Top Career Choices

Met de veranderende trends in de markt, hebben talloze carrièremogelijkheden opengesteld voor mensen. Het Amerikaanse Bureau of Labor meldde dat ongeveer 44% banen in 2011 ging naar mensen die niet beschikken over een universitaire graad. Dit is een vrij groot aantal als individuen hebben veel meer opties om uit te kiezen als het gaat om het kiezen van een beroep. Er zijn zeker een aantal banen die een hogere vergoeding pakketten aan te bieden, maar of ze bieden arbeidssatisfactie kan niet geloofwaardig worden gezegd. Aan de andere kant, banen in creatieve veld, zoals schrijven, mode ontwerpen, schilderen bieden een hoge mate van persoonlijke voldoening aan individuen, maar er kan een beetje van financiële onzekerheid te zijn. Daarom is een top carrière moet een evenwicht tussen de twee aspecten die naar voren ieder individu kijkt naar – werktevredenheid en financiële zekerheid. Op basis van de bevindingen van tal van enquêtes, hebben we een lijst samengesteld van de top banen voor de nabije toekomst.

Top Carrière

Gezondheidszorg
Nou ja, iedereen weet dat Amerika een ontluikende Baby Boomer generatie die gaat veel aandacht nodig hebben in de gezondheidszorg in de komende jaren heeft. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom gezondheidszorg blijft de snede te maken wat betreft loopbaankeuzes. Sommige van de beste carrière op dit gebied zijn

Dokter.
Arts
Tandarts
Chirurg
Radioloog
Lab Technician
Optometrist
Registered Nurse

Er zijn tal van mogelijkheden voor mensen die willen hun carrière in de gezondheidszorg. Het gemiddelde salaris van professionals in de gezondheidszorg is zeer concurrerend en zal naar verwachting groeien in de komende jaren.

Information Technology
Dit is het gebied waar de meeste van de Ivy League afgestudeerden gaan. Als rapporten worden om geloofd, IT-professionals zijn een van de best betaalde, en de arbeidsomstandigheden zijn een van de beste onder de verschillende carrière velden. Een deel van de banen in deze sector zijn:
Software Engineering
Network Administration
Data Security Analysis
Business Continuity Analysis
Systems Security Manager
Ontwerpen van de website

Sales Jobs
Nou, verkoop banen altijd beschouwd als zeer stresserend, maar als het gemiddelde salaris van de mensen die werken in de afdeling verkoop is om te gaan door, niet veel klagen! Van de sales manager van de entry-level executive, iedereen verdient een stimulans voor de verkoop van maximaal producten aan klanten. Mensen die de gave van het gat en zijn klaar om te werken in een poging situaties kunnen enorm profiteren door het nemen van de verkoop een carrière-optie. Een aantal van de hoogste betaalde banen in de verkoop zijn:
Effecten, grondstoffen, en financiële diensten Sales Agent
Real Estate Sales Agent (Broker)
Verzekeringen Sales Agent
Reclame Sales Agent
Consumer Packaged Goods Sales Agent

Onderwijs
Een van de oudste beroepen ter wereld is levend en bloeiend. De vraag naar leraren is toegenomen door de jaren heen, en deskundigen geloven dat het zal blijven doen in de toekomst ook. Een factor die heeft een belangrijke rol gespeeld in het geven van een impuls aan deze optie is de innovatie in het World Wide Web. Van online onderwijs tot virtuele klaslokalen, worden leraren die zich in de vraag, en loonstrookjes worden steeds groter en groter! Sommige vacatures voor leraren die gekatapulteerd door de jaren heen, zijn:
Speciaal Onderwijs Leerkrachten
Educatieve Beheerders
Tweetalige leraren
Wiskunde en Science Teachers

Juridisch
Individuen streven naar hun carrière te maken in de wet kunnen er zeker van een concurrerende en veelbelovende beroep. Advocaten, advocaten, rechters dwingen respect in de samenleving en de stijgende misdaadcijfers betekenen dat er geen teleurstelling in de werkgelegenheid in dit gebied. Het gemiddelde salaris is goed, en de mensen omgaan geruchtmakende zaken soms de luxe van aantrekken de voorpagina’s van de kranten! Een deel van de banen die men kan nemen in dit gebied zijn:
· Gevolmachtigde
Advocaat
Paralegal
Rechter

Creative Jobs
Nog niet zo lang geleden werd gedacht dat schrijven een hobby, iets wat zou kunnen worden genomen na kantooruren zijn. Maar, met de heropleving van het schrijven industrie, hoffelijkheid het internet, veel mogelijkheden geopend voor schrijvers. Schrijvers genieten van de luxe van het werken freelance, en veel werk voor gevestigde namen. Een carrière als schrijver biedt een individu om zijn gedachten uit te drukken aan de hele wereld. Het is niet alleen het schrijven, zijn er veel meer carrières die eerder niet waren zo ernstig, vis-à-vis de financiële stabiliteit genomen, maar de laatste tien jaar van zo heeft gezien een belangrijke verschuiving in paradigma voor creatieve mensen. Sommige banen op dit gebied zijn:
Animator
Fashion Designer
Web / Technisch schrijver
Fotograaf

Het maakt niet uit of je iemand out-of-werk of iemand van plan om de loopbaan te schakelen – zo lang als je de nodige vaardigheden hebben, je kunt heel goed een merk in een beroep naar keuze. Ik wens je het beste van geluk aan onze kant!

Goede Interview Tips
Makkelijk te Jobs Get
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Helicopter Pilot Jobs
Interessante Carrière die goed betalen
Overheid Employee Benefits
Werk in Community Development
Beste Beroepen in het Medical Field
Hoogste-betaalde banen in Amerika
Cardiovasculaire Technologist Salaris
Hoe kan ik een sollicitatiegesprek Win

Leave a Reply