Top Betalen Majors in College

Het is goed om wat onderzoek te doen voordat het kiezen van een lijn van het onderwijs, in het bijzonder, als het gaat om het doen van een grote. Hoofdvak is gespecialiseerd in een bepaald onderwerp. De top betalende majors in het college variëren van technische regels voor de kunsten faculteit. De volgende tabel geeft u wat informatie over een aantal van de meest lucratieve majors u kunt nemen.

Majors

Discipline
Gemiddelde aanvangssalaris

Chemical Engineering
60.000 dollar

Electrotechniek
55.000 dollar

Werktuigbouwkunde
55.000 dollar

Computer Science
55.000 dollar

Civiele Techniek
50.000 dollar

Economie
50.000 dollar

Management Informatie Systemen
50.000 dollar

Financiën
45.000 dollar

Basis Boekhouding
45.000 dollar

Business Administration / Management
40.000 dollar

Chemical Engineering: Dit is een van de best betalende graden. Chemische technologie majors werken in een verscheidenheid van industrieën zoals de productie-afdelingen van de industrie, gezondheidszorg, etc. Deze ingenieurs omgaan met chemische stoffen in de engineering velden. Ze zijn ook in de ontwerpen van sector van apparatuur en het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe producten.

Elektrotechniek: Elektrotechniek majors werk vinden in verschillende industrieën, zoals de luchtvaartmaatschappijen of cockpit delen, schip controle panelen, automobielsector, enz., en elementen in een van de top tien betalende carrière. Ze kunnen ook krijgen in het ontwerpen en ontwikkelen van elektrische apparatuur zoals andere ingenieurs.

Werktuigbouwkunde: De volgende regel is weer uit op technisch gebied, en mechanica. Deze graad biedt de studenten een andere rand en ze kunnen spitten hun eigen niche omdat in tegenstelling tot alle andere technische Natuurlijk, dit opleidingsonderdeel stelt de ingenieur te verlichten over alles. Hoewel niet in details, het is een van de top betalende majors en het blijkt te zijn zeer nuttig wanneer de ingenieur heeft om te beslissen over welke specifieke gebied en engineering werk dat hij zou willen kiezen.

Informatica: Informatica wordt beschouwd als een van de hoge betalende entry-level banen en deze graad houders kan werken in software of hardware onderdelen van de computers of kunnen ervoor kiezen om te krijgen in de programmering. Computer wetenschappers zijn werkzaam in alle sectoren van de economie, maar veel ervoor kiezen om te werken in het ontwerp of onderzoek. Informatie technologie, die zeer populair nu in alle delen van de wereld, informatica is een van de top betalende college majors.

Civiele Techniek: Variërend van de bouw van gebouwen, het maken van wegen, tot het ontwerpen van lay-out van de transportsystemen, waterafvoer, riolering, enz. Weg-en waterbouw biedt een keuze van specialisatie onderwerpen, zoals milieu, geotechnische, vervoer, enz.

Economie: Economie is een onderwerp dat nodig is in elk veld. Economen voornamelijk analyseren van gegevens en het ontwerpen van een systeem dat het meest geld-efficiënt. Een econoom is de taak profiel bevat meestal onderzoek of advies. Er is een grote instroom en openingen voor de economie majors in de overheidssector.

Management Information Systems: Management information systems graad houders hebben de werkgelegenheid in alle sectoren. Omdat het een computer gerelateerde lijn, het is een van de hoge betalende majors, afgezien van een van de top betalende college majors.

Financiën: Financiële professionals, zoals de naam al doet vermoeden, omgaan met geld, voorraden, enz. De meeste financiën majors zijn werkzaam in de banksector, of in de financiële afdelingen van bedrijven en andere financiële instellingen, zoals de overheid, enz.

Accounting: Accountancy is een regel waar u uw carrière te kiezen als u wilt, ontspannen of hectisch. Dat wil zeggen dat de boekhouding majors kunnen een baan te vinden met zowel individuen als met zakelijke organisaties of sectoren ook. Registeraccountants worden ook ingehuurd door grote bedrijven voor het behoud van hun rekeningen en gegevens. Er zijn een groot aantal jobs in de overheidssector als in het publieke domein ook.

Bedrijfskunde / Management: Masters of Business Administration (beheer), onnodig te zeggen, is vaker wel dan niet een ‘full stop’, dat wil zeggen hoogtepunt om je onderwijs voordat ze in de arbeidsmarkt. Door dit te doen natuurlijk altijd verhoogt uw kans op werk in een sector.

Gerenommeerde universiteiten die deze cursussen aanbieden zijn Massachusetts Institute of Technology (MIT), University of California, Berkeley en Universiteit van Minnesota, Stanford University, Carnegie Mellon University, University of Illinois, Universiteit van Chicago, Harvard University, University of Texas, Austin, Universiteit van Pennsylvania, de Notre Dame, de New York University, Universiteit van Illinois, Urbana-Champaign, Universiteit van Virginia, enz.

Medisch Directeur Job Description
Goede Carrière to Get Into
Goede Career Choices for the Future
Top Betalen Majors in College
Kunst Werken die goed betalen
Verschillende banen in de Medical Field
Aptitude Tests
Best Jobs voor de Toekomst
Gemakkelijk Opdrachten die veel betalen
Plaatsen die huren
Inkoop Agent Job Description

Leave a Reply