Top Jobs in de vraag naar de toekomst

Deze dagen, is er geen tijd om in een carrière en dan beslissen of het de juiste is voor jou. U moet weten vanaf het begin wat goed is voor jou en wat carrière kun je excelleren inch Dankzij de zeer concurrerende aard van de arbeidsovereenkomst sector, het krijgen van de juiste baan of het kiezen van de juiste carrière is niet zo eenvoudig als het ooit geweest is. Iedereen is op zoek naar hulp bij het beslissen wat carrière moet worden gekozen. Uiteraard in de competitieve wereld van vandaag, iedereen wil een baan of carrière die hoge lonen, stabiliteit van de werkgelegenheid, en veel toekomstperspectief heeft.

Echter, als gevolg van de slechte gevolgen van de onlangs ervaren economische recessie, zijn de meerderheid van de mensen op zoek naar veranderen van loopbaan. De carrières die worden gewild zijn topfuncties in de vraag naar de toekomst, die meestal uit de medische sector. De belangrijkste reden waarom de medische banen zijn en zullen worden in de vraag is omdat ze geen enkele invloed van de financiële crisis die in de economie. Dus, voor al die mensen die op zoek zijn naar professionele stabiliteit, hier zijn de top banen voor de toekomst, ontleend aan de groeiende sectoren van vandaag zoals gezondheidszorg, informatietechnologie, onderwijs en financiën.

Lijst van de Top Jobs in de vraag naar de toekomst

Artsen en Chirurgen
Gemiddelde Salaris: $ 300.000

De diensten van artsen en chirurgen waren, zijn, en ongetwijfeld zal worden in de vraag. Samen met de grootst mogelijke loopbaan veiligheid, worden deze ziekenhuis banen zelfs beschouwd als de hoogste betaalde banen. Echter, steeds een arts is helemaal niet een gemakkelijke taak. Te veel te verdienen, moet je een aantal jaren te offeren in een grondige studie en praktijk. Dit is zeker de meest gerespecteerde, best betaalde en meest verantwoordelijke carrière in de medische sector.

Psychiaters
Gemiddelde Salaris: 190.000 dollar

Zoals je kunt zien in de corporate wereld van vandaag, zijn er veel problemen met stress op het werk komen. Een toename van stress op het werk, heeft een stijgende behoefte aan psychiaters van psychische stoornissen en problemen te behandelen. Dit is de reden waarom een ​​carrière als psychiater wordt verondersteld om een ​​van de banen van de vraag. Daarnaast psychiaters moeten ook werken aan zeldzame psychische stoornissen die een andere behandelmethode te hebben.

Verpleegkundigen
Gemiddelde Salaris: 75.000 dollar

Wanneer we verpleging banen zeggen, bedoelen we alle verpleegkundige posities die geregistreerde verpleegkundigen (RNS), Licensed Praktische Verpleegkundigen (LPNs), en Certified Nursing Assistants (CNA’s) op te nemen. Net als artsen, kunnen de diensten van deze belangrijke medische assistenten nooit uit te gaan van de vraag. Nursing carrière worden verondersteld om een ​​van de topbanen in de vraag 2010. Nursing carrières zijn enigszins eenvoudig te krijgen op dan de strenge opleiding en training nodig om een ​​arts te worden.

Docenten en hoogleraren
Gemiddelde Salaris: 55.000 dollar

Zoals de educatieve sector is booming vandaag de dag, met veel universiteiten, hogescholen en gespecialiseerde opleiding scholen komen, het is voorspeld dat er gaat een grote vraag naar leraren en professoren zijn. Vacatures voor leraren worden ook beschouwd als een van de meest beveiligde banen in de industrie. De belangrijkste reden hiervoor is dat de overheid de onderwijssector tweede naar de medische wereld in belang acht.

Web Designing Professionals
Gemiddelde Salaris: 60.000 dollar

Omdat alle bedrijven zijn nu grotendeels afhankelijk van Informatie Technologie (IT), is er een hoge behoefte aan kwaliteit ontwikkeling van software professionals. Met de vooruitgang in het internet, zijn webdesigners ook overstromingen op de arbeidsmarkt. De vraag naar ICT-banen wordt voorspeld dat in de nabije toekomst stijgen als gevolg van een toename van de kleine IT-bedrijven komen, samen met de gevestigde bedrijven.

Rekenkamer en Accountants
Gemiddelde Salaris: $ 50.000

Aangezien de financiële sector neemt toe over de hele wereld, zijn er vele accountants en boekhouders nodig. Deze financiële experts verdienen veel, vooral als ze zijn licentie, zoals OCMW. Boekhouders en accountants zullen naar verwachting ook goed bedreven in het gebruik van software voor het bijhouden van een register en het financieel beheer. Tegenwoordig worden certificeringen en awards ook gepresenteerd aan in aanmerking komende kandidaten die hebben deelgenomen aan geavanceerde trainingen in auditing en accounting.

Technische Schrijvers
Gemiddelde Salaris: 45.000 dollar

De taak van technisch schrijvers is het opstellen van gidsen die mensen helpen te begrijpen hoe een geavanceerde software of een nieuwe product te gebruiken. Omdat verschillende software worden gebruikt over de hele wereld, is er een behoefte aan kwaliteit technisch schrijvers in de markt. Voor het aangaan van dit veld, moet je goed geschreven Engels te hebben en gespecialiseerde opleiding van technisch schrijven ondergaan. Dit is een perfecte baan voor een persoon goed in taal en technologie.

