Top betaalde banen zonder diploma

Niet iedereen is gelukkig genoeg om te gaan studeren. Sommigen van ons zouden de middelen, maar hebben niet de neiging om verder te studeren. Maar niet met een hbo-opleiding mag niet van weerhouden ons van op zoek naar goed betaalde carrière mogelijkheden. Dus als je op zoek naar een dergelijk hoog betaalde banen zonder een hbo-opleiding, hieronder is een lijst van enkele van hen, wier salaris is ergens tussen de $ 50000 tot $ 100.000, per jaar.

Lijst van de beste betaalde banen zonder diploma

Air Traffic Controller
De taak van een luchtverkeersleider is vergelijkbaar met die van een gewone verkeersleider. Het enige verschil is dat luchtverkeersleiders het verkeer te beheren in de lucht, dat wil zeggen dat ze ervoor zorgen dat aankomst en vertrek van vliegtuigen goed zijn getimed en dat ze vliegen op een veilige afstand van elkaar. Een luchtverkeersleider met een gemiddeld salaris van meer dan $ 100.000 per jaar, is misschien wel een van de best betaalde professionals die niet nodig een universitaire graad. Om in dit beroep, een persoon heeft om in te schrijven voor de Federal Aviation Administration (FAA) cursus en een test te wissen. Na het verwijderen van de test, moet men ondergaan medische en veiligheid tests, om de baan te krijgen en de vereiste opleiding te volgen.

Event Planner
Een van de beste banen zonder diploma, een evenement planner de taak van planning, organiseren en uitvoeren van diverse evenementen en functies, zoals huwelijken, feesten, zakelijke bijeenkomsten, zakelijke evenementen, enz. vallen Event planning banen niet nodig een hbo-opleiding, maar training onder een gevestigde evenement planner zal helpen bij het on-the-job leren, maar ook in het opbouwen van contacten. Hoewel er heel wat instituten die trein doen en te leren event management, is het algemeen bekend dat, tenzij je de flair om creatief te denken, kun je niet van plan bent zelfs een eenvoudig ding als een diner. Dus, als je goed bent in het plannen en uitvoeren van plannen voor soepel evenementen en gelegenheden, kan dit een van de beste banen, en het juiste carrièrepad voor jou.

Politieagent
Een baan die geen diploma vereist maar heeft veel respect, gezag en prestige die eraan verbonden zijn, is een politieagent de taak. Om deze functie een persoon heeft om een ​​intensieve opleiding te volgen op het gebied van rechtshandhaving, armen opleiding, enz. bij de politie academie en de psychologische keuring testen duidelijk te krijgen. Een uitgebreide achtergrond controle wordt uitgevoerd en die met verslagen van verkeersovertreding en strafbare feiten worden vaak uitgeworpen.

Schrijver
Een goede beheersing over Engels en een passie voor schrijven, samen met kennis over tal van onderwerpen, is alles wat nodig is om een ​​schrijver te worden. Een persoon kan nemen inhoud van het schrijven of blog schrijven op het internet, freelance schrijven, CV schrijven en zakelijk schrijven, omdat geen van deze banen vereisen dat je een vooropleiding in het Engels of schriftelijk te hebben.

Real Estate Agent / Broker
Om een ​​makelaar, een persoon moet eerst een makelaar licentie. Daarvoor moet hij een training te ondergaan en een soort van ervaring in het omgaan met vastgoedprojecten voor een jaar of meer hebben. Daarnaast moet men ook beschikken over kennis over het gebied waar hij zal net zo goed werken als sommige juridische know-how.

Lift installatie en reparatie
Een goedbetaalde baan met geen graad is de installatie en het onderhoud van liften. Voor het krijgen in lift installatie en reparatie, zal u nodig heeft om een ​​intensief trainingsprogramma ondergaan voordat u daadwerkelijk begint met het werk. Echter, om de opleiding bij te wonen, heb je niet nodig een graduaat. U kunt ook dit werk als je hebt gewerkt als leerling voor wat gezelschap onder dezelfde functieprofiel. U kunt ook werken met roltrappen, heftrucks en andere dergelijke apparatuur als je deze training.

Begeleiden Detective
Omdat het een detective klinkt en kijk chique en glamoureuze als gevolg van het vele films die we kijken op tv. Maar het is net zo veeleisend en soms zelfs levensbedreigende om een ​​detective te zijn. Hoewel het om een ​​detective vereist wel een hbo-opleiding, toezicht op deze rechercheurs niet. Dat klopt. Wat je nodig hebt is een ruime ervaring in een job die in dezelfde lijn van het werk. Deze ambtenaren moeten kijken uit op de activiteiten en functies die detectives uit te voeren, en voor dat ze worden vrij goed te veel betaald.

Commercial Pilot
U mag het niet geloven maar het zijn een commercieel piloot niet nodig een graad. Nou, dat is logisch, omdat er geen mate gaat om de werkelijke behoeften die een commercieel piloot moet voldoen om de baan te krijgen gelijk. Deze omvatten de verplichte bezit van een geldig vliegbrevet, een schriftelijke proef, een praktische test en een minimum van ongeveer 1500 uur vliegervaring. Ook moet je meer dan 23 jaar oud zijn om een ​​commercieel piloot te worden.

Enkele andere banen die goed ken, te betalen, zelfs zonder diploma zijn hieronder opgesomd.

Scheepswerktuigkundige
Power plant distributeur en dispatcher
Straling therapeut
Vertegenwoordiger
Nucleaire technicus
Eerstelijns supervisor / manager van de politie en detective
Computer technische ondersteuning specialist
Transport manager
Operations manager
Begrafenisondernemer
Industriële productie manager
Opslag en distributie manager
Gaming manager
Kernenergie reactor operator
Eerste lijn, niet-retail toezichthouders / manager
Eerstelijns supervisor / manager van brandbestrijding en preventiemedewerker
Lift installateur en reparateur
Nucleaire geneeskunde technoloog
Mondhygiënist
Mode-ontwerper
Detective en criminele onderzoeker
Zakenman
Auto Mechanic

Grote banen zonder diploma zijn niet onmogelijk te vinden. Net als elke andere baan, deze banen vereisen ook inzet, toewijding en de passie om hard te werken en te streven naar het beste. Alleen maar omdat deze banen geen diploma nodig hebben, betekent niet dat u gemakkelijk zult er een te krijgen. Lees meer over de vooruitzichten en de toekomst van deze banen alvorens dit carrièrepad. All the best!

Goede Career Choices for the Future
Carrière Advies voor Studenten
Atletische Trainer Job Description
Executive Officer Taken en verantwoordelijkheden
Online Studiebegeleiding Jobs
Life Coach Salaris
Veelbelovende werk in de gezondheidszorg
Gastro-enteroloog Salaris
Hoogste betaalde banen met een bachelordiploma
CIO Job Description
Webmaster Salaris

Leave a Reply