Top Betalen Graden

In de oude tijden, het onderwijs was een manier van het verkrijgen van kennis, en steeds verstandig. Er was ook een concept waar mensen ‘de leer’ om een ​​expert op een bepaald praktische vaardigheid te worden. Dit idee van het onderwijs was gericht op bijdragen aan de maatschappij en haar behoeften. In de post-industriële tijdperk, heeft het werkelijke motief van het onderwijs is verloren gegaan en het maximum aantal mensen krijgen opgeleid om betere banen te krijgen en geld te verdienen. Émile Durkheim, Max Weber en Karl Marx hebben gewezen op het feit dat deze moderne industriële samenleving grotendeels is gebaseerd op arbeidsdeling en specialisaties. De enige motief van bijna alle individuen is het verkrijgen, ofwel de maximale geldelijke uitkering of invloed ten aanzien van een van de sociaal-economische segmenten. Punt is, vandaag de dag, een aantal gewone volk te bekijken onderwijs om een ​​manier van het verkrijgen van een beter salaris te zijn. Persoonlijk ben ik niet erg tevreden over en wat de financiële winst die je zou krijgen van een bepaalde carrière, is echter de gemiddelde jaarlijkse inkomsten opgenomen in een beugel en is afkomstig van betrouwbare bronnen.

Top Betalen Graden in Amerika

Hier is een korte lijst van enkele van de diploma’s die u zullen helpen om een ​​goede salaris te krijgen en zal ook goede doorgroeimogelijkheden.

Medische Graden met Good Pay
Het gebied van de medische wetenschap wordt grotendeels gewaardeerd door de moderne maatschappij, na al sta je net onder God zelf. De medische sector zal opleveren als in de drie belangrijkste manieren, krijg je emotionele bevrediging te wijten aan vreugde van het leven iemand te redden persoon, een uitstekend niveau van kennis en wijsheid en ten slotte, een gezonde en sterke financiële compensatie. Binnen de medische wereld, heb je ook vele, vele alternatieven en opties, anesthesioloog (166,400 dollar +), psychiaters (160.200 dollar), tandartsen (153.300 dollar), huisartsen (152.200 dollar), en chirurgen (166.400 dollar +) zijn enkele van deze deelgebieden in die u kunt specialiseren. Apothekers (109.200 dollar) en de mensen in de farmaceutische industrie moet ook niet worden vergeten, omdat ook zij een zeer gezonde en lonende compensatie. Alle medische graden zijn dus de best betalende graden in bijna alle gevallen.

Ingenieurs
Een bekende uitspraak van Karl Marx en bepleit door bijna alle economen en sociologen is dat ‘een van de eerste dingen die de mens deed nadat hij ontstond was produceren door middel van proces’. Het is een passende verklaring dat schreeuwt de echte waarheid over de maatschappij, de beschaving en het menselijk bestaan. Ingenieurs spelen een belangrijke rol in alle productieprocessen en er zijn tonen van opties die beschikbaar zijn waaruit u kunt kiezen. Petroleum engineering (108,900 dollars), vluchtnummer engineering, management niveau van engineering (117.000 dollar), chemische technologie, auto-engineering zijn slechts enkele van de vele technische velden waarin u kunt een fantastische carrière en ook degene die is gevuld met creativiteit hebben. Wanneer u zich in het gebied van engineering, is de kans om een ​​top pistool op de raad van bestuur zijn hoog. Ingenieur zijn dus college graden in de vraag naar de eeuwigheid.

Juridische wetenschappen en rechtsstelsel
Omdat op het gebied van wet is een absolute eer als je wordt een voogd van de wet van het land. De carrière aspect is fantastisch als je zult trots zijn op het handhaven van de normen van de samenleving. De eerste fase van dit veld is tot het nemen van een licentiaat in de rechten, uitgegroeid tot een advocaat (113,200 dollar), en ga verder met een bekende advocaat of advocaat te worden. Afgezien van dat je kunt nemen ook de examens van de staat en de federale regering om een ​​rechter en magistraat (112.800 dollar) te worden. Een carrière op dit gebied is zeer lonend als gij bewaker van het decorum, waardoor de maatschappij actief is.

Finance en Management
Er zijn verschillende manieren waarop men kan dit veld in te voeren, u als beginnen als stagiair voor boekhoudkundige taken bij een financiële instelling en werk je weg omhoog de corporate ladder, op weg naar boven kunt u een groot aantal van de boekhouding graden, zoals CFA nemen . U kunt ook overwegen de carrière aspect van het zijn een effectenmakelaar of een fulltime belegger. Naast deze externe graden, zijn er ook enkele online diploma’s en sommige soorten van college graden die u lanceren in het gebied van financiën.

Andere goed verdienende Graden
Andere echt goed betaalde opleidingen hebben, post-hbo en PHDs of enkele graden in het openbaar bestuur die niet alleen educatieve graden, maar zijn taken die een zekere mate van publieke verantwoordelijkheid hebben. Zo’n baan in overheidsdienst is een geweldige optie als los van het krijgen van een aantal van de best betalende banen, krijg je een veel respect in de samenleving. Een dienst in de krijgsmacht is ook een geweldige optie en u aan te melden elke graduaat voldoende is.

Er kan geen rationele statistische parameter met behulp waarvan men de geldelijke winst die kan worden verkregen door doorlezen van bepaalde loopbaanmogelijkheden in heel je leven te meten. Het aspect is gewoon belachelijk. Een ingenieur kan ontwikkelen iets uit niets in het belang van de samenleving en maken een fortuin voor zichzelf. Tegelijkertijd kan hij ook deelnemen aan een corporatie en werk zijn weg op de ladder, en tegen het einde van het leven, dan zou hij een grote banksaldo hebben, maar ik zal niet spreken van een fortuin.

Het is een feit, dat alle educatieve graden goed betalen, wat telt is uw houding ten opzichte van je werk. Neem de mate want het maakt je goed geïnformeerd en niet omdat het wordt je een vette salaris. Veel van de grote mensen afgehaakt van het onderwijs om naar de betekenis van hun leven te leren kennen, Bill Gates, Miles Davis en Steve Jobs zijn slechts een paar voorbeelden. Als je nieuwsgierig bent kunt u een kijkje op de succesvolle mensen zonder college graden, maar krijgen niet onder valse indrukken en drop-out. Kennis is immers de rijkdom van de wijzen, en het leven is het feest van de wijzen.

Best Jobs Zonder een College Degree
Meest gerespecteerde beroepen
Exit Interview Questions
Computer Networking Salarissen: Salaris van een Network Administrator
Dermatoloog Salaris
Senior Software Engineer Salaris
Executive Director Job Description
Online Jobs voor tieners
Botanist Salaris
Hoe voor te bereiden voor een interview
Beste Carrière zonder diploma

Leave a Reply