Beheerders
Gemiddelde Salaris: 72.000 dollar

Een andere van de top banen voor de toekomst zijn beheerders, hoewel veel mensen denken niet van een loopbaan in de administratie. Deze professionals uit te voeren dag-tot-dag-functies zoals het behoud van office records, het plannen van afspraken, het nemen van telefoongesprekken, enz. Terwijl het niet moeilijk om een ​​beheerder te worden, worden bepaalde kwaliteiten naast de onderwijsuitgaven eisen die nodig zijn, zoals een goede organisatorische vaardigheden, in Naast het hebben van voorbeeldige mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Ingenieurs
Gemiddelde Salaris: $ 100.000

Niet verrassend, engineering banen nog steeds een van de top banen voor de toekomst. Ingenieurs in alle categorieën worden gezocht, en dit maakt de engineering gebied een van de meest concurrerende. Met verschillende opties die beschikbaar zijn op dit gebied, recht van nucleaire ingenieurs tot burgerlijk ingenieurs, zal dit in de top banen voor de toekomst voor een lange tijd. Onderwijskwalificatie tot een ingenieur is een beetje veeleisender dan de meeste andere carrière, maar de beloning is de moeite waard.

Optometristen
Gemiddelde Salaris: 105.000 dollar

Optometristen zijn professionals die onderzoeken en mensen te behandelen met oog-en zichtproblemen. Naarmate de bevolking blijft de vergrijzing, is er natuurlijk gaat om een ​​stijging van de mensen die problemen met het gezichtsvermogen, en dit maakt de optometrist carrière een lucratieve en van de vraag carrière. Is gerelateerd aan de medische sector, de vereisten om dit beroep te voeren zijn streng, maar zoals bij alle medische beroepen, ook dit blijft een van de topbanen voor de toekomst.

Financiële Analisten
Gemiddelde Salaris: 45.000 dollar

Met de recessie die miljoenen mensen, is er een enorme behoefte aan financiële analisten. Dit zijn professionals die adviseren mensen over hoe, wat en waar te investeren. Het maken van een gezonde investering voor het grote publiek is hun werk, en met de financiële markten in rep en roer, dit beroep is helemaal klaar om exponentiële groei te zien in de komende jaren.

Marketing Professionals
Gemiddelde Salaris: 120.000 dollar

Verkoop-en marketing professionals spelen een belangrijke rol in de heropleving van de economie onderuitzakken, en dit maakt dit een van de beste carrière voor de toekomst. De vraag zal blijven stijgen voor business development managers, sales executive, marketing assistenten, en account executives. Krijgen in dit beroep is niet zo moeilijk als de andere topfuncties voor de toekomst, vastberadenheid, communicatieve vaardigheden en toewijding zijn de belangrijkste eigenschappen nodig zijn om uit te blinken in dit gebied.

ICT-banen
Gemiddelde Salaris: 85.000 dollar

IT-banen zijn ook de meest gewilde vandaag als marktonderzoek toont aan dat deze sector gaat spruitstuk te groeien in de toekomst. Alle soorten van IT-banen, zoals computersystemen analisten, web specialisten, web ontwikkelaars, netwerk ondersteuning technici, informatici, database administrators, enz. zullen een stijging van de vraag te zien.

Media Professionals
Gemiddelde Salaris: 80.000 dollar

Rechts van video game ontwerpers om technische schrijvers, is het gebied van media professionals ook breidt zich in een snel tempo. Kans op een baan op dit gebied nog steeds een stijgende trend laten zien, en zal dat blijven doen voor de komende tien jaar. Als u op zoek bent naar creatieve banen in de vraag naar de toekomst, dit veld heeft het allemaal, vanaf het ontwerpen van websites voor reclame.

Advocaten
Gemiddelde Salaris: $ 150,000

Last but zeker niet de minste, de vooruitzichten voor de advocaten blijft ook en zal blijven blijft een van de top vooruitzichten in de komende jaren. De diensten van een advocaat nodig om eruit te komen van elke vorm van juridische kwesties. Dit beroep wordt beschouwd als een van de hete loopbanen voor de komende 10 jaar. Om een ​​advocaat, moet een persoon een bachelor’s degree van een wet school, gevolgd door het passeren van de bar examen.

Hoewel het gemiddelde salaris in een aantal van de beroepen kan laag lijken, je moet niet vergeten dat het beroep in zijn geheel wordt beschouwd, rekening houdend met het gemiddelde salaris. Top posities zullen uiteraard aanzienlijk hoger salaris dan de gemiddelde genoemd. Dit zijn een paar van de top banen in de vraag naar de toekomst. Als u wilt een maximale werkzekerheid te garanderen in de toekomst, is het beter om in te gaan voor banen in de medische professie. Voor een carrière verandering, moet u mogelijk gerelateerde opleiding en certificering van het veld uit te voeren.

Bank Teller Taken
Begeleidingsadviseur Salaris
Body Language voor sollicitatiegesprekken
Hoe maak je een Receptioniste Word
Goede Carrière Na militaire dienst
Hostess Job Description
Nieuw verzoek om een ​​baan
Gemiddelde Amerikaanse Inkomen
General Contractor Salaris
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Top 10 best betalende Jobs

Leave a Reply