Top Betalen Medische Carrière

Medische sector is een van de snelst groeiende sectoren die miljoenen banen genereert per jaar. Momenteel zijn er 14,2 miljoen medische professionals in de VS. Tegen het einde van 2016, wordt deze sector naar verwachting nog eens 3 miljoen vacatures aan te bieden. Medische banen bieden de status, voldoening in het werk en een fatsoenlijke levensstandaard voor het beoefenen van professionals. Onnodig te zeggen, dit veld nodigt de belangstelling van veel jonge afgestudeerden, en zelfs studenten. In dit artikel hebben we vermeld een paar top betalen carrière voor geïnteresseerde kandidaten.

Top Betalen Medische Carrière Lijst

Medische gebieden carrières lijst gaat veel verder dan de bekende carrières van artsen en verpleegkundigen. Er zijn tal van andere carrières die minder veeleisend zijn, in termen van de educatieve behoeften en werktijden. Zelfs mensen met een middelbare school diploma, of een vennotengraad, vindt een relevante vacature op dit gebied door het invullen van bepaalde beroepsopleidingen of certificeringen. Deze banen betalen genoeg om een ​​fatsoenlijk leven te ondersteunen.

Chirurgen
Chirurgen zijn ongetwijfeld de best betaalde medische professionals in het land. Zij kunnen verdienen ergens tussen de 200.000 tot een half miljoen of zelfs meer, per jaar. De exacte salaris van een chirurg wordt bepaald door zijn specialiteit. Neurochirurgen en hartchirurgen behoren tot de best betaalde chirurgen. Chirurgen moeten voltooien strikte diploma, die een hbo-opleiding, een graad in de geneeskunde en een master’s degree te nemen.

Algemeen Artsen
Algemene artsen trekken ook een knappe salaris van 100.000 tot 240.000 per jaar. De gemiddelde mediaan salaris van huisartsen is 170.000. Artsen zijn verplicht om een ​​hbo-opleiding en een diploma in de geneeskunde te voltooien, samen met een stage. Inkomen van een arts wordt bepaald door de omgeving waarin hij werkt. Artsen oefenen op hun eigen, of bevestigd aan een grote ziekenhuizen, hebben een hogere verdiencapaciteit potentieel.

Tandartsen
Tandheelkunde is een andere tak van de geneeskunde die een knappe beloning verdient. Tandartsen meestal oefenen op hun eigen, in hun prive-klinieken, of helpen een senior tandarts. Die oefenen in hun eigen opstelling kan opnemen, een mediane salaris van 107.000 dollar per jaar. Een baan van een tandarts is een van de meest aantrekkelijke loopbanen te wijten aan ontspannen werktijden en geen noodoproepen.

Anesthesiologists
Anesthesisten zijn artsen die toedienen verdoving voorafgaand aan een medische procedure of een operatie. Ze zijn zeer gekwalificeerde personen met een graad in de geneeskunde en de extra kwalificatie in anesthetica. Zij kunnen verdienen rond 140.000 dollar per jaar, afhankelijk van de omgeving waarin zij werken.

Verpleegkundigen
Verpleegkundige carrière is de meest veelzijdige van alle medische loopbaan en is altijd in de vraag. Deze carrière biedt de maximale kansen op werk in de medische sector. Momenteel zijn er ongeveer 2 miljoen verpleegkundigen in de VS. Men kan werken als verpleegkundige na het verkrijgen van een bachelor’s degree in de verpleegkunde of een associate’s degree. De salarisschaal voor beide verschilt, zoals verpleging afgestudeerden met een bachelor’s degree verdienen meer dan hun collega’s met een vennotengraad. Salaris voor verpleegkundigen varieert tussen de $ 70.000 tot 190.000 dollar en is voornamelijk afhankelijk van de omgeving waarin zij werken.

Radiologen
Radioloog is een professional die is een expert in het omgaan met diagnostische apparatuur zoals X-stralen, MRI-scan, CT-scan etc. Hij voert scans, en evalueert de resultaten, zodat de praktiserend arts kan de aandoening de juiste diagnose te stellen. De gemiddelde mediaan salaris voor een radioloog is ongeveer 163.000 dollar per jaar.

Psychiaters
Psychiater is een dokter in de geneeskunde met een master diploma in de psychiatrie. Hij diagnoses en behandelt verschillende psychische aandoeningen en problemen. Een psychiater kan verdienen overal rond 123.000 dollar per jaar.

Fysiotherapeuten
Fysiotherapeut is een professional die herstelt de mobiliteit van gehandicapte patiënten door middel van verschillende fysiotherapie oefeningen. Hij kan oefenen op zijn eigen, of in een ziekenhuis. Dit is een goede vak voor degenen die niet willen een grillig werkschema die wordt geleverd met de meeste medische carrière te volgen.

Dit waren enkele van de top betalen van medische banen met een hoge beloning. Afgezien van de hierboven genoemde, zijn er verschillende andere banen in dit gebied, die fatsoenlijk loon en goede carrièremogelijkheden beloven.

Online Writing Jobs
Career Change Op 40
Hoogste betaalde banen met een Master’s Degree
Baan als leraar
Ziekenhuis Vacatures – Soorten vacatures in ziekenhuizen
Carrières die betalen over 100k een jaar
Tips over hoe je een College Grant Get
Up and Coming Carrière 2012
Beste Antwoorden op Vragen voor het interview
Preschool Teacher Job Description
Residency Interview Questions

Leave a Reply