75.000 en de meeste werknemers krijgen 20% mee bonus.

Video Game Designer
De gaming wereld is booming als nooit tevoren en het was een van de weinige economische sectoren die niet sterk werden beïnvloed door de recessie. Mensen zijn niet gestopt spelen van video games en ze zullen nooit doen. Er zijn enorme, succesvolle bedrijven die op een constante zoektocht naar creatieve mensen die hun fantasie te gebruiken en geven een nieuwe dimensie aan de bestaande gaming wereld. Hardcore gamers moet dit veld eens te proberen om te overwegen het leren spel ontwerpen. Het is een van de snelst groeiende carrière die een fatsoenlijk salaris van bijna $ 30.000 tot 45.000 dollar biedt.

General Managers van Hotels en Resorts
Net als elke andere sector, ook de horeca geconfronteerd met een veel ontslagen, maar dat donkere periode voorbij is. Aangezien de mondialisering is inderdaad steeds vaker, is de behoefte aan hotel eigenschappen en General Managers die kan kijken na hen aanzienlijk gestegen. De vraag naar goede en ervaren general managers van hotels en resorts zijn gegaan, want er zijn niet veel gekwalificeerde mensen die dit werk efficiënt te doen. Om te dienen als general manager van een luxe hotel, dient een kandidaat een bachelor-of Master’s Degree in Business of Hotel Management. Dit is een zeer verantwoordelijke baan als Managers voorzitten alle belangrijke beslissingen met betrekking tot het hotel. Aantrekkelijk salarispakket is de USP van deze baan en ervaren mensen kan jaarlijks meer verdienen dan 100.000 dollar.

Politieagenten
De handhaving van vrede, recht en orde wordt nog steeds beschouwd als een nummer een prioriteit en politieagenten zijn belast met deze taak. Een agent de primaire taak is om de wet te beschermen en degene die het breken van het straffen. Een politieagent woont ook gesprekken en helpt onschuldige mensen in nood. De taak van een politieagent moet een aanvrager te beschikken over een high school-of universitaire opleiding. Niet dat deze vacature in de hoge vraag heeft niet minder belangrijk nu, maar het zou meer waard worden in de toekomst als de bevolking is steeds meer. De pay cheque gaat uit van een fatsoenlijke 35.000 dollar tot $ 40.000 en geleidelijk stijgt met ervaring.

Sanitair
Niet alle grote banen vereisen een hoge opleiding. Een ideale baan voor mensen die konden hun opleiding niet voltooien als gevolg van verschillende omstandigheden is sanitair. Veel mensen zouden schrikken omdat het wordt beschouwd om heel beneden markt, maar niet velen weten dat sanitair is een recessie proof carrière. Economy goed of slecht, buizen barsten de hele tijd en aan vervanging toe. Mensen die een beetje handwerk te doen en het niet erg te maken met water en leidingen zijn het best geschikt voor deze job. Salaris hangt meestal af van de baan als ooit dag een nieuw probleem wordt verwacht. Een loodgieter maakt alles tussen de $ 20.000 tot $ 35.000 per jaar.

Audioloog
Audioloog zijn zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de behandeling van gehoorproblemen. Gehoorproblemen komen het meest voor bij zuigelingen en ouderen. Er is een grote vraag naar audiologen als het aantal mensen met gehoorproblemen nemen toe en er zijn niet veel gekwalificeerde audiologen beschikbaar. Deze lage spanning gezondheidszorg baan biedt een aanvangssalaris van ongeveer $ 52.000.

Wiskundige
Het gaat allemaal om het spel van nummers, mensen die goed zijn met cijfers en zijn comfortabel met het onderwijzen van deze vaardigheden aan studenten in de academische wereld zijn in grote vraag. Getallen worden gebruikt in elke economisch gebied en wiskundigen zijn in de vraag niet alleen in scholen en universiteiten, maar ook in multinationale bedrijven om hen te helpen te begrijpen statistieken en marktaandeel. Hun loon-pakket begint vanaf $ 33.000 en geleidelijk stijgt met ervaring.

Lijst van Top Jobs in Demand

Wanneer beroep doet deze banen de IT-en gezondheidszorg industrie nog steeds leiden met het maximale aantal carrière mogelijkheden met aantrekkelijke salarissen voor mensen. Hier zijn nog enkele best veel vraag naar banen.

Computer Software Engineers ($ 44.000 tot $ 60.000)
Fashion Designers (46.000 dollar tot $ 98.000)
Technische Schrijvers ($ 55,000 tot $ 75.000)
Tax Professionals ($ 33.000 bij 54.000 dollar)
Budget Analisten ($ 40.000 tot $ 60.000)
Paralegals ($ 54.000 tot 65.000 dollar)
Project Managers ($ 55.000 tot 74.000 dollar)
Secretaris van de Vennootschap (41.000 dollar tot $ 75.000)

Dus deze waren enkele topfuncties in de vraag naar de toekomst, hoop dat dit artikel de informatie die nodig was gepresenteerd.

Computer Network Technician Job Description
Career Test for Kids
De meeste lucratieve Carrière
Niet-onderwijzend Vacatures voor Leraren
Employment Insurance
Perfusionist Salaris
Gemakkelijk hoog betaalde banen
Top Liberal Arts Colleges
Begeleiding Counselor Job Description
Internist Salaris
Instellen Doelstellingen van de Carrière

Leave a Reply