Top betaalde banen

Als gevolg van de recente economische recessie, is er sprake van een drastische verandering van de werkgelegenheid in verschillende sectoren. Die beschouwd als de top betaalde banen verloren hun inkomen genererende potentieel in de financiële crisis. De zwaarst getroffen sector in de wereldwijde economie was waarschijnlijk de Informatie Technologie (IT)-industrie. Er waren veel andere sectoren die werden getroffen door de kernsmelting, zoals productie, bankwezen, financiën, enz. Er was echter een sector die was helemaal niet betrokken of had een zeer weinig invloed van de recessie, die de gezondheidszorg . Of het nu tijdens de tijden van recessie of niet, medische banen waren beïnvloed het minst. Aangezien de financiële problemen in de economie vervagen, wordt de job sector terug naar de normaliteit.

Top betaalde banen in Amerika

Chirurgen
De dienstverlening van chirurgen zijn veel nodig in de medische sector. De mediane jaarsalaris van deze professionals in de gezondheidszorg wordt opgenomen op een substantiële 295.000 dollar ongeveer. Echter, hun loon zelfs afhankelijk van de richting.

Anesthesiologists
Dit is een ander vak uit de gezondheidszorg die een belangrijke per jaar salaris trekt. Anesthesisten in de Verenigde Staten kan verdienen een jaarlijkse vergoeding van rond de 317.000 dollar als een middelloonregeling.

Psychiaters
Dit is een job die groeit in de vraag als gevolg van de problemen van de arbeidersklasse in verband met extreme stress. Die werken als psychiaters kunnen krijgen per jaar salaris van rond de $ 180.000.

Verloskundigen
Verloskundigen spelen een zeer belangrijke rol in het diagnosticeren en behandelen van kwesties met betrekking tot de bevalling. De jaarlijkse loon dat verloskundigen hebben, valt overal in 238.000 dollar. Echter, de exacte pay verschillen van staat tot staat, en vele andere factoren.

Chief Executive Officers
De primaire taak van een Chief Executive Officer (CEO) is het beheer van alle afdelingen van het bedrijf. Omdat we van het uitvoerend management, kan een CEO ontvangt een jaarlijks gemiddelde salaris van rond de $ 160.000.

Orthodontisten
De fundamentele verantwoordelijkheid van een orthodontist is het onderzoeken en behandelen van grote gebitsproblemen. Dit is een baan die goed expertise op het gebied vereist, dat is de reden waarom de mediaan salaris is ongeveer 122.000 dollar.

Human Resource Managers
De taak van een human resource manager is te hanteren het personeelsbeleid afdeling van het bedrijf. Dit kan worden beschouwd als een van de beste top betaalde banen voor vrouwen. Het salaris van deze Human Resource Management (HRM) professional is ongeveer 60.000 dollar per jaar.

Sales en Marketing Directors
Voor excelleren in de verkoop en marketing gebied, samen met een diploma moet u ook een aanzienlijke hoeveelheid werkervaring bezitten. Het hoogste niveau sales en marketing directeuren kan ontvangen een salaris van rond de $ 140.000 per jaar.

Software Architecten
Een taak in de ontwikkeling van software-industrie wordt meegeteld in de top betaalde banen met een bachelordiploma. Samen met de graad, het is beter als je enkele verwante certificeringen en technische trainingen te hebben. Het gemiddelde salaris van de software architecten valt rond de $ 118.000.

Finance Directors
Financieel directeuren zijn verantwoordelijk voor de behandeling van alle activiteiten van de financiële afdeling in de organisaties die zij in dienst zijn binnen Hun taak vereist een brede expertise op het gebied van budgettering en forecasting. Ze kunnen verdienen een jaarlijkse salaris van rond de $ 120.000.

Zelfs in top betaalde banen zonder diploma, je moet een goede hoeveelheid hands-on werkervaring in het geselecteerde veld. Door nu u zou kunnen hebben begrepen dat de best betalende banen meestal zijn die uit de medische sector.

Census Bureau Jobs
Airline Pilot Salaris
Nieuwe Werken voor leraren
Scheidsrechter Salaris
Carrière in de Informatie Technologie
Top Tien Hoogste betaalde banen in Amerika
Real Online Jobs
Stadia van Career Development
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
School Teacher Salaris
Hoe maak je een Leraar van de Kleuterschool Word

Leave a Reply